Oruçluyken antreman

Saat 6 gibi spora gitsem sadece kas çalışsam sıkıntı olur mu ? Yoksa sadece çorba içip spora gidip gelince mi yesem ?

Ankara da yaşıyorum ezan 8.30 da okunuyor salon 23 de kapanıyor.(Ramazan da 24 olabilir emin değilim.). Nasıl bir program uygulasam ?

Ezandan 1 saat once gidip yapip gelip dus alip açıyorum orucumu herkese tavsiye ederim yalniz girdiğim agirliklarin yarisi giriyorum o ayri mevzu

Ezandan 1 saat once gidip yapip gelip dus alip açıyorum orucumu herkese tavsiye ederim yalniz girdiğim agirliklarin yarisi giriyorum o ayri mevzu
Bu tartışılacak bir konu değil 12 saat açlıktan sonra antrenman yapmak ki bunun yanında susuzlukta var kalıcı veya geçici fiziksel rahatsızlığa çok yatkın olmanın yanında asla bir gelişim sağlanamaz. İftardan 2 3 saat sonra yapın.

Herkes in kendi tercihi tabiki iftardan sonraki idmanla karsilastirilamaz bile ama salon kapsliysa en makul secenek bu gözüküyor

Bu tartışılacak bir konu değil 12 saat açlıktan sonra antrenman yapmak ki bunun yanında susuzlukta var kalıcı veya geçici fiziksel rahatsızlığa çok yatkın olmanın yanında asla bir gelişim sağlanamaz. İftardan 2 3 saat sonra yapın.

Suyumuzu corbamizi ictikten sonra gitsek sonra gelince yesek nasilolur ?

Back
Yukarı