Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Piyasayı araştırdım hakkaten bu ürün en iyisi almayı düşünüyorum fakat bunu günde ne kadar almak lazım ben 73 kiloyum antrenmandan önce sonra bide yatmadan önce mi alıyım ne dersiniz

Bir süre önce kanada da girdiğim ek besin mağazasında ki görevli bu ürünün artık sadece isminden dolayı sattığını , eskisi kadar kaliteli ürün yapmadığını söyledi.İçinde tatlandırıcı ve renklendirici kaynıyor dedi.

Ne kadar doğru bilemem lakin orada 2.5 kiloluk fiyatı 62 dolar civarlarında.Burada bildiğim kadarı ile 170 milyon.Yersen

neye para veriyoruz anlamıyorum.ürünemi devletemi

Bende almayı düşünüyorum cok arastırdım ve yorumlar gayet tatmin edici .. Fakat bazı yerlerde online magazalarda tshirt ile birlikte 190 ytl 2.3 kilolukları ..

Taksitle alabilecegimiz guvenli bir yer biliyormusunuz ???

loly21 dedi:
Arkadaslar ben bu urunu antalya da yada turkiye icin de nerede bulablirim kargo ile alis veris yapan yerler varmidir ?

gununfirsati com da bulabilirsin. havale indirimi ile %8 lik bir avantaj sağlıyor diğer sitelere göre. bu arada istersen kendinde gidip alabilirsin bizzat yerinden ;)

bukatto dedi:
loly21 dedi:
Arkadaslar ben bu urunu antalya da yada turkiye icin de nerede bulablirim kargo ile alis veris yapan yerler varmidir ?

gununfirsati com da bulabilirsin. havale indirimi ile %8 lik bir avantaj sağlıyor diğer sitelere göre. bu arada istersen kendinde gidip alabilirsin bizzat yerinden ;)

aaaa pardon yaa. Antalya da yaşadığını atladım yazarken. en iyisi kargo ile alman olur yani :oops:

Arkadaşlar bu ürünün içindeki GLUTAMİN ve BCAA değerleri yeterlimidir? yani bunu kullanırken dışarıdan GLUTAMİN yada BCAA almaya gerek var mıdır? yoksa bu miktarlar az mıdır?
Ben bu ürünle birlikte Amino 3001'de kullanacağım yanına diğrelerine gerek var mı onu merak ediyorum,şimdiden teşekkürler yardımcı olacaklara...

''Her sunum 3.5 gramdan fazla GLUTAMİN&glutamin aracı bileşimleri,ayrıca 5 gram BCAA’s bulunur''

_tarantula_ dedi:
Arkadaşlar bu ürünün içindeki GLUTAMİN ve BCAA değerleri yeterlimidir? yani bunu kullanırken dışarıdan GLUTAMİN yada BCAA almaya gerek var mıdır? yoksa bu miktarlar az mıdır?
Ben bu ürünle birlikte Amino 3001'de kullanacağım yanına diğrelerine gerek var mı onu merak ediyorum,şimdiden teşekkürler yardımcı olacaklara...

''Her sunum 3.5 gramdan fazla GLUTAMİN&glutamin aracı bileşimleri,ayrıca 5 gram BCAA’s bulunur''

Günde kaç servis kullandığına bağlı protein tozunu, eğer 3-4 kere kullanıyorsan ekstra almana gerek yok glutamin yada bcaa.Ama 1 ölçek kullanıyorsan yeterli olmaz.Ayrıca spesifik kullanım zamanları vardır glutamin ve bcaa nın.Beslenme planında protein tozundan hariç kullanman gereken zamanlar varsa ekstra kullanılabilir.

arkadaşlar bende bu ürünü alıcam ama birşey sorucam 3-4 sayfa önce bir arkadaş

"vanilyalılarda protein değeri düşük olduğu için çikolatalısını almanı tavsiye ederim ." yazmış, aromalarına göre farklılıklar gösteriyormu etkisi?

ikinci sorum ise, internette araştırdım çoğu yerde stokda yok ama 1-2 yerde Tropical Punch aromalı buldum, nasıl acaba kullanan varmı?

sezo dedi:

"vanilyalılarda protein değeri düşük olduğu için çikolatalısını almanı tavsiye ederim ." yazmış, aromalarına göre farklılıklar gösteriyormu etkisi?

ikinci sorum ise, internette araştırdım çoğu yerde stokda yok ama 1-2 yerde Tropical Punch aromalı buldum, nasıl acaba kullanan varmı?

Vanilyalı ya da çikolatalı olmasının protein değeri açısından fark edeceğini sanmıyorum.Fark varsa bile çok küçük br farktır herhalde.Tropical punch aromalı nasıl bilmiyorum ama istersen gununfirsati.com da çikolatalı varmış,2 gün önce sormuştum.

Merhaba,

Bugün internetten siparis ettigim bir kutu OPTIMUM NUTRITION %100 WHEY PROTEIN elime ulasti. Ancak paketi açtigimda kavanoz kapaginin altinda aluminyum folyo cinsinden bir sey yoktu, ve kapak bir çeviriste açildi. Üstündeki jelatini ben yirtarak açtim, ama kapagin disinda bir miktar toz vardi. Bu da beni süphelendirdi.

Paketin benden önce açilmis ve içeriginin degistirilmis olma ihtimali varmi? Baska markalarin kapak altinda aluminyum folyodan koruma koydugunu biliyorum. Acaba optimum nutrition böyle bir sey kullanmiyormu?

Insan yazilanlari okuyunca acaba kaziklandimmi diye düsünüyor.

sezo dedi:

Tam tersine, vanilyalida en az katki maddesi oldugu icin, vanilyalida daha cok protein var, cikolatali ise, kakao icerdiği icin 4.7 kg.'luk bir optimumda, 150 gram protein farkı yaratıyor, ancak düşününce 150 gram çok çok fazla birşey değil... Yüzde 3'lük bir fark...

baxen dedi:
Merhaba,

Bugün internetten siparis ettigim bir kutu OPTIMUM NUTRITION %100 WHEY PROTEIN elime ulasti. Ancak paketi açtigimda kavanoz kapaginin altinda aluminyum folyo cinsinden bir sey yoktu, ve kapak bir çeviriste açildi. Üstündeki jelatini ben yirtarak açtim, ama kapagin disinda bir miktar toz vardi. Bu da beni süphelendirdi.

Paketin benden önce açilmis ve içeriginin degistirilmis olma ihtimali varmi? Baska markalarin kapak altinda aluminyum folyodan koruma koydugunu biliyorum. Acaba optimum nutrition böyle bir sey kullanmiyormu?

Kapağın çevresinde jelatin var, üzerinde makas işareti var, onu yırtıyorsun okadar. Kapağın altında ayrıyeten koruma etikesi yok.

ALPEREN dedi:
baxen dedi:
Merhaba,

Kapağın çevresinde jelatin var, üzerinde makas işareti var, onu yırtıyorsun okadar. Kapağın altında ayrıyeten koruma etikesi yok.
ürünü ben de yeni aldım. makas işaretli yerden kesilmesi gerekiyor ve kapağın altında ayrı bir jelatin veya folyo yok. zaten başka birisinin önceden ürünü açma gibi bir şansı yok. çünkü kapak komple ambalajın jelatiniyle kaplı. ambalajı kesmeden ürünü kullanamıyorsunuz. gönlün rahat olsun. bizim aldıklarımızda böyle.

benim önceki kullandıklarımda kapağın altında extra koruyucu felatin vardı yapışık şekilde hawa almasın diye son aldığımda yok :cry:

Plastik kapağın altına bak !

Selam,
Ben de amerikadan bir siteden 5 Lbs. Double Rich çikolatalı getirttim. Kapağı açınca jelatin göreceğimi düşünüyordum. Ancak açınca direk ürünü gördüm. Açarken bir yırtılma sesi gibi birşey duyduğum için şüphelendim.
Kapağın altına bakınca orda yapışmış olan plastik kaplı bir iç kapak gördüm. Sanırım açarken basınçla birlikte yapıştığı yerden kopuyor.
Çünkü aldığım yer Bodybuilding.com idi :)

Kolay gelsin.

Merhaba ben bu ürünü sadece antreman günleri 1lt süte içinden çıkan ölçek ile 4 tane atıyorum yarısını antreman öncesi yarısını antreman sonrası kullanıyorum kullanım doğrumu

dostum fazla aliyosun gibi geliyo dikkat et fazlasi kilo yapar 300 e 1.5 olcek girmeden once 300 1 olcek ciktiktan sonra...bence bu olmali..Bu arada vanilyali aldim tadi fena deil ama keske cikolatali alsam dedim hani....

mehmetsaityilmaz dedi:
Merhaba ben bu ürünü sadece antreman günleri 1lt süte içinden çıkan ölçek ile 4 tane atıyorum yarısını antreman öncesi yarısını antreman sonrası kullanıyorum kullanım doğrumu

4 ölçek kullanıcaksan en iyisi.
sabah kalkınca 1 porsiyon
antrenmandan 30dk önce 1 porsiyon
antrenmandan sonra 1 porsyion
yatarken kullanmanı 1 porsiyon

kullanmanı tavsiye ederim. ama unutmayın beslenme çok önemli. düzgün beslenmedikten sonra supplementlerle bu iş olmaz....

Back
Yukarı