Parmaton Tarzı Multivitamin, Yağ Azaltıcı L Carnitine Sorunsalı?

Selam Sporcu Arkadaşlar, Çok yeni fitness sporu ile ilgileniyorum. 30 kilo fazlalığım var. Yani şişmanım. Bu kilolar beni bitkin düşürüyor ve çok enerjik hissedemiyorum kendimi. Türkiye'de pharmaton tarzı kendimizi dinç ve enerjik hissedebileceğimiz takviye ürünü olarak ne kullanmam gerekir? Bilgisayar başında bütün işimi yaptığımdan hareket mesajem kısıtlı sadece istanbulun ulaşım sorunu sebebiyle metrobüslerde canım çıkıyor akşam eve geldiğimde fitness antremanımı yapıyorum. Hergün mutlaka omega-3 balık yağı kapsülü alıyorum. bazen b12 kapsül alıyorum. Yağ oranımı azaltmamda yardımcı olacak L-Carnitine ürünü olarak tavsiye eder misiniz? L CARNİTİNE ve fitness ile 1 ayda ne kadar kilo verebilirim? Hangilerini kullanmalıyım? Bu sene çocuk sahibi olmayı düşünüyorum. Özellikle L carnitine nin bebeğe bir zararı olur mu? Ya da L carnitineyi kaç pakete kadar kullanmam gerekir. Bilgi verebilirseniz çok memnun olurum. İyi günler iyi sporlar dilerim.

abi.kilo vermek için diyet yapıcaksın yani az yiyeceksin.tatlı ekmek vs yeme.l karnatin ise ben kullandım diyet ile beraber işe yarıyor ama ağırlık ant sonrası kardio yaparsan vy ant öncesi kardio yaparsan.l karnatinin erkeğin sperm kalitesini arttırdığına dair araştırmalar var.yani bebeğe zarı olmaz.ama ben çok etkili bir şey içmek istiyorum dersen
kırmızı biber extratı,yeşil çay extresi bu ikisinden satın al sabaj öğle akşam birer tablet iç.ama sen diyetine önem vermez isen hiç bir şey yaramaz.

abi.kilo vermek için diyet yapıcaksın yani az yiyeceksin.tatlı ekmek vs yeme.l karnatin ise ben kullandım diyet ile beraber işe yarıyor ama ağırlık ant sonrası kardio yaparsan vy ant öncesi kardio yaparsan.l karnatinin erkeğin sperm kalitesini arttırdığına dair araştırmalar var.yani bebeğe zarı olmaz.ama ben çok etkili bir şey içmek istiyorum dersen
kırmızı biber extratı,yeşil çay extresi bu ikisinden satın al sabaj öğle akşam birer tablet iç.ama sen diyetine önem vermez isen hiç bir şey yaramaz.
Diet uyguluyorum ekmek yememeye çalışıyorum yersemde tam buğdaylı siyez ekmeği yiyorum. Genelde ıspanak haşlanmış patates bol salata lor peyniri yeşil mercimek gibi şeyler yiyorum.
kırmızı biber extratı yeşil çay extratı l carnitineden daha mı etkili? hangisi ile daha fazla kilo verebilirim.

l carnitin ve çocuk ilişkisi?? protein tozunu kasa sürünce kas çıkması gibi bir bağlantı bu:) spermleri etkilemez zaten çok bir etkisi de yoktur l carnitinin. duyduğumdan değil denediğimden söylüyorum terletme özelliği var sadece en azından bende öyle oldu. sizin 30 kilo fazlanız var ki şuan hiç gerek olan bir şey değil. aynı etkiyi kahve yapar ya da yeşil çay.

sizin çözümünüz düşük karbaonhidrat diyetinde. attığım yazıyı iyice okuyun yani anlayarak ve uygulayın.

http://www.******.com/dusuk-karbonhidrat-diyeti.html

Se
l carnitin ve çocuk ilişkisi?? protein tozunu kasa sürünce kas çıkması gibi bir bağlantı bu:) spermleri etkilemez zaten çok bir etkisi de yoktur l carnitinin. duyduğumdan değil denediğimden söylüyorum terletme özelliği var sadece en azından bende öyle oldu. sizin 30 kilo fazlanız var ki şuan hiç gerek olan bir şey değil. aynı etkiyi kahve yapar ya da yeşil çay.

sizin çözümünüz düşük karbaonhidrat diyetinde. attığım yazıyı iyice okuyun yani anlayarak ve uygulayın.

http://www.******.com/dusuk-karbonhidrat-diyeti.html
Sen o poşet yeşil çayla yeşil çay extresini bir tutuyorsa cidden komik duruma düşersin.l carnitinde sperm kalitesini arttirir.bunu araştırmalar söylüyor.gelipte burda sperm kalitesini yalan deme sana gülerler.ayrica kişinin kullanacağı şeyin kilosu ile ne alakası var belki adam hızlı kilo vermek istiyor.bu adamın rolünde olupta carnitinde vs alan çok var önerdiklerimi de alan var.120 kg bu abi clenbterol almıştı ayda 10 kg vermişti.sana göre bu ilacı yağ oranı 7 olanlar almalı ki yağ oranını azaltsin ee yağ oranı 30 olan ne yapıyor o da yağ oranını. Azaltmaya çalışıyor.bu örnekti.yani kişinin kullanacağı yağ yakıcı laf ile kişinin yağ oranının bir alakası yoktur.(clenbterol zararlidir,)

ciddi olmayan cevaplar yine.=( hocam omega 3 balık yağı ve bazı zamanlarda kullandığınız vitamin destekleri tabiki size yardımcı olur. l carnitine yağ yakımında yardımcı olabilir. ancak bunun için iyi bir kardiyo antrenmanı gerekli. mucize değil , beklentiniz yüksek olmasın. direk l carnitine yerine içinde kafein gibi maddeler bulunan hatta çoğu migroslarda bile satılan pre workout ları içebilirsiniz. aynı sıkıntı bende de oluyor. akşam iş sonrası spora konsantre olamıyorum. bu gibi içecekler yardımcı olabilir tavsiye ederim.

yağ yakımı sadece ve sadece kalori alımıyla ilgili. ciddi manada kalori saymanız gerek. bu işi ciddiye almanızı ve en azından 1 ay boyunca gün içinde yediğiniz içtiğiniz her şeyi kaydetmenizi öneririm. işte o zaman anlayacaksınız gerçekten kilo aldıran şeyler nedir ne değildir diye.

C vitamini tüketimine dikkat etmelisin karnitin sentezini arttırır onun dışında multivitamin olarak NS markasını öneririm iş yapar
https://www.vitaminler.com/urun/natures-supreme-multivitamin-for-men-60-kapsul-7086
https://www.vitaminler.com/urun/natures-supreme-vitamin-c-zinc-20-efervesan-tablet-7094
Yağ yakıcı olarakta termojeniklerden kullanabilirsin hem enerjini arttırır metabolizmanı hızlandırır sporsuz bi şekildede kullanılabilen ürünler.
https://www.supplementler.com/urun/grenade-thermo-detonator-100-kapsul-663 grenade iyi bi ürün mesela

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum. Eksik olmayın cevap yazmışsınız. Geçen gün yağ ölçümümü yaptırdım. Açıkçası moralim bozuldu. yağ oranım 36.5 kilom 109 kg çıktı.
bana ne tavsiye edersiniz. beslenme düzenimde az bi sorun var onu düzelteceğim. fitness haftada kaç gün tavsiye edersiniz. haftanın 5 ya da 6 günü yapsam mı?
ÖZELLİKLE SUPPLEMENT KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUM. 1 AY İÇERİSİNDE VEREBİLDİĞİM KADAR ÇOK KİLO VERİP YAĞ HÜCRESİNİ YAKMAK VE KAS KÜTLEMİ ARTTIRMAK İSTİYORUM.
BU KONUDA ARAŞTIRMA YAPTIM AMA KAFAM DAHA DA KARIŞTI WHEY PROTEİN + L CARNITINE VS. TÜREVLERİ ÖNERİYORLAR. YAĞ KÜTLESİNİ EN ÇABUK PARÇALAYIP YOKEDEN VE FİTNESS SONRASI KULLANACAĞIM WHEY TARZI PROTEİN NE ÖNERİRSİNİZ? WHEY KİLO VERİLİRKEN KULLANILIYOR MU BİLMİYORUM GERÇİ UZMAN ARKADAŞLARIN DEĞERLİ GÖRÜŞLERİNİ ALMAK İSTERİM.
TEKRARDAN CEVAP YAZAN HER KARDEŞİME ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN. İYİ SPORLAR HERKESE

Se

Sen o poşet yeşil çayla yeşil çay extresini bir tutuyorsa cidden komik duruma düşersin.l carnitinde sperm kalitesini arttirir.bunu araştırmalar söylüyor.gelipte burda sperm kalitesini yalan deme sana gülerler.ayrica kişinin kullanacağı şeyin kilosu ile ne alakası var belki adam hızlı kilo vermek istiyor.bu adamın rolünde olupta carnitinde vs alan çok var önerdiklerimi de alan var.120 kg bu abi clenbterol almıştı ayda 10 kg vermişti.sana göre bu ilacı yağ oranı 7 olanlar almalı ki yağ oranını azaltsin ee yağ oranı 30 olan ne yapıyor o da yağ oranını. Azaltmaya çalışıyor.bu örnekti.yani kişinin kullanacağı yağ yakıcı laf ile kişinin yağ oranının bir alakası yoktur.(clenbterol zararlidir,)
Arkadaş doğru söylüyor bir çok doktorun (sporla ilgilenen ) yeşil çay extratı denen maddenin + cla nın hiç bir etkisi kanıtlanmamış diyorlar, Yeşilçay ın yerini tutar tutmaz şüpheli bir içerik , l carnitin maddesi ise mucize değil ama yağların enerji olarak kullanılmasını arttırdığı kanıtlanmış bir ürün

Diyette herkes bir yağ yakıcı tutturmuştur gidiyor. Halbuki dikkat edilmesi gereken 2 şey var.
1- Kalori alımını ayarlamak
2- Karnı tok tutacak besinlere yönelmek

Bunların yanında düşük karbonhidrat diyeti de ekstra hız verir.
Ama bunların yerine bir gıda takviyesi alayım, her şey yoluna girsin tavrı var.

İnsan bedeni üzerinde yapılan çalışmalar çok ama çok yeni. Mesela CLA , başka bir takviye ile birleştiğinde yağ yakımını hızlandırır mı? L-carnitine i neyle kombine edersek maksimum yağ yakımı olur ya da olur mu?
Denenmemiş, göz önünde olmayan çok şey var.

İnsan bedeni, kişinin yaşam tarzı ,genetik yapısı,çevresel şartlar, beslenme düzeni, stres durumu vs..derken herkeste % 100 aynı etkiyi hiçbir zaman yapmayacak bu takviyeler. Bir takviyenin 10 kişi üzerinde denenmesi, herkeste aynı etkiyi yapacağını göstermez. Kaldı ki bazı araştırmaların verdiği sonuçları başka araştırmalar vermiyor. Kısacası, her şey çok yeni...

Biz mesela bazı kobay hayvanlarının DNA sı ile oynuyoruz, genlerini mutasyona uğratıyoruz sonra bir bakıyoruz bazıları ölürken bazıları çiftleşip nisbeten sağlıklı yavrulara sahip olabiliyor. İkisi de aynı canlı ama birinde olan diğerinde tam olmayabiliyor. Muhtemelen, canlıların kendilerine özgü yapıları, bazı şeylerde etkili oluyor.

Canlıya ait şeyler çok farklı. Hele hele insan bedeni araştırma sahasında çok yeni.
Fizik ya da Kimya değil ki, deniz seviyesinde su 100 derecede kaynar, deyip konuyu kapatalım.

Son düzenleme:
Diyette herkes bir yağ yakıcı tutturmuştur gidiyor. Halbuki dikkat edilmesi gereken 2 şey var.
1- Kalori alımını ayarlamak
2- Karnı tok tutacak besinlere yönelmek

Bunların yanında düşük karbonhidrat diyeti de ekstra hız verir.
Ama bunların yerine bir gıda takviyesi alayım, her şey yoluna girsin tavrı var.

İnsan bedeni üzerinde yapılan çalışmalar çok ama çok yeni. Mesela CLA , başka bir takviye ile birleştiğinde yağ yakımını hızlandırır mı? L-carnitine i neyle kombine edersek maksimum yağ yakımı olur ya da olur mu?
Denenmemiş, göz önünde olmayan çok şey var.

İnsan bedeni, kişinin yaşam tarzı ,genetik yapısı,çevresel şartlar, beslenme düzeni, stres durumu vs..derken herkeste % 100 aynı etkiyi hiçbir zaman yapmayacak bu takviyeler. Bir takviyenin 10 kişi üzerinde denenmesi, herkeste aynı etkiyi yapacağını göstermez. Kaldı ki bazı araştırmaların verdiği sonuçları başka araştırmalar vermiyor. Kısacası, her şey çok yeni...

Biz mesela bazı kobay hayvanlarının DNA sı ile oynuyoruz, genlerini mutasyona uğratıyoruz sonra bir bakıyoruz bazıları ölürken bazıları çiftleşip nisbeten sağlıklı yavrulara sahip olabiliyor. İkisi de aynı canlı ama birinde olan diğerinde tam olmayabiliyor. Muhtemelen, canlıların kendilerine özgü yapıları, bazı şeylerde etkili oluyor.

Canlıya ait şeyler çok farklı. Hele hele insan bedeni araştırma sahasında çok yeni.
Fizik ya da Kimya değil ki, deniz seviyesinde su 100 derecede kaynar, deyip konuyu kapatalım.
Dediğiniz tok tutan yiyecekler derken hangilerinden bahsediyorsunuz. genelde beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum. ne yapmam gerekir?

Back
Yukarı