Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
An itibarı ile tartıda 80.2 kg çıktım. 2 hafta için 1.3 kg gayet iyi, hedefim her 2 haftada 1 kg yağ vermek. 2 hafta sonra yağ ölçümü de yaptırıp sonuçları sizlerle paylaşıcam. Bunlar da son resimlerim:
Pazar akşamı karın ağrısı nedeniyle hastaneye kaldırıldım, 2 gün hastanede kaldım, idrar, kan, ultrason ve tomogrofi sonuçlarım temiz çıktı ancak nedeni belirsiz bir karın ağrısı nedeniyle evde kıvranıyorum. Büyük ihtimal üşüttüm ve gaz var, bir süre programımı uygulayamıyacağım, en kısa sürede aranıza dönmek üzere iyi sporlar
Yağ oranımı, sitemdeki spor salonumda ölçtürdüm. Pazartesiden itibaren programa devam edeceğim, 2 hafta ara vermiş olduğumdan programa yeniden başlamayı düşünüyorum, Ocak 23e kadar yapıp tatile çıkıcam.
Kilo boy yaş ve vücut yapımız çok benzer ben de şu an biraz daha hacimlenmeye çalışıyorum daha sonra yaza doğru p90x yapmayı düşünüyorum Sonuçları gerçekten merak ediyorum
Günlüğünü takip etmeye çalışacağım umarım sorunlarını çözer programı tamamlarsın Kg gelsin bu arada geçmiş olsun
Yaklaşık 4 aylık bir moladan sonra antreman yapmaya tekrar başlıyorum.
Antreman programım şu şekilde olacak:
Pazartesi- Kick Boks+ Muay Thai
Salı- Göğüs&Sırt P90X
Çarşamba- Kick boks+ Muay Thai
Perşembe- Bacak&Sırt P90X
Cuma- Kick boks+ Muay Thai
Cumartesi-Omuz&Kollar P90X
Pazar- Dinlenme veya hafif tempo yürüyüş
An itibari ile 85 kg geldim, hedefim 3 ayda 75-77 bandına inmek. Antremanlarımı buradan paylaşacağım.