Phil Heath

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MK #7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Onun için Vücut Geliştirmenin geleceği deniyor. Henüz 27 yaşında (1979) Ronnie'den sonra tahta o geçer deniyor. 1993'te Flex Wheeler'in profesyonelliğe geçişte yaptığı mükemmel çıkıştan sonraki en iyi çıkışı yapmış. Bu yıl yapılan Colarado Pro ve New York Pro yarışlarını kazanarak bu başarıyı gerçekleştirdi. 2006 Olympia 'a girmeyeceğini 2007'i Arnold Classic'e hazırlandığını söyledi. Bu da hedeflerinin çok büyük olduğunu gösteriyor. Bu süre zarfında daha çok hacimlenip büyümek isteyecektir. Ronnie çekildikten sonra Olympia'nın en güçlü adaylarında biri olacağı şüphesiz. Bu aykı Flex dergisinin kapağında o var: The Future of Bodybuilding.

Flex Wheeler İlk profesyonel yılındaki derceleri:
1993
Arnold Classic - IFBB, 1st
Grand Prix England - IFBB, 2nd
Grand Prix France - IFBB, 1st
Grand Prix Germany - IFBB, 1st
Ironman Pro Invitational - IFBB, 1st
Olympia - IFBB, 2nd

Şimdiye dek girdiği tüm yarışları kazanmış. Geçmişe baktığımızda büyük şampiyonlarında bu şekilde başarıya imza attığını görürüz , bazı istisnalar hariç örneğin Ronnie. Yeni olmasına rağmen iki kez Flex dergisine kapak olmuş. Dereceleri;

2003
Colorado State - NPC, Light-HeavyWeight, 1st

2004
Colorado State - NPC, HeavyWeight, 1st
Colorado State - NPC, Overall 1st

2005
Junior Nationals - NPC, HeavyWeight, 1st
Junior Nationals - NPC, Overall 1st
USA Championships - NPC, HeavyWeight, 1st
USA Championships - NPC, Overall 1st

2006
Colorado Pro Championships - IFBB, 1st
New York Pro Championships - IFBB, 1st

Çok sağlam adam.

Önceleri beğenmedim, kısa olduğu ve çok hacim olmadığı için eleştirdim ancak ağustos sayısındaki resimleri gerçekten şahane, Flex Wheeler'i hic beğenmeyen biri olarak, ona benzetmenin haksızlık olduğunu düşünüyorum, omuzları ve göğsü çok daha estetik, dilerim başarılı olur.
Bu sene olmpia'ya girmemesi çok mantıklı, hiç yenilmemiş bir adamın, zafer serisini bozması büyük hata olur.
2007'de night of champions'ı kazanarak, 2007'de şampiyonluğa oynaması çok mantıklı.
Çatısı ufak ama kasları çok kaliteli, Dexter Jackson'da ve Wheelerde eksik olan birşeyler bu adamda var....

çok iyi vücut...
adam gerçekten ileride bomba etkisi yapacak camiada
walla ne diyelim böle devam etsinde bizde onu daha yakından takip edelim.

2007 Arnold Klasik yarışmasında 5. olan Phil Heath'in yarışma fotoğrafları:

Sonuçtan pek memnun olmamış gibi. Herhalde geçen seneki gibi olacağını sanıyordu.

Gayet estetik bence.Ronnie abimize tabiki saygım var ama zevk meselesi,Ronnie olayı irilikle götürüyor,onda Phil'deki simetri yok bence,yeni Mr.Olympia olursa hiç şaşırmam..

bencede güzel bir fiziği var. göğüsler sanki biraz küçük... ama beşinci olmaktan kurtulamadı eleman. sırf bu arnold classice hazırlanmış demekki birazda irilik gerekiyor.....

tam adı phillip jerrod heath, 18 aralık 1979 seattle doğumlu. 2002'de bodye başlayana kadar denver üniversitesi nde basketbol oynamaktaymış.

boy: 1.75
yarışma kilosu: 98 kg
sezon dışı kilosu: 111 kg
kol: 53 cm
bacak: 76 cm
kalf: 48 cm
boyun: 44.5 cm
bel: 71 cm

not: bilgiler wikipedia dan alınıp çevrilmiştir.

Phil Heath'in 5. olduğu Arnold Classic'de ilk dört:

1. Victor Martinez
arnold2007-menspreind146.jpg

2. Dexter Jackson
2007ac_menfin_pics62.jpg

3. Toney Freeman
2007ac_menfin_pics2.jpg

4. Gustavo Badell
arnold2007-menspreind071.jpg

Phil Heath bu seneki Olympia'ya girmeyeceğini açıklamış. 2006 yılında girdiği ilk ve ikinci profesyonel yarışmasını kazanan Heath bu seneki Arnold Klasik'te 5. olarak hayal kırıklığına uğramıştı.
Olympia'da ilk 6'ya girmek için daha iyi bir durumda olması gerektiğine inanıyormuş. Geçen seneki Olympia'da girmemişti, iyi dereceler yapmayı kafasına koymuş gibi gözüküyor. :)

Shot at 2007-07-07

ya benim gözlerim bozuk, ya oran orantı kuramıyorum, yada bu adamın verilen ölçülerinden biri yalınışşşş.
kolu 53 cm - beli 71,
hiç üşenmedim photoshop'ta açtım resmi... koluna göre belini orantıladım,
resimlerden baktığımda adamın beli 2 kolunun kalınlığı kadar zaten...
hemen kısaca hesapladımmmm.... önce kol ölçüsünün 4'te 3'ünü aldım 39 cm bu tam karın bölgesinin yarısı demektir. 39*2=78 cm adamın kol ölçüsüne göre belinin ölçüsü.
ya kolu 53 cm değil yada beli 71....

bel ölçüsünde belki yanlıslık olabilir ama biceps ten sanmıyorum bir yanlıslık oolsun bu gibi yarısmalarda 50 cm biceps ten aşağısı kurtarmaz zaten .71 cm bel dogru ise alınan kaynaktan gerçekten cok iyi.

bence mr olympia lık kadar bir vucut yok tamam tabikide çok iyi ve bir çok yarışmada birinci olabilcek bir vucutcu ama mr olypiada çok daha iriler ve simterik yarışmacılar var

acaba diyorum gerçektende bu kadar kısa zamanda bu kadar gelişme normal mi???

Back
Yukarı