primobolan a başladım..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jjemm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

jjemm

Üye
bu sporu 2yıldır yapıyorum ama hep düzensiz yaptım başlayıp başlayıp bıraktım.. Şu 5aydır ise inanılmaz derecede düzenli yapıyorum beslenme+supplement+ düzen cok iyi.. ve bugun eczaneden primobolan yaptırdım haftada 1 adet toplam 6hafta yaptıracağım fakat kür yapmayı düşünmüyorum zaten yan etkılerınden korktugum ve alıskanlık istemediğim için diğerlerine nazaran daha zararsız olan primobolanı sectım.. Fakat arastırmalarım sonucunda tek basına fazla etki olmadığı kürle daha etkili olacagını ogrendım ama dediğim gibi baska bir şey kullanmayacağım bunun yanında tek kalmasın diye hardline tribulus sipariş ettim.. Sizce iyi bir tercih mi yapmışım ve primobolandan tek basına olmasına rağmen fayda gorebılırmıyım saygılar

ne kadar okumaktan aciz bir milletiz ya şaşırıyorum bazen... tek başına primo testonu yüzde 70 baskılar özetle kazandığın kasıda azalan teston yüzünden kaybedersin ondan bir katkı beklemen hayal olur... testosuz anabolik kullanılmaz...

ne kadar okumaktan aciz bir milletiz ya şaşırıyorum bazen... tek başına primo testonu yüzde 70 baskılar özetle kazandığın kasıda azalan teston yüzünden kaybedersin ondan bir katkı beklemen hayal olur... testosuz anabolik kullanılmaz...

hocam merak etmeyin okudum bilgi almaya çalıştım.. Haklısınız tek basına yetersiz fakat %70 dediğiniz cok yüksek bir mebla bu kadar düşüreceğini sanmıyorum eğer bir makale paylaşırsanız sevinirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı