Oturarak "biceps curl" hareketini yapmak boya etki eder mi? yani boyu kısaltır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Forumda sirf benim denk geldigim 5 veya 6 konu vardi. Belki totalde daha fazla vardir. Sporla boy uzamasinin veya boy kisalmasinin alakasi yoktur. Squat yapsan da yoktur deadlift yapsan da yoktur basketbol oynasan da yoktur. Sadece ergenlik zamaninda epitel uclara zarar verecek sekilde yanlis bilincsiz ve hatali olarak yaptigin hareketler sonucu boy uzamasi durabilir.

Bro Science.

Ayakta yap dostum boy uzar.

Yav, ben sırf boy uzamasıyla alakalı değil, "curl" hareketinin ayakta, oturarak yapılmasının hangisinin doğru olduğunu sordum. İnsanlarda duruş bozukluğu yanlış hareketler uygularken meydana geliyor, ve kamburlaşma yaptığı için boyu kısaltıyor. Cevap yazmadan önce araştırın, kardeşim! Amma da meraklısınız dalga geçmeye..

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link :

Arama Kelimeleri :

Yukarıdaki arama kelimelerini ya da aklınızdaki konuyu arama bölümündeki "sadece başlıklarda ara" sekmesini tıklayarak aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı