Pişirme spreyi

Ronninin kullandıgı pişirme spreyi Türkiyeye de geldi , ben aldım. Özellikle içinde bulundduğumuz diyet dönemi için bence çok avantajlı bi ürün , pahalıda degil öle . Duyurulur :)

ronnie değilde jay cutler'ı bir keresinde elinde spreyle yiyeceklere bir sıvı sıktığını görmüştüm..sanırım aynı şey..
tam olarak ne işe yarar bu..

Pişirme Spreyi Nedir?

Lome Pişirme Spreyi, herhangi bir başka margarin ve yağ kullanmadan yiyecekleriniz pişirmenin ideal yoludur. Her türlü tava, kek kalıbı, mangal, barbekü, mikrodalga fırın tepsileri ve diğer mutfak gereçleriyle kullanılabilir. Çabuk ve kolay temizlenir. Pişirme spreyiniz yumurta, et, tavuk, balık, kek, kurabiye, makarna ve sebzelerde çok güzel sonuç verir, her türlü kızartmalarınız için uygundur.

İşte Lome Pişirme Spreyi'nin benzersiz özellikleri:

* Yapışmayı önler
* Kolay Temizlenir
* Kolesterolsüz
* Çok düşük kalorili
* Uzun ömürlü
* Hijyenik
* Ekonomik

Pişirme Spreyi Sade ve Tereyağı Aromalı olmak üzere iki çeşiti var.
dağıtımını tuzot yapıyor ve en yakın zamanda tüm tuzot satan yerlerde satışa sunulacakmış.

Lome Pişirme Spreyi Sade
İşte mutfağınızda hemen her yerde kullanabileceğiniz çok amaçlı bir ürün.
Et, tavuk ve balıklarınızı daha iyi kızartır
Pişirilmeyi bekleyen etlerinizin üzerindeki baharatların düşmesini engeller
Keklerinizin ve kurabiyelerinizin yapışmadan kalıptan çıkmasını sağlar.

1.jpg

2.jpg

index_06.jpg

Dr.Ender Saraç 'ın lome pişirme spreyi tanıtım videosu

https://www.youtube.com/watch?v=9GIyUd6ZE6M&feature=related

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=9GIyUd6ZE6M&feature=related[/YOUTUBE]

Son düzenleme:
Arkadaslar migrosa sordum pişirme spreyinden bihaberlerdi , bende carrefourdan aldım yanlış hatırlamıyorsam 7 ytl ye , Gray Wolf detaylı açıklamayı yapmış zaten , Ürün yağ gibi ama kalorisi ve yağı çok az yani tam bir diyet ürünü . Yiyeceklerin tavaya yapışmasını önlüyor patatesten hindiye kadar herşekilde kullanıyorum ben . Ronni nin relentless dvd sini izleyeniniz varsa her öğürde kullanıyor .

Ps: Bu arada ronni nin yemeklerine her öğünde döktüğü bi sos var ne olduğunu biliyor musunuz , barbekü sosu gibi bişey ama emin degilim . Lezzet vermek amacıyla kullanıyor muhtamelen

170 gramı 8 lira ve 1 saniyelik kullanımı 0.8 grama tekabül ediyor.
Tek pişirmede 1 saniyelik kullanım yeterliyse, 170 gramlık üründen ortalama 200e yakın kullanım çıkıyor ki bu da günde 3 kez kullanılsa 60-70 gün yeter anlamına geliyor..

oldukça hesaplı gözüküyor.

Peki bu üründe çeşitli marka alternatifleri var mı? (Türkiye için)
Ürün koruyucu katkılar ve yapay maddeler içeriyor mu yoksa doğal ve sağlıklı mı?

170 gramı 8 lira ve 1 saniyelik kullanımı 0.8 grama tekabül ediyor.
Tek pişirmede 1 saniyelik kullanım yeterliyse, 170 gramlık üründen ortalama 200e yakın kullanım çıkıyor ki bu da günde 3 kez kullanılsa 60-70 gün yeter anlamına geliyor..

oldukça hesaplı gözüküyor.

Peki bu üründe çeşitli marka alternatifleri var mı? (Türkiye için)
Ürün koruyucu katkılar ve yapay maddeler içeriyor mu yoksa doğal ve sağlıklı mı?

100 gramının içinde
79.5 gr soya yağı
1.5 gr soya lesitin
1 gr su
18 gr itici gaz

herşey doğal gibi gözüküyor fakat bu itici gazın içeriğini yazmamışlar :( zararlı olacağını zannetmiyorum ACH Food amerika da çok tutuluyor

ben anlamadım bu ürünü mesela patates kızartması yapıcaz nasıl yapıcaz bunu spreyi sıkınca kendi kendinemi pişecek :D

açıkcası burayı gördüm ama hiçde sağlam bi yere benzemiyodu ve heryerede kredi kartı numarasını vermek istemiyorum yinede saol aslında hepsiburada gibi bi yerde satılsa süper olurdu.

Zaten seda sayan marketingden alışveriş için temsilci olmanız gerekiyor. Bende çok aramama rağmen bulamadım bu ürünü.

İtici gaz dediği büyük ihtimal bütan,propan dan birisidir yada her ikiside olabilir.Veya başka itici gazlarda var onlarda olabilir.Ama bütan yada propan varsa pek sağlıklı olmaz çünkü bunlardan propan ve bütan tüpte var , çakmak gazında ise sadece bütan gazı var.Bu size biraz fikir verir sanırım :) .Ama esasında itici gazların hiçbiri sağlıklı olmaz çünkü hepsinin özü ham petrole dayanır.

Back
Yukarı