Performans dusukluk - gucsuzluk

2 ay ara vermek zorunda kalmistim fitness , geri doneli 1,5 ay oldu nerdeyse vucud baya topladi eski formumu yakaliyor gibiyim fakat gucumde ciddi dusus var (biceps curl 12,5 kilo dumbel kullanirdim 6-7tekrar simdi 10 kg 6-7 ve tum kaslarda var bu dusus)
Kaslar agirlik istiyor ama ben kaldiramiyorum sanki oyuzden gelisme olmuyor gibi
Gunluk yasantidada yorgunluk hissim var neden olur bu acep Ben hava sicak olmasindan istahsizlik var gunde 3 ogun yiyorum Dusuk karbonhidratmi aliyorum bilemiyorum
Yardim ediniz bu ilk defa karsilastim
Bu arada karacigerim yorgun olabilir bunun etki olurmu bilem birde cinsel isteksizlik yorgunluk mutsuzluk var Testo dusuk olabilirmi acep

1 yil fitness ediyorum, 172 - 65kilo , yas 20
 
kendiniz yazmışsınız cevabı. kaslar tolere edememiş gibi yorgunluğunuzu. kasları en az 2 gün dinlendirin ve antreman dozunu azaltın. 1 ay yoğun 1 ay orta şiddet gidin. biraz böyle deneyin. yaşınız daha çok genç hiç bi şey kaybtmez çok şey kazanırsınız. bak ben 41 yaşındayım 1 yıl olacak başlayalı tıkanınca dinlenmeyi artırıyorum. ha gelişme azalıyor ama hayattan kazanıyorum. tabi mr olympia olacaksanız bişey diyemem.
 
Back
Yukarı