Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
var tabiki,ben atletizm yapiyordum antrenmanlar gunde 4 saatti ve cift yapiyordum 2-3 aydan sonra surantrene basladi onemsemedim devam ettimve jog atarken bile yoruluyodum,benden sana tavsiye antrenmani kisa ve siddetli yap
Evinde oturan adamın overtraining'e girmesi zor. Fakat hem mesai hem idman yapan adam kolaylıkla girebilir. Bunu nasıl anlarız ; eğer fiziksel yorgunluğun yanında psikolojikman da bir yorgunluk isteksizlik hissediyorsak biraz ara verme zamanı gelmiştir. Vücut bilincimiz dışında kendini korumak dinlendirmek için idmana gitmeyi bariz bir şekilde "istemez".
Tembellerin bahanesi olsu bu terim. Adam gibi kalorini alırsan adam gibi beslenirsen antremanıda adam gibi yaparsın. Fazla çalıştın aman kasların şimdi yıkılcak felan palavra bodyci için (bence). Adam gibi beslenmek lazım kısaca
Yoğun idmanlara rağmen overtraining olunmuyorsa veya buna yaklaşılmıyorsa bu yeterince sert idman yapılmadığını gösterir. Sert idmanın ne olduğunu çoğu kişi bilmez. Yani tembellik edenler değil etmeyenler overtraining olur.
sıkı çalışmak derken herkesin anladıgı farklı olabilir tükenene kadar çalışmaktan bahsediyorum eve geldigimde yüzümü yıkamak için kolumu kaldırdıgımda kollarım kalkmıyor.
Sağlam beslenirsen adam gibi uykunu alırsan sıkıntı yaşamazssın ben ne zaman ağırlığı kaldıramayacak olsam önce beslenmemi gözden geçiriyorum ardından da yeterli dinlendim mi sağlıklı uyudun mu diye düşünüyorum