Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
mehmetsaityilmaz dedi:
Merhaba ben bu ürünü sadece antreman günleri 1lt süte içinden çıkan ölçek ile 4 tane atıyorum yarısını antreman öncesi yarısını antreman sonrası kullanıyorum kullanım doğrumu
alımı fazla tutmuşsun ki bu alınan fazlalık senin için kar olarak geri dönmeyecektir.porsiyon başına 1 ölçek yeterli.zaten besin desteği.aradan belli bir süre geçtikten sonra yediğin yemekler ilede kalan kıısmları karşılayacaksın zaten.tek kaynaktan tuketim olumlu sonuç dogurmaz.

Re: Plastik kapağın altına bak !

msugar dedi:
Selam,
Ben de amerikadan bir siteden 5 Lbs. Double Rich çikolatalı getirttim. Kapağı açınca jelatin göreceğimi düşünüyordum. Ancak açınca direk ürünü gördüm. Açarken bir yırtılma sesi gibi birşey duyduğum için şüphelendim.
Kapağın altına bakınca orda yapışmış olan plastik kaplı bir iç kapak gördüm. Sanırım açarken basınçla birlikte yapıştığı yerden kopuyor.
Çünkü aldığım yer Bodybuilding.com idi :)

Kolay gelsin.

Ben de bu üründen almak istiyorum ama Türkiye de birçok yerde stok problemi var. Sen sanırım bodybuilding.com dan sipariş vermişsin. Toplam ne kadar ödedin ve ne kadar zamanda eline geçti merak ettim, bende aynı yolu kullanmayı düşünüyorum. Yurtdışından sipariş veren arkadaşların da tavsiye edebileceği yerler varsa bizi de bilgilendirsinler. Teşekkürler...

bu ürünün ankaradaki dağıtıcılarında birine iki gün önce sipariş verdim ama elerinde bu ürün kalmadığından yerine PM X MEGA POWER MASS 5000 diye bir ürün yollamışlar. İlk defa kullanacağım bir ürün bildiğim tek şey alman malı olduğu acaba gercekten diğerinin yerini tutarmı

optimum %100 whey gold standart ın yerine hiçbişey tutmaz. hgele ki onun parasını verip o siparişi verdiysen yerine nasıl başka şey yollarlar bu nasıl bi mantık anlamadım çok saçma kabul etme geri gönder derim ben

satıcıların genellikle uyguladığı standart yöntemlerden biri.sanırım bu sıralar bir zam beklentisi var.yurtdışında zam yapıldı diye biliyorum çunki.ben geçtiğimiz haftalarda sorunsuz olarak aldım ürünü.bence gayet güzel.

ya zaten 34 $ zam yapılsa en fazla 40$ olcak ama tabi 6$zam ı bizimkiler 60ytl olarak çeviriyolar öle satıyolar

arkadaşlar site adı wermek yasak deildi zannedersem, ben usa den sipariş werdim 5 ıbs 3 gunde geldi on whey gold vanilya,fiyat 35 dolar ama kargo pahalı ,on bcaa 1000 -400 kapsul,eas hmb 90 kapsul,karma b vitamini 90 kapsul,universal glutamine 100 kapsul, bunların hepsi 90 dolar tuttu,kargo 65 dolar, toplamda 210 ytl filan,kkartı ile aldım, beleş tshirt gönderdiler, emin olunki 100 doları geçmeyince geliyor ve on whey çok kaliteli içimide çok iyi,gaz yapmıyor,ağız kuruluğu filan,
bakalım inşallah işe yarayacak, ve reklammıdır kesin bilmiyorum ama on whey heryerde gerçekten 1 numara,,,

selam. birkonuda fikrinizi almak istiyorum.vücut çalışmaya yeni başladım.oldukçada düzenli ve uzun çalışıyorum.Optimum Whey 100% Whey Gold Standart kullanmaya başlayacağım.önerirmisiniz.başka birşey eklemem gerekirmi.fiyat olarakta 10 Ib lik olanı 130 $ elime ulaşacak.yardılarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.teşekkürler.

albatron forummu oncelikle iyi bir sekilde oku ve sonra sorular sor.

on üzerine tanımam. bende de duble rıch chokhalat var tadı ve içimi mükemmel. topaklanmıyo. hemen eriyor. bundan önce kullandığım protein tozu eriyene kadar canımı çıkartıyordu. salla dur. whey pro. kullanmayı düşünenlere tavsiye ederim.

on üzerine tanımam. bende de duble rıch chokhalat var tadı ve içimi mükemmel. topaklanmıyo. hemen eriyor. bundan önce kullandığım protein tozu eriyene kadar canımı çıkartıyordu. salla dur. whey pro. kullanmayı düşünenlere tavsiye ederim.

Afiyet olsun herman77 benim yerimede ic :)

Saka bir yana bu urunu amerikadan istemistim ama abim bulamamis

Saglik olsun :)

bu çikolata tadını ben bır turlu algılayamadım.gercekten çikolata tadını sadece bır urunde gordum.bu urundeki tad bence kakao.meyva suyu veya sut ile karıştırınca bu kakao tadı dahada agıza geliyor.aynı karışımı su ile denedim ve tadı daha guzel geldi.çözünme olayı konusunda hemfikiriz.hemen karışıyor.etki olarak bence göze çarpan bır urun.

optimum

Arkadaşlar optimumun 4,7 kg ını yurtdışından sipariş ettim. Cumartesi siparişi verdim haftasonu olduğu için pazartesi çıkardılar perşembe günü elime geçti. Ürün ü fedex kargo getirdi. Toplam maliyeti 170 ytl . Nasıl türkiyede şu an bu ürün yok galiba ve olsa da satışı 330 civarı değil mi. FArka bak

arkadaslar 14 sayfa olmus herkes ürünün fiyatı ve tadından bahsediyor.. kullananlar görüslerini yazsın lütfen, ne oranda faydasını gormusler? , beğenmişler mi? vs..

arkadaslar 14 sayfa olmus herkes ürünün fiyatı ve tadından bahsediyor.. kullananlar görüslerini yazsın lütfen, ne oranda faydasını gormusler? , beğenmişler mi? vs..
Bu sayfaya kadar herkes onu yazmış zaten ama bende yazayım..
Yaklaşık 1 haftadır kullanıorm etkisni görmem için azcık erken tabi ama tadı konusunda çileklisini kullanıorm we çilekli sütten farkı yok,hatta bende bağımlılık yaptı canım istio durduk yerde:)

Okadar kişi yorum yapmış demekki faydasını görmüşler. Ben tekrar yazıyorum, birçok markanın protein tozunu kullandım. Bana yarayan, 1 - Optimum nt. whey pro gold 2- Weider Cfm whey protein olmuştur. Bunun en önemli nedeni iki ürün içeriğinde de "glutamine" olmasıdır. Whey protein tozları "glutamine" olmadan olmaz, ve yanında vitamin( özellikle b kompleksler) kullanılmalıdır. Kullanım oranı kişiye göre ve programına göre değiştirilebilir.

Bu sayfaya kadar herkes onu yazmış zaten ama bende yazayım..
Yaklaşık 1 haftadır kullanıorm etkisni görmem için azcık erken tabi ama tadı konusunda çileklisini kullanıorm we çilekli sütten farkı yok,hatta bende bağımlılık yaptı canım istio durduk yerde:)

etkisini kas gelişimi olarak direk gösteren bir protein tozu yok zaten bu klasmanda..ama bana göre daha üst sınıftaki bazı proteinler (nitrotech hardcore yada bsn syntha-6 gibi) tabiki daha iyi sonuçlar gösteriyor..tabi işin içine performans/fiyat oranı girince optimum gold ozaman iyi bir yere geliyor..

buarada muscled_girl o çilek tadı zamanla öksürük şurubu gibi gelmeye başlayacak inan..:evil:

Back
Yukarı