Pastorize Yumurta akı tozu(%78 Protein)

Bu yumurta tozunu bile marketlerde satilan yumurtadan daha dogal yaptilar pes..sizin yaptiginiz tozda bu yumurtalardan yapiliyor..keza hadi onuda gectim konu proteinse!! Kim bana koy yumurtasinda marketlerde satilan yumurtadan daha cok protein var diyebilirki? Cevabini vereyim ayni protein oranina sahiptir hatta koy yumurtalari ufak olur ebat acisindan protein orani biraz daha dusuktur...ticaret yapmak suc degildir ama insanlara dogru bilgiler aktararak yonlendirin...bana pratik kullanimi kolay vb derseniz katilirim ama digerlerine hayir..

Neden yumurta beyazi olarak hesap ediyorsun ki..ben tam olarak tuketiyorum..1yumurta 6gr protein var bimde 15 yumurta 3.60kurus simdi hesapla..130yumurta *6 gr protein 780gr protein... bimde yumurtanin tanesi 25kurus 130*25- 32.500tl simdide gel burdan yak[DOUBLEPOST=1415806803][/DOUBLEPOST]Not:senin hesapladigin 30tl fi tarihinin fiyati..bunuda gozden gecir

özür dilerim , konu tarihine bakmadım hortlatmışlar :D

çok merak ettim doğrusu fiyatı markette satılan 8tl lik yumurtadan bile nasıl ucuza gelebiliyor? yani yumurtayı alıp pastörize ediyosunuz belli bir teknoloji içeriyo sonuçta paketleme, işçilik, kar, vergi, elektrik ıvır zıvır say say bitmez ama marketteki yumurtadan ucuz :D üstelik ücretsiz kargo ayağa servis.

Akı ve sarısı ayrı ayrı satılıyor. Özel kraft torbalarda sevk ediliyor 20kglık bir torba 5000-5500 arası yumurta ihtiva ediyor yani bir kamyon yumurtayı çuvala doldurmuş oluyorsun depolama ve lojistik maliyetide ciddi oranda düşüyor birde 12 ay raf ömrü var bu etkenler normal yumurtanın fiyatını arttırıyor.

konu unutulmuş ama belki hala bakan eder vardır a
Arkadaşlar konu 2010 yılından kalmış ama yumurta akı proteini hala dünyanın en iyi proteini ünvanını koruyor. Kendim bu ürünü hem kullanıyorum hemde satıyorum içimine gelicek olursak saf beyaz olduğu için biraz içimi zor gelebilir ama her gün 10 taneyi haşlayıp sarısı ile ayırıp kapuklarıyla uğraşmaktan zor değil. Tadını güzelleştirmekte yine bizim elimizde örnek vermek gerekirse blender da süt muz ve yumurta akı tozunu karıştırıp çok rahat içebiliriz. Buyrun aşağıdaki linklerde ürünün satış linkleri inceleyebilirsiniz.

http://www.sanalpazar.com/100-Yumurta-Aki-Tozu-Kargo-Dahil-50tl__isp34920984

http://www.sanalpazar.com/100-Yumurta-Aki-Tozu-3-Paket-Kargo-Dahil-135tl__isp34921043

http://www.sanalpazar.com/100-Yumurta-Aki-Tozu-5-Paket-Kargo-Dahil-200tl__isp34921133

Abi linkler patlamış sanırm ya. Eğer hala satıyosan veya satılan bir yer biliyorsan yazar mısın ve kullanım detaylarını da anlatırsan sevinirim çünkü her sabah yumurta kaynatıp soyup yemek artık ölüm oldu benim için ve sarılarını da attığım için maliyeti de fazla oluyor bana.

konu unutulmuş ama belki hala bakan eder vardır a

Abi linkler patlamış sanırm ya. Eğer hala satıyosan veya satılan bir yer biliyorsan yazar mısın ve kullanım detaylarını da anlatırsan sevinirim çünkü her sabah yumurta kaynatıp soyup yemek artık ölüm oldu benim için ve sarılarını da attığım için maliyeti de fazla oluyor bana.
Dostum ben gecen sene kullanmistim 2 kutu aldim birinden hafif sari birinden bembeyaz toz cikmisti guvenemedim biraktim sonra ama denemk isterim dersen hammaddeler. comdan alabilirsin ayrica en az 10 20 farkli shake icmisimdir tadi en kotu olan yumurta beyazi tpzuyla yaptigim shakelerdi cok fena ogurtur...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu hort o zaman...

İceyim, pratik olsun, ekonomik olsun gibi düşüncelerle sakin alayım demeyin. Tadı ve kokusu com kötü icemezsini. Shake yapmayın cok kopuruyor. Yoğurt içine az karıştırıp deneyebilirsiniz ama yine tad ve kokusu kötü. Tek kullanim yeri yemekler, pastalar börekler vs. Yapıyorsanız besin değeri arttırmak için kullanılır onun dışında buna para vermeyin. Gidin 2 kg. 120 TL ye genrise protein tozu alın....

.NOT. Aklı olan beni dinlesinn

Back
Yukarı