Personel Trainer

Murrpy

Üye
İnternetten online personel trainerlık almak istiyorum ama kimden alsam diye karar veremedim aklımda 2 isim var baran kalaycı veya berkay türkkan bu isimler haricide olabilir sizin daha önce persenol trainer alıp memnun kaldığınız biri varmıdır.

personel trainer almak istiyorsan macfit tarzı büyük bir salondaki seni görüp gözlemleyebilecek ve yanında durabilecek birisinden alman daha mantıklı. diğer türlü standart herkese verdikleri şeyleri kopyala yapıştır sana vericekler :D

pt almak asiri sacma ama karar senin onerebilcegim 2 kisi var ; ali osman gursoy , berkay turkkan
agirsaglam sayfasina gir az arastirsan hersey orda var ama dedigim gibi para senin para karar senin kararin...

alırsan ilerde zaten pişman olursun şimdi fazla bilgin olmadığından özel bir şey zannedebilirsin düşündüğün gibi değil

pt alma amacın nedir? bu spor hakkında hiç mi fikrin yok ya da belli bir düzene girmek için mi alıyorsun? eğer hiç fikrin yoksa salondaki iyi bir hocadan pt almak mantıklı olabilir. en azından 1 2 ay devam edebilirsin. he belli bir geçmişin var sadece düzene girmek için istiyorsan o zaman online pt mantıklı olabilir. her vücudu iyi olan adamdan pt alınmıyor maalesef , bunu özellikle salonlarda görüyoruz. o bakımdan online pt olayına karşı değilim ben. en azından adam copy paste program verse dahi doğru şeyleri veriyor.

berkay türkkan ı severim. işini iyi bilir.kaliteli adamdır , en azından videolarında öyle.
baran kalaycı nın tarzı bana uygun değil.
son zamanlarda ağırsağlam furkan da online pt olaylarına girmiş. kesinlikle onu da değerlendirlmelisin.

acıkcası...pt konusu tamamen vicdana bağlı daha önce maddi olarak kimseye pt vermedim ama birçok soran arkadaşa yardımcı oldum...faka gözlemlediğim şu ara eğer kişi gerçekten dürüst olarak işini hakkını vererek yapars online pt veya özel ders ciddi sonuç almak mümkün...ben özel dersi daha mantıklı buluyorum...ama öyle de adamlar var ki adam özel ders alıyo hesapta herif g.tün dibinde hocanın haraketi yanlış yapıyo adamın umrunda değil...sohbet güzell başında biri olma psikolojisi yetio adama...şayet birgün bu işi yapmaya karar verirsem...sadece 3-4 kişi alıp...onlarada adam gibi çalışacaklarını tahhüt ettirip sonucu görmek için alırım...maddiyat içinse zaten çok vaktim yok....son bir dipnot birçok kendini bilgili sanan arkadaşta malesef pek birşeyden anlamıyor...beslenme - makro hesabı - kardio dengesi - yükleme - antrenman teknikleri - sporcuyu zorlama - hatta ilaçsa ilaçların doğru kullanımı - pct . bunlar hep emek istiyo...ilacın adını söyleyemen hocalar pt verip adama kür yazıyo ne ala memleket...

Back
Yukarı