Orantısızlık

Sizce Ölçülerim iyi artmışmı?

• Kötü olmuş

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    6
Herkeze iyi akşamlar benim bi sorum olucak ben sporda 3 ayı geride bıraktım ama ölçülerim bi garip sanki başka adamlar benim kilomda benim boyumda ölçüleri benden çok fazla ölçülerime geliyim

Spora başlarkenki ölçülerim
kilo:69
omuz:101
göğüs:84
kol:28
bel:83
baldır:54

3.ay
Kilo:78
Omuz:109
Göğüs:94
Kol:33
bel:86
baldır:56

mesela başka arkadaşlarım var adam benden 2 cm düşük boyu var kolu 36
ben 3 ayda 9 kilo aldım diyemi böyle acaba çok hafiften bi göbeğim var normalde çok zayıftım kilo aldım yüzümde falan bile bi değişiklik olmadı ölçülerimi hocam aldı :(

üzülmene gerek yok kafaya takma böyle şeyleri gelişimin güzel tebrik ederim.arkadaşının ölçülerinin senden biraz daha iyi olmasında genetiği etkili olabilir bunları göz ardı etmemelisin...

ölçülenme herkese antremana dinlenmeye beslenmeye ve ek takviyelere göre değişir
kendini başkalarıyla kıyaslarsan her zaman senden bir ilerde birilerini görebilir ve hayal kırıklığı piskolojisine girebilirsin
kendine bak gelişiyormusun?
evetse sıkıntı yok

teşekkür ederim yorumlarınız pozitif yönde olduğu için içimdeki kuşku birazda olsa gitti
1 aydır protein tozu kullanıyorum ve yanına bide aminoasit almak istiyorum ama kararsız kaldım sizin önerebileceğiniz bir aminoasit var mı öğrenciyiz maglum ne kadar çok tablet o kadar az para olursa çok güzel olur şimdiden teşekkürler iyi geceler :)

Back
Yukarı