Penis boyu ve diğer sorularım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar 2000 aralık doğumluyum yani 2001 li sayılırım gelişimim 2001 gibi düşünün. Şuan 16 dan gün alıyorum daha
Merak ettiğim bir soru var testosteron üretince penis büyür mü? Spora giden arkadaşlarım var hepsi 14-15 civarında başlamıştı hepsinin ki +15cm
Protein tozu vs. kullnıyorlar buda bildiğiniz gibi vitamin,protein,testosteron arttıryor.
Bu konu hakkında öneriniz var mı?

Ve fitness yaparak boyumu nasıl uzatabilirim skolyozum var çok ileri değil fakat var yani eğik oturuyorum bilgisayar başında 2 büklümüm omuzlarımı bırakınca yaşlı adam gibi düşüyor omuzlarım vs. Nasıl düzeltebilirim, boyum şuan 1.75

Teşekkürler.

Penis boyunun sporla alakası yok genlerle alakası var kalıtımında neyse o diğer konuda bilgim yok sadece bunu cevaplamak için geldim.

Ve penis boyunu pek kafana takma dünya ortalaması o internetten izlediğin videolardaki gibi değil :) Türkiye ortalaması hiç değil kafana takma ha ama illa çok kafana takıyorsan traksiyon aletleri var biraz pahalı bir forumda gene böyle bir konu okurken denk gelmişti işe yaradığı yönünde söylemleri vardı ha ama öyle bir anda olmuyor o işlerde 3-6 ay gibi bir süre kullanman gerekmiş ve 2-3 saatti galiba ha ama kalıcı oluyor fln diyorlar çok moralini bozuyorsa böyle bir şey kullanabilirsin ama bunu özellikle bir doktora danış randevu alıp çekinme.

Penis boyunun sporla alaka sı yok genlerle alakası var kalıtımında neyse o diğer konuda bilgim yok sadece bunu cevaplamak için geldim.

Ve penis boyunu pek kafana takma dünya ortalaması o internetten izlediğin videolardaki gibi değil :) Türkiye ortalaması hiç değil kafana takma ha ama illa çok kafana takıyorsan traksiyon aletleri var biraz pahalı bir forumda gene böyle bir konu okurken denk gelmişti işe yaradığı yönünde söylemleri vardı ha ama öyle bir anda olmuyor o işlerde 3-6 ay gibi bir süre kullanman gerekmiş ve 2-3 saatti galiba ha ama kalıcı oluyor fln diyorlar çok moralini bozuyorsa böyle bir şey kullanabilirsin ama bunu özellikle bir doktora danış randevu alıp çekinme.
Moralimi çok bozmuyorum zaten türkiye standartında fakat daha uzun olsa fena olmazdı ama bence genden çok testosteron ile alakası var çünkü büyüme hormonudur. Pompa konusuna gelecek olursak bazı videolarda büyüklüğü belli oluyor fakat sanırsam ereksiyon olamıyor erkek tam sertleşmiyor doğrumudur bu?

Son düzenleme:
afedersin de cinsel organınla mi kaldırıyorsun ağırlığı,niye büyüsün? ikincisi bi insana penis boyunu sormak çok ezikce bir davranış ve yanlış.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

BodyForumTR Kullanım Kılavuzu - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı