Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kaç günde olur ? Yada yaptığımız antremandan sonra iyi beslenme ve dinlenme yapamazsak hemen ozaman bi overtraining olurmu ? Yoksa düzensiz bi şekilde belli bir süre(hafta-ay) çalıştıkdan sonramı olur ?
Yeterli beslenmezsen, yeteri kadar dinlenmezsen olur, yeterli beslenip dinlendikten sonra overtraining olmak çok zor, idman yaptın diyelim ,o hafta beslenemedin, bir dahaki hafta aynı idmanda performansın düşer, böyle devam ederse 1 ay sonra paçavra olur o kas,1-2 günde olacak şey değil
her kas grubunu en azından 48 saat dinlerdir derim .Ek olarak düzenli besleniyorsan supplement kullanıyorsan bu süre 24 saate de düşebilir. ( şahsi fikrim )