sergen turaman
Üye
Az önce büyük bi dilim pasta yedim hemen yağlanmış gibiyim .ya piskolojikmi o acaba 177 59 kg offf pişmanım
Saol abi rahatlattı beni.bişey sorucam bu yenen şeker direkt yağ mi olur?çok tüketmem nadirdir59 kilosunne kadar yaglanabilirsin, o boyda zaten bir deri bir kemiksindir..Kasma kendini doya doya ye istediklerini..
Saol abi rahatlattı beni.bişey sorucam bu yenen şeker direkt yağ mi olur?çok tüketmem nadirdir
Pasta? Yattım valla sindiriz ekto farki diyip yatcam yarın daha fazla dikkat ederimHer şşeker kötü değildir
Aylardır araştırıyorum hatta spora başlamadan önce bile aylarca araştırdım yinede hiç bir şey bilmiyorum. Millet nasıl bu kadar bilgisizken rahat edebiliyor anlamıyorum. (Spor ve hayattaki diğer tüm konularda...)bu kadar bilinçsizlikle bu spor zor o yüzden ilerliyemiyoruz
çikolata bitterse sorun değilde öyle çok tatlı şeylerde yemeCanım çekiyor benimde ara sıra yicem
çikolata bitterse sorun değilde öyle çok tatlı şeylerde yemesonuçta çoğu boş kalori oluyor. ve sivilceyle pek alakası yok mesela bende milyarlarca sivilce var ama genetik sanırsam hiç bir türlü geçmiyor
yazın ilaçla tedaviye başlicam hayırlısı artık
![]()
bende gittim 1-2 ay sabun + 2 krem + ilaç verdi kullandım işte ama arttı nerdeyse moralim bozuldu doktorda hiç iç açıcı konuşmayınca bıraktım. şimdi yazın daha etkili ilaçlar var kesin çözüm diyolar (deriyi resetliyo resmenGeçmeyince ciltciye gittim hap krem sabun vardı 1 aydır tedavi çoğu geçti 1-2 aya birşey kalmaz yerim