Partnersiz performans düşüşü yaşıyorum...YARDIMM

Selamın aleyküm arkadaşlar benim sorunum salonda partnersiz yani bi arkadaşım olmadan çalıştığımda çok zorlanıyor olmam sanırım psikoloji diye düşünüyorum tek başıma kaldırığım ağırlıkları partlerle birlikte 5-10 kilo fazlasına rahatlıkla kaldırabiliyorum. Arkadaşlarım kendi başıma çalışmamı öğrenmemi söylüyolar tek başına çalışınca haliyle kaldırdığımdan düşük ağırlar kaldırıyorum ve buda moralimi bozuyo nasıl bi yol izleyebilirim size görüşleriniz nelerdir

bilesik hareketlerde yardim iste tum antrenmani biriyle birlikte yapma imkanin yoksa

yardım isteyecek çok kişi var ama arkadaşımla samimi olduğum biriyle gidip birlikte çalıştığımda daha çok ağırlık kaldırıyorum

Sebebi motivasyon, "Güçlüyüm olum ne sandın?" gibi birsey olabilir. Yetiskin filmlerini izleyip gidebilirsin ;)

I believe in Fitness

Aynı sorun bendede vardı yıllardır çalıştığım arkadaşımla üniverstede yollar ayrıldı o başka şehird gitti ben başka şehire ilk başlarda gitmek istemedim canım sıkıldı yarım bıraktıgım bile oluyordu ama zamanla alışıyor insan şimdi takıyorum kulaklıgı kendi kendime yapıyorum ha bi yardım lazım oldugunda birinden rica ediyorum her zaman kendi yolunu kendin yarat [emoji4] iyi çalışmalar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Birinden yardim iste.ama once biraz gozlemle isteyecegn kisiyi.,sonra sehpada ustune bar düsmus bi halde bulma kendini.

Son düzenleme:
Bu gayet normal bir şey partnerle tabikide ağır kaldırıcaksın takıldığında yardım edeceğini bilmek de insana güven sağlar.Tek başına harekete başladığında tükenme noktasında hareketi sonlandırman gerekir.+ olarak partner yokken 20 kg kaldırabiliyorsan partner varken +10 kilo daha ekleyebilirsin ama partner yokken +10 kilo gözüne büyük gelir ve az tekrar çıkartıcağından hiç başlamazsın bunda anormal bir durum yok.

Motivasyon cok önemli ben de partnerli calisiyordum arkadaşın dediği gibi yollar ayrıldı. Simdi de takip kulaklığı full motivasyon idman yapıyorum. Ayrıca isim daha cabuk bitiyor en buyu avantajı budur

Back
Yukarı