P90x ve Insanity Programlari Hakkinda

Insanity yağ yakmak için çok iyi bir program hem çoğu kas bölgesini çalıştırır ama tabi öyle çok bir şey bekleme.
Program bir sürü bölümden oluşuyor hepsi farklı takvimi var hangi gün ne yapacağına dair.

İnsanity i yağ oranın çok fazla ise yap full kardio sanırım. p90x i indirdim. normalde evde tek dumbell ile yapılması için ayarlanmış fakat olmuyor. Çok fazla hareketten oluştuğu için her harekete farklı ağırlık gerekiyor. Ayarlanabilir dumbell ım var ama değiştirene kadar 1-2 dk rahat geçiyor. her hareketten sonra değiştirince de insan sıkılıyor.

Insanity'i aslında dairesel çalışmaya benzetebilirz genel bir vücut çalıştırma var kas olarak özellikle bacak kasları çok iyi çalışıyor ama genel olarak cardio antrenmanı tarzında aşırı kilo olmadanda yapılması güzel bir program.

İnsanity i yağ oranın çok fazla ise yap full kardio sanırım. p90x i indirdim. normalde evde tek dumbell ile yapılması için ayarlanmış fakat olmuyor. Çok fazla hareketten oluştuğu için her harekete farklı ağırlık gerekiyor. Ayarlanabilir dumbell ım var ama değiştirene kadar 1-2 dk rahat geçiyor. her hareketten sonra değiştirince de insan sıkılıyor.
Nerden indirdin ?

bende indirmiştim p90x3 ü fakat rahat ve geniş bir ortam olmadığı için başlayamadım henüz.
malum apartman daireleri ne kadar geniş olabilir ki.
nerden indirdin diyen arkadaş biraz araştır bulursun sende

Back
Yukarı