Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Arkadaslar, optimum whey ile birlikte, optimum kreatin kullaniyorum. Yanina ucuncu bir suppement kombinasyonu olarak ne onerirsiniz?

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beyler ben bu üründen kullanıyorum haftada sadece 1 gün kullanmıyorum vücudu dinlendirmek için. Zaten o kullanmadığım 1 günde de ne kas çalışması ne de kas ağrısı oluyor. Sizce doğru mu yapıyorum? Yoksa o gün de almalı mıyım.?

Antrenman gunleri alinan iki olcekten haric, off gunlerin sabahi da bir olcek aliyorum ben.
Haftanin alti gunu calisma yaptigin icin alma geregi hissediyorsun sanirim

Bu ürünü farklı zamanlarda 2 kere aldım, ikisinde de bitirmeden bırakmak zorunda kaldım. İlkinde egzamamı azdırdı. Göz çevrem ve vücudum farklı yerlerinde kızarıklıklar çıkardı. İkincisinde astıma benzer antreman esnasında nefes darlığı yaptı. Günde 1 kere sabahları kullandığım zaman 3 gün sonra kaşıntılar başlıyor. 3 gün ara verince geçiyor. Bu sefer de verim alamıyorum .
Sorum şu: bu sorunları yaşamayacağım bir protein tozu var mı?
Hangi maddeler bu sorunları yaşamama sebep olabilir? (Ör. Bcaa, Aspartam vb.)

Bende sordum kullananlara optimumun tadi hic bi zaman yogun olmamis suyunu 190 ml felan koy dediler

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugüne kadar yaklaşık 10 kutu bitirmişimdir 2.3 lüklerden. Tadı hiç bir zaman yoğun değildi zaten. Bu kadar takılmaya gerek yok bence bu konuya. Merdiven altı diye tabir edilen yerlerden alınmadığı sürece sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

Evet arkadaslar. Urunun tadi sutle karistirildiginda ancak yogunlasip nesquik gibi oluyor. Onun disinda suyla tuketimlerde zaten aromatigi cok hafiftir.
Topaklanma bende de oldu. Sanirim urun satildigi yerde cok bekletildigi icin boylesi bir problem oldu. Bunu, baslarda topaklanma olmadan kullandigim bir urunun, aylar sonra dibine geldigimde topaklandigini gozlemlemem sebebiyle soyluyorum. Dura dura topaklanmasi normal sanirim.
Gonul rahatligiyla tuketiyorum.

Antrenman gunleri alinan iki olcekten haric, off gunlerin sabahi da bir olcek aliyorum ben.
Haftanin alti gunu calisma yaptigin icin alma geregi hissediyorsun sanirim

Hayır haftada 3 gün çalışıyorum. Off günlerde ağrı oluyor bu yüzden de kullanıyorum. Salı perşembe ve cumartesi gidiyorum. Pazartesi hiç ağrı olmuyor. Acaba pazartesi de almam gerekir mi

Ben 500 ml yağsız sütle kullanıyorum.Hiçbir topaklanma vs bir problem olmadı.Bu arada bende proten7den aldım sorunsuz gelir meraklanma.

arkadaşlar ben sadece antrenman günleri 1 ölçek almayı düşünüyordum ama 200 ml su koyunca yarım litrelik pet şişenin yarısından biraz daha az oluyor. acaba az mı 1 ölçek? antrenman sonrası 1 ölçek mi iyidir yoksa 2 ölçek mi?

arkadaşlar ben sadece antrenman günleri 1 ölçek almayı düşünüyordum ama 200 ml su koyunca yarım litrelik pet şişenin yarısından biraz daha az oluyor. acaba az mı 1 ölçek? antrenman sonrası 1 ölçek mi iyidir yoksa 2 ölçek mi?
Ben ilk başlarken 1 ölcek başladım shaker 700ml dolduruyodum.Antreman öncesi yarısını antreman sonrası diğer yarısı iciyodum.İlerleyen zamanda 1 ölçek idmandan önce 1 ölçek idmandan sonra iciyorum.Mesala koşu yaptığım ve ağırlık kaldırmadığım günlerdede kaslar erimesin diye 1 ölçek içiyorum.Koşudan sonra

Ben ilk başlarken 1 ölcek başladım shaker 700ml dolduruyodum.Antreman öncesi yarısını antreman sonrası diğer yarısı iciyodum.İlerleyen zamanda 1 ölçek idmandan önce 1 ölçek idmandan sonra iciyorum.Mesala koşu yaptığım ve ağırlık kaldırmadığım günlerdede kaslar erimesin diye 1 ölçek içiyorum.Koşudan sonra

1 ölçek içtiğin zamanlarla 2 ölçek içtiğin zamanlar farkı oluyor muydu? 1 ölçek yeter diye düşünüyordum ama az geldi gözüme. gerçi spor biter bitmez kullanıcam. yine 2-3 saat sonra tavuk falan yicem.

Back
Yukarı