İnternette Gezerken buldum sizce nasıl ? Besin Değerleri: Protein (g):23,91 Yağ (g):3,2 Karbonhidrat(g):17,03 Enerji (Kcal):249 * Besin değerleri 100 gr içindir. https://www.cpturkiye.com/tr/urunle...enmis/ileri-islenmis/pilic-doner-salcali.html
Salçada da o kadar karbonhidrat olmaz,dekstroz falan koyuyolar işlenmiş etlerin çoğuna, o yüzden karbonhidratı fazladır
bu bilgiyi nerden öğrendiğini söyleyebilir misin ? kaynak var mı ? desktroz bildiğim kadarıyla maltodekstrinle beraber antrenman sonrası önerilen kas glikojen depolarının dolumunu sağlayan karbonhidratlar. katkı maddesi olarak ilk defa faydalı bişey mi kullanıyor özel sektör ? diğer taraftan bana garip geldi saf tavuk etinin 100 gramında 24 gram protein 0 gram karbonhidrat varken, bunda nasıl 0,9 gram proteini çıkartıp 17 gram karbonhidrat eklemişler ? 100 gramında bu kadar protein ihtiva etmesi imkansız eğer bu kadar karbonhidrat varsa... şöyle bir imkanı var ; 75 gram et 20 gram karbon 5 gram protein tozu (soya vb tozlar)
En yakındaki markete git işlenmiş etlerin içindekiler kısmına bak,tat verici olarak koyuyorlar sadece dekstroz değil, sakkaroz, laktoz, mısır şurubu vs gibi karbonhidrat konulanları da var