Pişirme spreyi

Dexter_Morgan, yag icin ozel sprayler var burada, eminim orada da vardir, yag daha yogun oldugu icin farkli bir pompa sistemi yapmislar. Hatta pratik oldugu icin almayi dusunuyorum.

GEcenlerde aklima guneslenmeye gittigimde geldi.Bu gunes yaglari da yogun ve sprayleri calisiyor :) Biten gunes yagi spreyi ne gune duruyor :)))

Valla o da aklima geldi ama o sekilde de sagligimizi riske atmaya degmez, gida kullanimina uygun olmaz gibime geliyor.

Aldigim sprey su bu arada(bernardo yaglık sprey yazıyordu, dolandirildim hehe)

http://s3.amazonaws.com/evmanya3/sy...ms/000/351/591/img_zoom/SGL018.jpg?1368004073

Kalorisiz yağ istiyorsanız soya yağı arkadaşlar amerikadaki pam markasında ondan kullanıyorlar en iyisi girek gidin alıın :D

Kalorisiz yağ istiyorsanız soya yağı arkadaşlar amerikadaki pam markasında ondan kullanıyorlar en iyisi girek gidin alıın :D

huzur53, dediğin üründen bugün aldım 15 liraya, açıkcası ucuz geldi 600 ml var baya gider sanırım ben firmaya mail atacağım muhtemelen bundada soya yağı var (bitkisel yazdığına göre)

huzur53, dediğin üründen bugün aldım 15 liraya, açıkcası ucuz geldi 600 ml var baya gider sanırım ben firmaya mail atacağım muhtemelen bundada soya yağı var (bitkisel yazdığına göre)

Soya moya yoktur çünki üzerinde pastacılık ürünleri falan filan yazıyor birde besin değerlerini bile koymamış adamlar kısacası bunu alacak olan adam değeriiyle falan uğraşmaz diye düşünmüşler bence baya var bitmez yani o derece tavuk göğsü denermisin nasıl oluyor resim falan atarmısın bizde tavuk göğsü yokda ?

Soya moya yoktur çünki üzerinde pastacılık ürünleri falan filan yazıyor birde besin değerlerini bile koymamış adamlar kısacası bunu alacak olan adam değeriiyle falan uğraşmaz diye düşünmüşler bence baya var bitmez yani o derece tavuk göğsü denermisin nasıl oluyor resim falan atarmısın bizde tavuk göğsü yokda ?

henuz denemedim ancak tavukta da pek farketcegini sanmiyorum 1 gram yag puskuruyodur en fazla, o da yeterli zaten yapismasini onlemek icin tat olarak etki etmez, yagsiz yer gibi dusun.

arkadaşlar konuyu baştan aşagı okudum adanada ne kadar büyük markete sorduysam yok dediler haberleri bile yok bu ustam yazandan alsak nasıl olur acaba pastacı arkadaşım var bu unlu mamullerde kullanılan malzemelerin çogu dandik pek guvenemiyorum açıkcası kullanan varmı ustam ürününü

Hortlatıyım tekrar Huzur53 eski hesabım ustam sprayi en son mesaj attığım zaman kullandım geçen yıl çünki içinde margarin yağı vardı her neyse geçen haftalarda çöpe attım.

Back
Yukarı