sen hiç game pit görmedin herhalde.kimi bogazcıdır kimi bacakcıdır kimide cenecidir.varsa elinde kangalın deneriz anlarsın sende nedemek istedigim.ama aglamıcan sonunda.sen at kangalı dövüşle alakası olmayan pite sonra beli kırıldı kolu kırıldı.öle pitten anlayan adamların yanın da böle konuşursan alay konusu olursun.unutam hayat acımasız pitbull hayattanda acımasız.boxer dedi:Safkan kangalsa eğer affetmez pittbull felan dinlemez kırar belini ben de şahit oldum böyle bir kapışmaya pittbull un beli kırılmıştı iki büklüm olmuştu hayvan.DEXTER JACKSON dedi:Despo maf ettin ortaligi yawsInsan nerden alindigini söylermi?
Bende Polonyada ciftlik satin aldim pittbull yetistirip satiyorum. 4 ayri renkte pittbullarimiz var. Bu ticarete girdim.
Izzet kangal cok güclü köpek ama pittbull köpeginde sansi olmuyor cok kez kavga ettiler gözümle gördüm hehe. Bu arada kangal satamiyorum cünkü alan yok.
Tam olarak pitbull un ne kadar eğitimli olduğunu bilmiyordum ben gördüğümü söyledim ama kangalın eğitimsiz olduğunu biliyordum arkadaşımındı.Şu bir gerçek eğitimli olan köpek dediğin gibi çok daha etkili olur dövüşmek üzere eğitilmiş sonuçta ama aynı şekilde dövüşmek için kangalında eğitildiğini düşün o zaman ne olur acaba?pitbul35 dedi:sen hiç game pit görmedin herhalde.kimi bogazcıdır kimi bacakcıdır kimide cenecidir.varsa elinde kangalın deneriz anlarsın sende nedemek istedigim.ama aglamıcan sonunda.sen at kangalı dövüşle alakası olmayan pite sonra beli kırıldı kolu kırıldı.öle pitten anlayan adamların yanın da böle konuşursan alay konusu olursun.unutam hayat acımasız pitbull hayattanda acımasız.boxer dedi:Safkan kangalsa eğer affetmez pittbull felan dinlemez kırar belini ben de şahit oldum böyle bir kapışmaya pittbull un beli kırılmıştı iki büklüm olmuştu hayvan.DEXTER JACKSON dedi:Despo maf ettin ortaligi yawsInsan nerden alindigini söylermi?
Bende Polonyada ciftlik satin aldim pittbull yetistirip satiyorum. 4 ayri renkte pittbullarimiz var. Bu ticarete girdim.
Izzet kangal cok güclü köpek ama pittbull köpeginde sansi olmuyor cok kez kavga ettiler gözümle gördüm hehe. Bu arada kangal satamiyorum cünkü alan yok.
arkadasım mukemmle acıklmıssın sen pitbulcusun bellı bende pitbullx e uyeyım ama bayadır takılmıyorum anne ızın verse hemen alırım bırtanepitbul35 dedi:istedigin kadar dövüşcü yap belli sınırları vardır.sokak köpeginide dövüşcü yaparsın onunda belli sınırları vardır.
Pitbull öyle bir köpektirki onu okşadığında başka bir duygu tadarsın,kafasını tutup kaldırdığında başka bir duyguya bürünürsün....
O çok farklıdır.Kapında oturur seni bekler...Sana bakışı farklıdır.Hırsına,inadına sinir olursun ama ondan vazgeçemezsin.Onun yemek yiyişi bile değişiktir.Kısaca o bir pitbull'dur
al bende de aynı sorun vardı aldım geldim iki üc gün sonra alışıldı.al ama pitbull al gerisini salla.hepsini toplasan bi tane pitbull etmez benm gözümde.emrah dedi:arkadasım mukemmle acıklmıssın sen pitbulcusun bellı bende pitbullx e uyeyım ama bayadır takılmıyorum anne ızın verse hemen alırım bırtanepitbul35 dedi:istedigin kadar dövüşcü yap belli sınırları vardır.sokak köpeginide dövüşcü yaparsın onunda belli sınırları vardır.
Pitbull öyle bir köpektirki onu okşadığında başka bir duygu tadarsın,kafasını tutup kaldırdığında başka bir duyguya bürünürsün....
O çok farklıdır.Kapında oturur seni bekler...Sana bakışı farklıdır.Hırsına,inadına sinir olursun ama ondan vazgeçemezsin.Onun yemek yiyişi bile değişiktir.Kısaca o bir pitbull'dur
gittikce komikleşiyon.ilk resime iyi bak dövüşün başı sanırım kangalın durusuna kangal başka yere bakıyo pit boyuna atlıyo gibi duruyo.ey insan oglu allh sana akıl vermiş böle bi dövüş olurmu.fotomontaj.4. resme iyi bak böle bi görüntü olması icin arada co k kilo farkı olmalı buda foto montaj.bak kocum bunlar şov amacıyla eklenmiş yapıştırılmış fotolar yani fake başka bir degişle korsan bunlar.oradaki kangal zate cok dandik bi kangal.öle bir kangalın hiç mi hiç şansı yok. bir pite karşı bana desenki şöle fizksel özellikte şöle dövüşcü bi düşünürüm derim belki oda pite baglı.harbi saglam sa pit zor devirmesi kangalın.al sana kangalboxer dedi:MESAJ SILINDI
daffy e sonuna kadar katilioyrum.bende sivasliyim ve sivasta su an 10 milyar degerinde bir kangalim var.yani eski parayla 10 milyarDaFFy dedi:pitbul35;
yazdıklarına bakılırsa düzgün bir ruh sağlığına sahip olduğun söylenemez, pitbull un karşısına başka bir köpek türü çıkaracağına sen çık toplum için hayırlı bir iş yapmış olursun ayrıca bu forumda yazarken üslubuna dikkat et yoksa sen daha farkında olmadan ''banned'' olursun gerçi senin gibisine bu uyarı ne kadar etkili olur bilemem allah akıl fikir versin...
tavsiyen icn sagol :lol:DaFFy dedi:pitbul35;
yazdıklarına bakılırsa düzgün bir ruh sağlığına sahip olduğun söylenemez, pitbull un karşısına başka bir köpek türü çıkaracağına sen çık toplum için hayırlı bir iş yapmış olursun ayrıca bu forumda yazarken üslubuna dikkat et yoksa sen daha farkında olmadan ''banned'' olursun gerçi senin gibisine bu uyarı ne kadar etkili olur bilemem allah akıl fikir versin...
saygılarımı sunuyorum sana ama bir kelimeyide hatırlatırım ya türksün yada ölüsün.anlıyon.bundan ileri milliyetcilik olmaz.gerk yok böle şyleresivasli dedi:daffy e sonuna kadar katilioyrum.bende sivasliyim ve sivasta su an 10 milyar degerinde bir kangalim var.yani eski parayla 10 milyarDaFFy dedi:pitbul35;
yukarda sacmalayan arkadas pitbulun kafasini oksamak baska zevklidir onun yemek yiyisi baska güzeldir diye yazmis.ve bir cok kerede bi cok sy sallamis.bende ona soruyorum bir pitbul kendi basina 500-600 kücük bas hayvana sahip cikabilirmi.yoksa coban uyurken cani sikilinca onlara saldirrimi.ayrica sen o kötüledigin kangal köpeginin dünyada kurdu öldürebilen tek köpek oldugunu biliyormusun.piotbulu sevebilirsin o senin zevkin buna bisey demem ama bir türk olarak türklerin gururu ve simgesi olan dünyaca ünlü kalngal köpegini yerden yere vurman sni ne kadar milliyetci oldugunu belli etti :x :x
sivaslı kişisel örnekler vermişsin bu tamamen yetiştirmeyle alakalı..bende pitbull besledim ve çevremdeki çoğu arkadaşımda pitbull ve bullterier vardı hiçbirisiin birkişiye zarar verdiğini görmedim ..ayrıca abimde 3tane sivas kangalı besledi ve son beslediği köpeğe yemek verirken onu karnından ısırdı(bu da kişisel bir örnek)ben pitbullumun ağzına yemek yerken elimi sokuyordum :türk oldugum ve sivasli icin söylemiyorum.ama ben kangaldaki özellikleri diger köpeklerde göremedim.üstelik sunuda belirteyim bugüne kadar bi cok irki besledim evimde..ama kangal beslemek bana göre bi ayricalik.pitbul sevmek veya baska bir köpegi sevmek zevk meselesi buna sözüm yok.ama pitbulcu arkadaslara soruyorum.hangi pitbul bahceye giren bir hirsiza sadece gögsüyle vurarak yere düsürür ve sahibi gelene kadar ona zarar vermeden basinda bekler..hangi pitbul bi cocugu sirtina bindirir ve cocuk ne kadar kulagini ceksede killarini yolsada cocuga zarar vermeden hep alttan alir.bu kangallar cok hisli cok duygulu hayvanlar.ismi köpeklikten cikip ANADOLU ASLANI na cikan bi hayvan nasil coluga cocuga saldiran bir pisikopat pitbulla bir tutulabilirki...herkesin zevki ayri.ama kangal her anlamda pitbuldan üstün bi köpek,cocuklara ve komsunun tavuklarina saldirmak haric