Pekmez + Fındık + Fıstık + Leblebi

Merhaba arkadaşlar ben kilo alma sorunu yaşayan biriyim. Ara öğün olarak kendim yaptığım fındık,fıstık ve leblebiyi ezip pekmezle karıştırıp kepek ekmeğe sürüp 1 bardak süt ile tüketiyorum. Sizce nasıl bir ara öğün olmuş. Tadı mükemmel. Ortalama kaloride 600 falan var. Protein de 15 gr dan fazladır.

Guzel bir idmanla kas olarak kazanirsin bir cogunu dert etme.Demek istedigim gainera vericegin para yerine yaptigin kombinasyon cok daha iyi
3 ayda bir idaman değiştiriyorum ama ölçü alamıyorum. sabahları 3 haşlanmış yumurta lor peyniri 2 dilim kepek ekmek beyez peynir falan. Öğlen makarna ve tavuk gögsü 4 gibi yine aynısı akşamda yine aynı öğün ama ölçü gelmiyor. Supplement yok kullanmıyorum.

spordan once 3 ogun yiyip spordan sonrada 3 ogun yemeye calis.Yedigin yemek yetersiz kilo alimi durduysa..Supplement olarak spordan sonra sadece whey kullan.Bu dediklerimi yap 2 hafta icinde aynada degisimi goruceksin :)

gayet güzel,suan evimde mikser yok fakat memlekete döndügümde birkaç kilo fındık-fıstık ile ben de sağlam bi ezme yapmayı planlıyorum.bulkta ara öğün için birebir hem kalori hem de içindeki kaliteli yağlar sayesinde.

Back
Yukarı