p90x / body beast

xsnake

Üye
İyi günler 3 aylık tatil döneminde evde çalışmayı düşünüyorum , amacım yağ yakımından çok kas kütlesi ve hacim kazanma. Sizce hangisini yapmam daha uygun olur ?

ben beast body yapıyorum evde bugün 8nci haftaya başlıyorum :) evde hacim kazanmak için en iyi yol bence beast body. Ama videodada sürekli uyarıyor adam vucudu iyi durumda olanlar için diye eğer yağ oranın yuksekse tavsiye etmem önce p90x yap derim

merhaba arkadaşlar bende body beast yapmaya başladım bacak ve karın çalışmıyorum daha önce de başlamıştım aksiliklerden dolayı ara verdim.3. haftaya giricem.face grubundaki değişimler sizinde dikkatinizi çektimi adamların hepsinde karın kasları tamamen gözüküyo.siz body beastle bitlikte kardiyo yada yürüyüş fln yapıyomusunuz.ben bazı günlerde yürüyüş yapıyorum bazende p90x in strech ini yapıyorum arada antremanlardan sonra 10 15 dk kardiyo yapıyorum.p90 a göre yapması daha kolay ve oldukçada terletiyo beğendim

eğer neyi neden yaptığın konusunda bir fikrin yoksa motivasyonunda eksik olcaktır. her antreman çeşidinden denemek istersin...

P90x Fitness Programıdır
insanity Kardiyo Programıdır
Body Beast Hacime kazanma büyüme programıdır...

p90x ve insanity aorebik çalışmaları ve dolayısıyla ciğerlerini ve kalbini güçlendirir. Böyle bir temelin olmadan yapacağın vücut bünyene yük olur. şişer büyürsün ama 500 metre koşsan tıkanır kalırsın orda...

total bi çalışma programı oluşturursan çok faydasını görürsün

Bodybeast'in Programı hareket,set sayıları ve tekrarları sizce hacime yönelik olarak uygunmu? Verim alan arkdaşlarımız varmı yani .. ?

Back
Yukarı