enesblumer
Üye
Beyler kınu açmıştım ama cevap gelmedi lütfen yardım edin primo bolan ne için kullanılır spor hocam deca durabolin yapalım dedi fakat o gözümü korkuttu zannedersem primo bolan daha az zararlı ne işe yaradığını öğrenmek istiyorum
Şaka mı yapıyor salon hocan?Daha neyin ne olduğunu bilmeyen birine steroid mi enjekte edecekmiş?Lütfen senden ricam kendine biraz saygın olsun.Kendi kararlarını alacak bilgi birikimine sahip ol ondan sonra bu steroid/hile işine gireceksen öyle gir.O hocana da benden çok selam söyle.Beyler kınu açmıştım ama cevap gelmedi lütfen yardım edin primo bolan ne için kullanılır spor hocam deca durabolin yapalım dedi fakat o gözümü korkuttu zannedersem primo bolan daha az zararlı ne işe yaradığını öğrenmek istiyorum
Hile derken insanlarin amaçlarına ulaşmak için herşeyi göze alip yaptigi şeye sizin hile demeniz saygisizlik olmusŞaka mı yapıyor salon hocan?Daha neyin ne olduğunu bilmeyen birine steroid mi enjekte edecekmiş?Lütfen senden ricam kendine biraz saygın olsun.Kendi kararlarını alacak bilgi birikimine sahip ol ondan sonra bu steroid/hile işine gireceksen öyle gir.O hocana da benden çok selam söyle.