xxxxxx sen öyle beslenme konularına çok fazla takılma pirinç de yiyebilirsin bulgurda sana kalmış ama ben body başladım diye yemenden içmenden kesersen olmaz herşeyin fazlası zarardır buradaki kişiler beslenme konularında yanlış düşünce içerisindeler zaten bodye başlayacaksanız 16-17 yaşlarında başlayacaksın sonra devam ettirmeye bakacaksın adam başlıyor göbek çıktıktan sonra gelmiş 30 yaşına...o saatten sonrada tren kaçıyor zaten göbek eritmekten başka çareside olmuyor kimse alınmasın gücünmesin bu iş birazda fizik işi iri şekilli bir yapıya sahipsen bunun meyvelerini çok yersin fakat zayıfsan klasik bir türk vücuduna sahipsen kasta yaparsın fakat iyi bir görüntü vermez dediğim gibi yemeni içmeni kesme mesela atıyorum ben kendi beslenmemden örnek veriyim günde 1 litre sür garanti biter sabah kahvaltıda mesela sucuklu kaşarlı tost yerim çok yağlı olmaz bazende tabak kahvaltı olur salam peynir kaşar zeytin az sucuk ondan sonra dondurma kapları olur hani marketlerde hazır bulunsun diye karpuz filan keserim zaten günlük karpuz tüketmem 3 kabı buluyor benim öğle yemeği çok ağır geçmez değişir benim genellikle akşamları ise et ürünleri neredeyse her gün yerim biftek,kızarmış tavuk,köfte,menemen bu şekilde içecek olarakta nestea içerim fakat maden suyuda tüketirim