Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
etkisini kas gelişimi olarak direk gösteren bir protein tozu yok zaten bu klasmanda..ama bana göre daha üst sınıftaki bazı proteinler (nitrotech hardcore yada bsn syntha-6 gibi) tabiki daha iyi sonuçlar gösteriyor..tabi işin içine performans/fiyat oranı girince optimum gold ozaman iyi bir yere geliyor..

buarada muscled_girl o çilek tadı zamanla öksürük şurubu gibi gelmeye başlayacak inan..:evil:

Tabi kas gelişimi doğrudan etkilemio ama psikolojik olarakda baya etkisi oluo bu tür besin takwiyelerinin..
Bu arada diez öksürük şurubuna bayılırım:evil:

Son düzenleme:
bu üründen 4 kutu tükettim sonuncusunun içinden böle siyah acayip bişiler cıkıyo tozdan daha büyük çay tanesinden küçük sütle karıştırınca dibe çöküyo ürün vanilyalıydı önceki vanilyalıda böle bişi karşılaşmamışdım. çok güvendiğim bi üründü bu yabancı badde cıkmasına baya bozuldum acıkcası

Nefelis ON proteinlerinin yurtdisinda cok cesiti var, vanilya demissin, ama sade vanilyali olduguna eminmisin?

Liste

Extreme Milk Chocolate:
French Vanilla Creme:
Gold Standard Banana Cream:
Gold Standard Chocolate Mint:
Gold Standard Cookies N' Cream:
Gold Standard Delicious Strawberry:
Gold Standard Double Rich Chocolate:
Gold Standard Rocky Road:
Gold Standard Tropical Punch:
Gold Standard Vanilla Ice Cream:

Yanilmiyorsam, Cookies N' Cream´in icinde taneler var...

muscled_girl aslında benimde önemsediğim bir konuya değinmişsin..hangi supplement olursa olsun tamamen faydalı olacağına inanarak kullanmak lazım..beyin bu yönde tesir edecektir..en azından placebo etkisini bile kardan saymak lazım..

ben 3-4 aydir kullaniyorum bu urunu bulgaristanda yasiyorum yanina kreatin yada amino asit alicam ama amino asit killanma yapiyo diye duydum falan filan kreatinle birlikte alsam tavsiye eder misiniz bu arada boyum 1.75 kilom 83 (yani daha fazla kilo almak istemiyorum)

kıllanma falan nereden çıktı burhan.bu bilgilerin geçersiz oldugu daha önce yazıldı forumda.yanında creatın kullanmanı tavsiye ederim.amaca giden yolda her ikiside guzel araç olur.

abi valla cok anliyoruz diye gecinen bi kac kisiden duydum salondada ondan yazdim yani bende cok anladigima deil yani kreatin ile ii olur diyosun ozaman alicam kreatin saol bilgilendirdigin icin

Sevgili burhan site üzerinde beslenme ürünleri ile ilgili çok derin bir kaynak bulunmakta.bu kaynaktaki soru işaretlerine karşılık olarak emin olki forum üzerinden cevap yazılacaktır.öncelikli olarak geriye dönük mesajları okumanı öneririm.bu şekilde kendini çok dfaha ileri seviyelere daha kısa zamanda taşırsın.

bu ürünün' NATURAL ' diye bir versiyonunu gördüm gittigidiyorda bu üründen fark olarak katkı maddesi yok deniyor sizce nasıl bir ürün arkadaşlar? başlık açmıştım ama buraya yönlendirildim.fikirlerinizi bekliyorum.

gittgigidiyorda 10 lbs liği baya uygun bi fiyatta.hardlinedan bile ucuza geliyor 4,5 kg 235 ytl

herkess bi fiyatın peşine düşmüşş ama nasıl kullanılacağı hakkında bişe yokk rica etsem nasıl kullanılacağı ne zamn alınacağı hakkında bi bilgi hacim almak istiyorum daa saygılarımlaa.......

gittgigidiyorda 10 lbs liği baya uygun bi fiyatta.hardlinedan bile ucuza geliyor 4,5 kg 235 ytl

Gittigidiyorda birde optimum 100% gold NATURAL diye bir versiyon var.WHEY diye arama yapınca çıkıyor.Amerikada satılan türkiyede olmayan bir versiyonmuş.Sizce nasıl bir ürün ilk defa görüyorum? ben baktım da baya janjanlı güzel birşeye benziyor.Yabancı sitelere baktım gerçektende mevcut bir ürün.

Nefelis ON proteinlerinin yurtdisinda cok cesiti var, vanilya demissin, ama sade vanilyali olduguna eminmisin?

Liste

Extreme Milk Chocolate:
French Vanilla Creme:
Gold Standard Banana Cream:
Gold Standard Chocolate Mint:
Gold Standard Cookies N' Cream:
Gold Standard Delicious Strawberry:
Gold Standard Double Rich Chocolate:
Gold Standard Rocky Road:
Gold Standard Tropical Punch:
Gold Standard Vanilla Ice Cream:

Yanilmiyorsam, Cookies N' Cream´in icinde taneler var...

gold standart vanilia ice cream kullandığım önceden kullandığımda ice creamdi.dierinde böyle bişeyle karşılaşmadım normalden farklı bi durumolduğuna eminim kafa_

Gittigidiyorda birde optimum 100% gold NATURAL diye bir versiyon var.WHEY diye arama yapınca çıkıyor.Amerikada satılan türkiyede olmayan bir versiyonmuş.Sizce nasıl bir ürün ilk defa görüyorum? ben baktım da baya janjanlı güzel birşeye benziyor.Yabancı sitelere baktım gerçektende mevcut bir ürün.

bodycicocuk insanlar okuyor..tekrar tekrar sormana gerek yok..

L-Leucine 2531 mg
L-Isoleucine 1573 mg
L-Valine 1422 mg
L-Lysine 2233 mg
L-Methionine 492 mg
L-Phenylalanine 748 mg
L-Threonine 1654 mg
L-Tryptophan 405 mg
L-Alanine 1180 mg
L-Arginine 505 mg
L-Aspartic Acid 2508 mg
L-Cystine 494 mg
L-Glutamic Acid 4082 mg
L-Glycine 412 mg
L-Histidine 423 mg
L-Proline 1509 mg
L-Serine 1126 mg
L-Tyrosine 703 mg
en iyi amino asit l ile başlayan amino asittir, bu ürün gerçekten güzel tavsiye ederim..

hard chıld D formu ile başlayanlarında kullanım alanları mevcut.l formu bulunmuyor mesela...

ya bu ürün weider whey proteinden daha mı iyi? tam weider alcaktım bukdr kişinin bu ürünü övdüğünü gördüm weider deki glutamine miktarı yokki bunda? bunu bukdr özel kılan n?

kullanılan teknoloji farklılığı mert.olaya sadece içeriğindeki proteın veya glutamın mıktarı olarak bakmamak lazım.

yani kas kütlesi olarak kilo almak isteyen biri olarak weider almaktansa bu ürünü almam daha mı iyi olur? sonuçta weider hep en kalitelisi olarak gösteriliyor.

Back
Yukarı