loly21 dedi:Arkadaslar ben bu urunu antalya da yada turkiye icin de nerede bulablirim kargo ile alis veris yapan yerler varmidir ?
bukatto dedi:loly21 dedi:Arkadaslar ben bu urunu antalya da yada turkiye icin de nerede bulablirim kargo ile alis veris yapan yerler varmidir ?
gununfirsati com da bulabilirsin. havale indirimi ile %8 lik bir avantaj sağlıyor diğer sitelere göre. bu arada istersen kendinde gidip alabilirsin bizzat yerinden![]()
_tarantula_ dedi:Arkadaşlar bu ürünün içindeki GLUTAMİN ve BCAA değerleri yeterlimidir? yani bunu kullanırken dışarıdan GLUTAMİN yada BCAA almaya gerek var mıdır? yoksa bu miktarlar az mıdır?
Ben bu ürünle birlikte Amino 3001'de kullanacağım yanına diğrelerine gerek var mı onu merak ediyorum,şimdiden teşekkürler yardımcı olacaklara...
''Her sunum 3.5 gramdan fazla GLUTAMİN&glutamin aracı bileşimleri,ayrıca 5 gram BCAA’s bulunur''
sezo dedi:arkadaşlar bende bu ürünü alıcam ama birşey sorucam 3-4 sayfa önce bir arkadaş
"vanilyalılarda protein değeri düşük olduğu için çikolatalısını almanı tavsiye ederim ." yazmış, aromalarına göre farklılıklar gösteriyormu etkisi?
ikinci sorum ise, internette araştırdım çoğu yerde stokda yok ama 1-2 yerde Tropical Punch aromalı buldum, nasıl acaba kullanan varmı?
Tam tersine, vanilyalida en az katki maddesi oldugu icin, vanilyalida daha cok protein var, cikolatali ise, kakao icerdiği icin 4.7 kg.'luk bir optimumda, 150 gram protein farkı yaratıyor, ancak düşününce 150 gram çok çok fazla birşey değil... Yüzde 3'lük bir fark...sezo dedi:arkadaşlar bende bu ürünü alıcam ama birşey sorucam 3-4 sayfa önce bir arkadaş
"vanilyalılarda protein değeri düşük olduğu için çikolatalısını almanı tavsiye ederim ." yazmış, aromalarına göre farklılıklar gösteriyormu etkisi?
ikinci sorum ise, internette araştırdım çoğu yerde stokda yok ama 1-2 yerde Tropical Punch aromalı buldum, nasıl acaba kullanan varmı?
baxen dedi:Merhaba,
Bugün internetten siparis ettigim bir kutu OPTIMUM NUTRITION %100 WHEY PROTEIN elime ulasti. Ancak paketi açtigimda kavanoz kapaginin altinda aluminyum folyo cinsinden bir sey yoktu, ve kapak bir çeviriste açildi. Üstündeki jelatini ben yirtarak açtim, ama kapagin disinda bir miktar toz vardi. Bu da beni süphelendirdi.
Paketin benden önce açilmis ve içeriginin degistirilmis olma ihtimali varmi? Baska markalarin kapak altinda aluminyum folyodan koruma koydugunu biliyorum. Acaba optimum nutrition böyle bir sey kullanmiyormu?
Insan yazilanlari okuyunca acaba kaziklandimmi diye düsünüyor.
ürünü ben de yeni aldım. makas işaretli yerden kesilmesi gerekiyor ve kapağın altında ayrı bir jelatin veya folyo yok. zaten başka birisinin önceden ürünü açma gibi bir şansı yok. çünkü kapak komple ambalajın jelatiniyle kaplı. ambalajı kesmeden ürünü kullanamıyorsunuz. gönlün rahat olsun. bizim aldıklarımızda böyle.ALPEREN dedi:baxen dedi:Merhaba,
Bugün internetten siparis ettigim bir kutu OPTIMUM NUTRITION %100 WHEY PROTEIN elime ulasti. Ancak paketi açtigimda kavanoz kapaginin altinda aluminyum folyo cinsinden bir sey yoktu, ve kapak bir çeviriste açildi. Üstündeki jelatini ben yirtarak açtim, ama kapagin disinda bir miktar toz vardi. Bu da beni süphelendirdi.
Paketin benden önce açilmis ve içeriginin degistirilmis olma ihtimali varmi? Baska markalarin kapak altinda aluminyum folyodan koruma koydugunu biliyorum. Acaba optimum nutrition böyle bir sey kullanmiyormu?
Insan yazilanlari okuyunca acaba kaziklandimmi diye düsünüyor.
Kapağın çevresinde jelatin var, üzerinde makas işareti var, onu yırtıyorsun okadar. Kapağın altında ayrıyeten koruma etikesi yok.
mehmetsaityilmaz dedi:Merhaba ben bu ürünü sadece antreman günleri 1lt süte içinden çıkan ölçek ile 4 tane atıyorum yarısını antreman öncesi yarısını antreman sonrası kullanıyorum kullanım doğrumu