Powerlifting Türkiye Şampiyonası

Bu Powerlifting arkadaşlar buna alışmak gerek, amaç o ağırlığı sadece kaldırmaktır ve nasıl iyi hissediyorsa o şekilde yapıyorlar insanlar.

bende squat formumu kötü zannederdim :):):)
o kilolarda sakatlanmaması büyük mucize tabi bu sakatlanmayacak demek değil.temennimiz olmaması hatta hiçkimsenin başına gelmesin ama belini verirler eline bu gidişle.

Good morning ve squat karışımı bir hareket olmuş ama çok ciddi bir ağırlık olmasına rağmen sakatlanmamis olması ayrı bir inceleme konusu. İnşallah sakatlanmaz hiçbir zaman.

Makine Talha!

[DOUBLEPOST=1486638478][/DOUBLEPOST]Bu da şampiyonanın en popülerleşen ismi Cenk hakkında ilk yorum videom

Doğallık konusu bence çok mühim değil ama Talha'nın doğal olduğunu düşünüyorum ve bu ihtimal zoruma gidiyor hahahah :D @Fırat Balkaya bunu meraktan soruyorum eğer tanımasan Talha'nın ilaçlı olduğunu düşünür müydün ? Furkan'la bir videoda böyle bir muhabbet dönüyordu ilaçlıları tesbit etmek hakkında da o zamandan beri bu aklımda :D

test olsa zaten ilaçlı olan kişiler yarışmaya katılmak istemez olimpiyat müsabakası değil sonuçta, katılanlar içinde yakalananlar da olur bu iki faktörle büyük bir caydırıcılığı var ki izliyorumda ilaçlı yarışmalarda deadlift rekorları 400 kiloları bulabilirken drug testli yarışmalarda en kafa adamlar bile 300 kaldıramıyor
şu yarışmada adamlar sadece daha ağır kaldırmak için ilaç kullanıyorlarsa bende yarışmayı kazanmak için ilaç testi olan yerde yarışmak isterim
hem ilaç kullanacak hem ödülü o alacak bende keriz gibi onu orada alkışlayacağım ben enayi değilim birde üstüne para vereceğim bu saçmalık için
Burada yazan hiçbir şey doğru değil. İlaç testli 450'ye yakın deadlift var. Caydırıcılığı 0. Testten geçebilirdi Cenk kesinlikle. Sen ne kadar test istesen de testi geçebiliyor kullananlar. Yani rakiplerin hep ilaçlı olacak. Orada verdiğin para yarışmak, kurallara göre kaldırmak ve resmi bir rakamının olmasını sağlamak için olmalı. Kazanmak içinse zaten geçmiş olsun ilaç kullanmıyorsan :) Yoksa zaten gymde kaldırabilirsin, videosunu da instagrama koyup aynı primi yaparsın.[DOUBLEPOST=1486727811][/DOUBLEPOST]
https://www.instagram.com/p/BPlBbPIgBKD/?hl=tr

burada galiba kiz arkadaşı ile çalışıyor garip squat formunu ona da öğretmiş. :D zaten videoda squat değil sqwatin diyor dedigi gibi apayri bir hareket :)
Kız arkadaşını canlı izledim. Squat formu mükemmel bence.

Olimpik halterciliğin falan dunyada bir gecerliligi var da vücut geliştirme veya powerliftingin dünyada pek fazla gecerliligi yok. Bu yarismalarda birinci olanlar maddi bir çıkar elde etmiyor beslenmesine vesaire ayırdığı paranin yanında.

Talha'nın doğal olduğunu düşünüyorum ve bu ihtimal zoruma gidiyor hahahah :D
Konuyu geç fark ettim Talhanın fiziği gerçekten çok iyi.
Aynı düşüncedeyim bende Talhanın doğal olduğunu düşünüyorum ve fena imrendim fiziğine :D
Kısa zamanlı hedeflerim vardı zaten bunları tamamladıkça yenilerini koyuyorum.
Uzun zamanlı hedef olarakta Talhanın ölçülerini kendime hedef koydum.
Bugün Fırat hocamın kanalında baya takıldım powerliftinge bir ilgi duymaya başladım biraz düşünüp yoluma ona göre devam edeceğim.

Back
Yukarı