binboga
Üye
Selamın aleyküm arkadaşlar foruma yeni kayıt oldum forum kurallarını okudum foto atacağım ama vucut sergilemek olmadığı için görevli abilerimden isteğim konumun kilitlenmemesi. konu ile alakalı olduğu için resim atacağım. Amaç vıcut sergilemek değildir. Sayın görevli konu ile bağlantılı olduğu için attım teşekkürler. Arkadaşlar p90x e 1 haftadır başladım ondan once spor geçmişim yoktu sizce 3 aya karın kaslarını tam görebilirmiyim ??
.
.
.
.
.
Yaş 18 boy 1.80 kilo 78[DOUBLEPOST=1405034260][/DOUBLEPOST]Tecrübeli kişilerden yada bitirenlerden yorum beklerim program gayet güzel bu arada denemek isteyenlere tavsiye ederim toz kullanmadan doğal yollardan en güzel spor faydaları çeviklilik hızlılık güç kondisyon body bana göre olmadığını anladım deli gibi yemek ye hantal dolaş 3 barfiks çekıyo adam nefes nefese anlamı kalmıyor sporun yapanlar kusura bakmasın herkesin kendi düşüncesi bi ton protein tozu yok 5-6 öğün yemek ye falan bana göre olmadığına karar verdim p90x2 ve 3 var internette var videoları şuan ben p90x deyim yani 1 inci programda kapı barfiksi aldım netten 30 lira pazartesiye gelir 15 kg de sökmeli dambıl var yetiyor salona gittim 100 lira dedi aylığı vazgeçtim eve alet alıp bunlarla vucudu kucvetlenp street workouta geçmeyi düşünüyorum teşekkürler

Son düzenleme: