Orantılı Kilo Almak

Merhaba arkadaşlar ben kilo alma diyetine girdim. Yaklaşık 6-7 kilo kadar aldım ama sanki vücudumun orantısız geliştiğini hissediyorum. Kilo alırken evde dumbell lar la hergün düzenli olarak spor yapıyorum.

Karın bölgemde yağlanma başladı sanki bir 5 kilo daha alınca göbek çıkacakmış gibi duruyor(şuan göbek çıkmadı)
Bacaklarımda diz altı kısmının gelişmediğini düşünüyorum hala çok ince
Ön kolumun yeterince gelişmediğini düşünüyorum(dirsekten aşağı kısım)

Son olarak da göğüs kısmı omuzlar en iyi gelişen kısımlar.

Uyguladığım dumbell programı mı yanlış yoksa beslenmeden kaynaklı bir sorun mu?

1.5 ayda 6 - 7 kilo çok güzel yağlandırır. Ayda 2 kiloyu geçmeyecek şekilde kilo almaya devam edersen yağ miktarın çok artmaz. Aynı şekilde kilo almaya devam edersen ben gibi göbek eritmek için uğraşırsın :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zayif oldugum icin bu sekilde kilo aliyorum. Zaten hizli kilo alirken yaglanmamak imkansiz gibi birsey. Benim asil sorum sadece orantili sekilde bunu dagitarak nasil alabilirim. Bir 10 kilo sonra göbek cikmis sekilde almak ile azcik farkedilmicek sekilde cikmasi arasinda fark vardir ve bunlarin ikiside yapilan peograma gore degisiklir. Ne yapmam gerekir bunu en aza indirgemek icin ve orantili almak icin

Zayif oldugum icin bu sekilde kilo aliyorum. Zaten hizli kilo alirken yaglanmamak imkansiz gibi birsey. Benim asil sorum sadece orantili sekilde bunu dagitarak nasil alabilirim. Bir 10 kilo sonra göbek cikmis sekilde almak ile azcik farkedilmicek sekilde cikmasi arasinda fark vardir ve bunlarin ikiside yapilan peograma gore degisiklir. Ne yapmam gerekir bunu en aza indirgemek icin ve orantili almak icin
Beslenmene dikkat etmek :) güzel antrenman yapmak bir de. Girebildiğin kadar ağır girmelisin. Ne kadar kas kazanırsan o kadar az yağ kazanırsın bulkta.

Beslenmene dikkat etmek :) güzel antrenman yapmak bir de. Girebildiğin kadar ağır girmelisin. Ne kadar kas kazanırsan o kadar az yağ kazanırsın bulkta.

Benim sorumu herkes yanlış anladı heralde.

Ben orantılı almaktan bahsediyorum. Yağ kas şuan için çokda önemli değil benim için. Spor yapıyorum zaten ve ne kadar yapsamda yağ olarak bir kısmını alacağım aşikar zaten.

Benim sorum orantılı almak. Vücudun heryerine

Benim sorumu herkes yanlış anladı heralde.

Ben orantılı almaktan bahsediyorum. Yağ kas şuan için çokda önemli değil benim için. Spor yapıyorum zaten ve ne kadar yapsamda yağ olarak bir kısmını alacağım aşikar zaten.

Benim sorum orantılı almak. Vücudun heryerine
Orantılıdan kastın yağı orantılı şekilde almaksa o tamamen senin vücudunla alakalı bir şey. Mesela ben yağı en fazla göbeğimde depoluyorum. Başkası en fazla kalçasında depolar bazısı da tüm vücudunda orantılı depolar. Ben gibi yağ en fazla göbeğinde depolanıyorsa yapacağın en güzel şey kilo alırken çok titiz olup haftada 500 gramı geçmemek. Hatta 500 gram kilo alımı bile yağlandıracaktır seni o yüzden ya yavaş yavaş kilo alacaksın ya da yağlanmaya takmayıp güzel bir bulktan sonra yağlarını yakacaksın. Orantılıdan kastın kas ise eğer bunun da tek yolu her bölgeni güzel şekilde çalışacağın antrenmanlar yapmak. Özellikle squat deadlift gibi tüm vücudu çalıştıran hareketleri antrenmanına eklemek. Ayrıca bu hareketler sadece tüm bölgelerini çalıştırmakla kalmaz yağ yakımı için de ideal hareketlerdir. Antrenman programına bol bol squat deadlift ekleyip minimum düzeyde yağlanıp bulk yapabilirsin. Umarım yardımcı olur bu cevap.

Back
Yukarı