Pazum yumurta şeklinde, ne yapmalıyım ?

Pazumu şu şekilde sıkıp: TIKLAYIN aynaya baktığımda gayet iyi gözüküyor. Ama şu şekilde sıktığımda TIKLAYIN yani arkadan baktığımda pazu nerdeyse hiç belli olmuyor kol kalın duruyor ama pazunun çıkıntısı çok az ufacık yumurta gibi duruyor. Bir arkadaşım pazunu aşağıya çekmek gerek sen dumbbell kaldırırken çok yukarı kaldırmışsın eğer ön kolun yere paralel olacak kadar kaldırırsan pazunu aşağı çekebilirsin dedi.

Ne yapmalıyım bunun için lütfen yardım edin

not: Resimdeki ben değilim örnek olarak gösterdim :D

Son düzenleme:
2. fotoyu açamadım buna rağmen şunları söylemeliyim
bu işin çoğu genetiktir ama
kim ne demiş bilemeyeceğim bence çok hoş çok güzel bicepslerin var
bana çok estetik ve başarılı geldi

daha önce söyleseydin ya :)
neyse
dediğim gibi bu işin çoğu genetiktir
ancak zamanla hacim aldıkça bu yumurta olayı tamamen kaybolacaktır

Vg yapmıyorsan vg yap,vg yapıyorsan bekle az kütle kazansın hacim yap yaza kadar.

Vg ne ki vücut geliştirme mi ? 2 günde 1 muay thaiye gidiyorum orada baya zor antrenmanlar oluyor ama pazuya yönelik yok 1 gün muay thaiye gidiyorum 1 gün evde kendi başıma bir şeyler yapıyorum kütle kazandırmayı hacim yapmayı falan nasıl yapacağım ?

Vg ne ki vücut geliştirme mi ? 2 günde 1 muay thaiye gidiyorum orada baya zor antrenmanlar oluyor ama pazuya yönelik yok 1 gün muay thaiye gidiyorum 1 gün evde kendi başıma bir şeyler yapıyorum kütle kazandırmayı hacim yapmayı falan nasıl yapacağım ?

Kuvvet antrenmanı yap hacim kazanırsın çok kilo az tekrar gibi.Vg evet vücut geliştirme.Muay thai ile kırmızı kas lifleri çalışır daha çok.

kuvvet antrenmanı ne oluyor biraz daha açıklayabilir misin normal antrenmandan farkları ne benim vg hakkında çok bilgim yok. bir de kırmızı kas lifleri ne ? pazum hangi kas lifine giriyor ?

arkadan görünmesi için pazularının dağ gibi olması gerekirki seni gene tatmin eden görüntü olmaz. Tricepslerin irileştikçe bicepslerini bastıracak. Bırak arkadan tricesp önden biceps iyi görünsün.

Düzgün bir biceps rutini uyguluyor musun ? Her spor yapanın biceps leri büyüyecek diye birşey yok ki.

Back
Yukarı