Phil usta gayet iyi görünüyor mr olimpia şampiyonu olunca resmen ünlü oluyorsun işte imza günleri showlar geziler çok isterdim mr olimpia yarışmasında şampiyon olmak ama imkansız işte
umarım geldiğinde sabah programlarına ve magazin programlarına çıkmaz spor programına katılırda biz sporculara tavsiyelerde bulunsa iyi olurumarım bir gün Türkiye'ye de gelir...
Hiç birşey imkansız değildir nutuklarına girmeyi çok isterdim ama gerçekten imkansız.. Phil'e iyi bakın kendisi tartışmasız 2012 mr olympia..
Kai ikinci olur gibime geliyor
15-16 yaşındayken insan işadamı oyuncu müzisyen rock star mr olimpia olacağını sanıyor ama 20li yaşların ortalarına gelincede bazı şeylerin imkansız olduğunu anlıyor maalesefHiç birşey imkansız değildir nutuklarına girmeyi çok isterdim ama gerçekten imkansız.. Phil'e iyi bakın kendisi tartışmasız 2012 mr olympia..
hele ki Türkiye'de vücut geliştirme ile ilgili hedeflerin çok büyük bir kısmı imkansız...
arka kolları çok sağlam
Türkiyede hobi olarak yapılıcak başka yolu yok büyük hedefler koymak çok zor Arnold Schwarzenegger ülkemizde olsa bırak filmlerde rol almayı vücut geliştirmeden para kazanmayı evini zor geçindirirdi belki bir salon açardı kendisine
Kai´de bir umut var gibi.
Kai 2.liği branchtan kurtarsında 1.liğe karışmasın.. : ))