Piliç Döner ( Salçalı ) Yeni Ürün

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve ihsnylcn tarafından 3 Mayıs 2012 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 7 üye.
  1. ihsnylcn
    Offline

    ihsnylcn Üye

    Katılım:
    13 Ekim 2011
    Mesajlar:
    11
    Beğenileri:
    5
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Fitness
    Yer:
    Ankara
    Azi ve Zapo bunu beğendi.
  2. Steve
    Offline

    Steve Üye

    Katılım:
    5 Mayıs 2006
    Mesajlar:
    75
    Beğenileri:
    20
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Moskova
    içinde o kadar karbonhidrat varsa piliç değildir.
     
    GencGrafiker, Azi ve speedtouch bunu beğendi.
  3. ihsnylcn
    Offline

    ihsnylcn Üye

    Katılım:
    13 Ekim 2011
    Mesajlar:
    11
    Beğenileri:
    5
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Fitness
    Yer:
    Ankara
    Karbonhidrat salçadan olabilir
     
    Azi bunu beğendi.
  4. The Monument
    Offline

    The Monument Üye

    Katılım:
    8 Eylül 2011
    Mesajlar:
    113
    Beğenileri:
    47
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Üsküp
    Dogruysa gayet iyi. Paketi gorsem bu degerleri beklemezdim.
     
  5. pierre_tolga
    Offline

    pierre_tolga Üye

    Katılım:
    1 Kasım 2011
    Mesajlar:
    22
    Beğenileri:
    92
    Ödül Puanları:
    23
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Çorlu
    sürekli haşlama tavuktan bıkanlar için denenebilir bence..
     
    Azi bunu beğendi.
  6. OkuyomBenYaa
    Offline

    OkuyomBenYaa Üye

    Katılım:
    5 Haziran 2010
    Mesajlar:
    355
    Beğenileri:
    184
    Ödül Puanları:
    0
    Salçada da o kadar karbonhidrat olmaz,dekstroz falan koyuyolar işlenmiş etlerin çoğuna, o yüzden karbonhidratı fazladır
     
  7. declorx
    Offline

    declorx Yeni Üye

    Katılım:
    23 Ağustos 2011
    Mesajlar:
    136
    Beğenileri:
    87
    Ödül Puanları:
    0
    bu bilgiyi nerden öğrendiğini söyleyebilir misin ? kaynak var mı ?

    desktroz bildiğim kadarıyla maltodekstrinle beraber antrenman sonrası önerilen kas glikojen depolarının dolumunu sağlayan karbonhidratlar. katkı maddesi olarak ilk defa faydalı bişey mi kullanıyor özel sektör ? :D

    diğer taraftan bana garip geldi saf tavuk etinin 100 gramında 24 gram protein 0 gram karbonhidrat varken, bunda nasıl 0,9 gram proteini çıkartıp 17 gram karbonhidrat eklemişler ?

    100 gramında bu kadar protein ihtiva etmesi imkansız eğer bu kadar karbonhidrat varsa... şöyle bir imkanı var ;

    75 gram et
    20 gram karbon
    5 gram protein tozu (soya vb tozlar)
     
  8. Erkel
    Offline

    Erkel Üye

    Katılım:
    6 Nisan 2012
    Mesajlar:
    110
    Beğenileri:
    33
    Ödül Puanları:
    0
    Bu tur ıslenmıs gıdalar asla sporcu besını olamaz..
     
    Azi, Cattleya ve pycantric bunu beğendi.
  9. ihsnylcn
    Offline

    ihsnylcn Üye

    Katılım:
    13 Ekim 2011
    Mesajlar:
    11
    Beğenileri:
    5
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Fitness
    Yer:
    Ankara
    Ortalama bir salçanın 100 Gr da Karb : 20 - 25 gr arası Yağ 0 - 1 Gr ve Protein 2-3 Gr Arası
     
  10. RaJeV
    Offline

    RaJeV Üye

    Katılım:
    1 Kasım 2011
    Mesajlar:
    1.756
    Beğenileri:
    686
    Ödül Puanları:
    123
    Böyle hazır gıdalardan olabildğince uzak durmak lazım
     
    Azi ve shaq bunu beğendi.
  11. OkuyomBenYaa
    Offline

    OkuyomBenYaa Üye

    Katılım:
    5 Haziran 2010
    Mesajlar:
    355
    Beğenileri:
    184
    Ödül Puanları:
    0
    En yakındaki markete git işlenmiş etlerin içindekiler kısmına bak,tat verici olarak koyuyorlar sadece dekstroz değil, sakkaroz, laktoz, mısır şurubu vs gibi karbonhidrat konulanları da var
     
    Son düzenleme: 7 Mayıs 2012
    declorx bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş