Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
bu ürünü günde 1 defa antremandan sonra kullanılması gerektiği yazıyor fakat antreman önceside kullanılsa kötü bi etkisi olur mu acaba

arkadaşlar bilip bilmeden herkes yorum yapmakta ve okudukça ben sinirleniyorum. optimumun 2 yetkili satıcısı var birisi sitenin sponsoru diğeride malum diğer bildiğimiz sonunda 7 olan site. ikiside ürünleri orjinal satmaktalar. optimumun sitesini biraz kurcalarsanız zaten bunu göreceksiniz. kimsenin emeğine haksızlık yapmayalım. iki siteden de alınabilir ikiside kaliteli supplement sitesi. ha burdan diğer siteyi savunduğum aklınıza gelmesin adamlara özel mesajla hediye istediğimi belirtiyorum bir tane mesaj attıkları yok,ama hızlılar mı hızlılar aşırı hızlılar hemde.

optimumun diğer aromalarını getirmelerini özellikle rica etmeliyiz iki siteye de. çikolata çikolata yeter artık.

arkadaşlar bilip bilmeden herkes yorum yapmakta ve okudukça ben sinirleniyorum. optimumun 2 yetkili satıcısı var birisi sitenin sponsoru diğeride malum diğer bildiğimiz sonunda 7 olan site. ikiside ürünleri orjinal satmaktalar. optimumun sitesini biraz kurcalarsanız zaten bunu göreceksiniz. kimsenin emeğine haksızlık yapmayalım. iki siteden de alınabilir ikiside kaliteli supplement sitesi. ha burdan diğer siteyi savunduğum aklınıza gelmesin adamlara özel mesajla hediye istediğimi belirtiyorum bir tane mesaj attıkları yok,ama hızlılar mı hızlılar aşırı hızlılar hemde.

optimumun diğer aromalarını getirmelerini özellikle rica etmeliyiz iki siteye de. çikolata çikolata yeter artık.
yanılıyorsun g n c de kendi adına tedarik ettiryor ürünü eck ve bakara gıda adı altında diğerleri p7 den alıyor sitenin sponsoruda dahil buna

3 kutu çikolatalı aromalı bitirdim 4. kutuyu çilek muz aromalı sipariş verdim geçen hafta elime ulaştı tadı gerçekten çok güzel. çikolatalısından bıkanlara çilek muz aromasını tavsiye ederim..

Gözünüz aydın beyler yine zam gelmiş :D forum sponsoru 184 diğer siteler 189 yapmış yakında kemal sunalın filmine dönecek olay her sabah kalktıgımızda bir supllemente zam geliyor :D

Gelen son zamla birlikte 2 senelik Optimum kullanıcı olmama rağmen kullandığım whey'i değiştirme kararı aldım. Geçen sene 130 küsur liraya alıyorken bu sene 184 liraya çıkması inanılır gibi değil.

ben multipower iso whey aldım
ama kakao kokusu çok ağır tadıda nahoş
ancak kalitesi herkesçe bilinmekte, antreman sonrası için ideal gibi duruyor
dymatizede incelediğimde optimum ayarında gibi görünüyor ama kullanmadım
optimum un gibi incecik ve tadı güzeldi multipower tuz gibi kalın tadı kötü ama önemli olan daha çok protein kalitesi o yüzden antreman sonrası için en kaliteli proteinleri tercih etmek (bütçede önemli) lazım
ama sabah ve antreman öncesi için diğerleri tercih edilebilir
multipower bitince hardline bipro, weider cfm, optimum hidro whey veya ultimate iso lardan birini denemeyi düşünüyorum
ama imkanım olsa sabah ve antreman öncesi için standart wheylerden alırdım

kesinlikle bundan sonra zam yapan sitelerden ürün almayacağım,önce yurt dışından siparişleri bakanlık yoluyla engellediler sonra buradan rant sağlayıp "kesemize" geçirmeye devam ettiler. yazıktır günahtır. nereden alacağımı reklam olmasın diye yazmıyorum,üstelik çevremdeki arkadaşlarım salona toplu alım yapan hocam olsun bu sitelerden alınmayacaktır. siz zamları yapın yapabildiğiniz kadar bir,üç,beş ürün alınmaması beni mutlu edecektir herkes yolunu bulmuş bizimde yolumuz bu. umarım okursunuz bu yazılanı ve birazcık utanırsınız.

Sonu 7 olan ve ürünün dağıtıcısı olan firmanın sitesinde 189 TL şu an ürün fakat ilgimi çeken durum ise ürünün ABD üretimi olduğunu belirten ibare. Fiyat artışının sebebi ABD den getirilmesi gibi bir açıklama yapmaya çalışmışlar kanımca. İlginç bir durum umarım fiyatlar tekrardan makul bir seviyeye gelir.

almayın kardeşim ellerinde kalsın bak nasıl uygun satıyolar birsürü yerli yada yabancı marka uygun ürün var çok fazla fark olmaz bence belli süre onları kullanın gümrüğede bakanlıkla anlaşmalı şekilde ambargo koydularki millet alamasın bunlara muhtaç olsun diye hepsi rant başka bişey değil son kullanma tarihi yaklaştı diye yarı yarıya fiyata satılan ürünler bile var adam bunu yarı yarıya bile verebiliyorsa gerektiğinde üstüne koyulan kar payını siz düşünün

rL25rB.jpg

Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar, yukarıdaki resimde de göreceğiniz üzere uzun süredir Optimum Gold Standart kullanıyorum.

Avantajlarını saymam gerekirse;

- Güzel karışıyor, topaklanma yapmıyor.
- Tadı ve kokusu süper, suyla bile rahatlıkla içebiliyorsunuz.
- Fiyatı diğer ürünlere göre uygun.

Uzun süredir ağırlık antrenmanlarımda kardiyo çalışması var fakat yağlanmadan bir türlü kurtulamadım.

Bugün tanıştığım uzun süredir spor yapan ve farklı protein tozlarını denemiş birinin "
Optimum kas değil göbek yapar " sözü beni biraz düşündürdü.

Bu marka tüm dünyaya 1 numara olarak lanse ediliyor, peki gerçekten popülizmin meşhur hale getirdiği bir ürün olabilir mi ?

Sporda ilk 1 yıl ihtiyaçlarımı az da olsa karşıladı, fakat antrenmanlarımın ağırlaşması ile beraber şunu gördüm.

Bu ürün orta ve ileri seviyede bir sporcunun ihtiyaçlarını tam olarak karşılamıyor.

Bu yüzden bir daha Optimum ürünlerini almayacağım.

Son kutunun bitmesine yaklaşık 2 hafta kaldı ve bana tavsiye edilen iki ürün arasında kaldım.

Muscletech ve Dymatize, fakat büyük ihtimalle Muscletech Nitrotech alacağım.

_____________________________________________________________________________________________________________________

NOT : Bu yazı kendi tecrübelerim doğrultusunda yağsız kas kütlesi arayan ve Optimum almayı düşünen arkadaşları bilgilendirmek amaçlı yazılmıştır.
_____________________________________________________________________________________________________________________

Gayet güzel hazırlanmış, emek harcanmış bir mesaj ama "Bu ürün orta ve ileri seviyede bir sporcunun ihtiyaçlarını tam olarak karşılamıyor" sözüne katılmıyorum. Spor hayatım 2.5 seneyi geçti, 3. ayın sonundan itibaren whey kullanmaya başladım ve aldığım wheylerin neredeyse %80'inde ON Gold Standard Whey'i tercih ettim. Geçen seneye kıyasla gelen zamlardan sonra ben de tepki olarak ON'u değiştirip Dymatize'a geçeceğim fakat Optimum'un yetersiz olduğunu düşünmüyorum. Diğer çoğu ürüne kıyasla içeriği oldukça net, içine ekstradan kreatin ekleyeyim, onu ekleyeyim, bunu ekleyeyim amaçları yok. Zaten bu özelliği ve uygun fiyatı yüzünden kullanıyordum Optimum'u.

walla öncelikle şunu belirtmek isterim ki kesinlikle sponsor ve malum sitede satılan protein tozlarını almayacağım yeter kazık yediğimiz fiyat uygunken de kazık yiyorduk kusura bakmasınlar. 4 5 sene öncesine kadar amerikadan twinlab protein tozu getirttiğimi bilirim 60 liraya. sen bana bunu neden 200 liraya satmaya çalışırsın ? neyin kar amacındasın ? amerikada şu kadar dolar buradan kargo almıyoruz falan mı diyeceksin ? hadi yaa bu kadar insan gerizekalı senin toplu alımlarında ki indirimi bilmiyoruz değil mi ? elinizdeki stoklar patlasın inşallah :))

arkadaşlar benimde elimde ki optimum bitttiğinde faydalı olabilecek protein tozları önerilerine açığım,hocam weider kullanıyor fakat 349 liralara çıkamayacağım için daha makul seviyelerde kaliteli tozlaqrı denemek isterim. özellikle muscletechi merak ediyorum. aman malum siteler duyup "cinlik" yapmaya çalışmasın,yemezler.

Back
Yukarı