Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
tesekkurler ancak kahvaltimi acelem oldugu icin tek haslanmis yumurta ile edebiliyorum bu durum sabah kullanmami gerektiri mi sizce
Whey kullanmak yerine kahvaltı için 5dk fazla zaman ayırarak 3 yumurta (hepsinin sarısını yeme) ve 50 gr filan peynir/lor yesen? Yanında da 1 domates 1 salatalık.

Gıda takviyelerinden verim almanın ilk şartı zaten beslenmeni düzeltmek.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önerilen kullanım dozu bir ölçektir 2 ölçeği bir anda içmek nedir ? Ki çoğu insan yarım ölçek içer vücudun proteini tolore edebilmesi için . 2 ölçek içmeyin demiyorum sadece 1 kere de içmeyin diyorum .

Arkadaşlar bu ürünün cookies&cream aromalısını Türkiyede bulabileceğim bir yer var mı?

Arkadaşlar şu meşhur 3 harfli mağazadan alınan ürünlerde düz siyah stickerla kapatılmış bölümler var. Örneğin ön kısımda WHEY yazısının solundaki %100 ve arka kısımda "Beyond The Basics" ile başlayan bölümün tamamı siyah stickerlarla kapatılmış. Bunun sebebini bilen var mı? İşkillendim.:)

Arkadaşlar şu meşhur 3 harfli mağazadan alınan ürünlerde düz siyah stickerla kapatılmış bölümler var. Örneğin ön kısımda WHEY yazısının solundaki %100 ve arka kısımda "Beyond The Basics" ile başlayan bölümün tamamı siyah stickerlarla kapatılmış. Bunun sebebini bilen var mı? İşkillendim.:)
Bakanlık kapattırıyor o yazılar işin gerçegide %100 whey degil %80 küsür whey o yüzden

MERHABA ARKADAŞLAR AKLIMA TAKILAN BİR SORU VAR VE BENİ ÇOK HUZUZRSUZ EDİYOR. ÜRÜNLERDE Kİ FİYAT FARKI MESELA OPTİMUM WHEY BİR SİTEDE(?) 157 TL ANCAK BAŞKA YERDE 239.95 TL ARADA 80 TL BİR FARK VAR. HADİ 10-20 TL OLSA NEYSE DİYECEĞİM AMA 80 TL ÇOK BÜYÜK BİR FARK BU YÜZDEN İNSANIN İÇİNDE BİR ŞÜPE OLUYOR BU ALDIĞIM ÜRÜN SAHTE Mİ DİYE. BU FİYAT FARKI NEDEN BÖYLE BUNU BANA AÇIKLAYABİLİR MİSİNİZ? SİMDİDEN TEŞEKKÜRLER. AYRICA OPTİMUMUN TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ HANGİ FİRMA?..

pahalı olan sitelerde ki genelde tanınmıs magazalardır ürünlerin testleri yapılır onaylanır daha dogrusu yaptırılır kapalar jelatinli sekilde olur genelde bu testler ve özen sonucu fiyatlara da yansır ama diger utrunlerin sahte oldugunu göstermz bu şimdiye kadar sahte urun gibi birsey duymadım sahsen cok fazla yani o siteler güvenebilirsin özellikler supplementler ve p7 gibi sitelere

baba ben anlamadım ya gaz probleminden dolayı kalbin mi agrıyordu*-*
tabi aşırı şişkinlik yapıyordu her an her yerdede o gazı cıkartamadıgında mide de şişlik ve gaz dan dolayı kalp de agrı yapıyordu ilk önce kardiyolojiye gittim kalpte cok şükür bir sorun cıkmadı ordan dahiliye ye gittim kan dı idrardı ultrasondu bir sey cıkmadı cok şükür sadece gazın yapmış oldugu baskı sonucu agrı varmış suan için cok şükür bir sorun yok

MERHABA ARKADAŞLAR AKLIMA TAKILAN BİR SORU VAR VE BENİ ÇOK HUZUZRSUZ EDİYOR. ÜRÜNLERDE Kİ FİYAT FARKI MESELA OPTİMUM WHEY BİR SİTEDE(?) 157 TL ANCAK BAŞKA YERDE 239.95 TL ARADA 80 TL BİR FARK VAR. HADİ 10-20 TL OLSA NEYSE DİYECEĞİM AMA 80 TL ÇOK BÜYÜK BİR FARK BU YÜZDEN İNSANIN İÇİNDE BİR ŞÜPE OLUYOR BU ALDIĞIM ÜRÜN SAHTE Mİ DİYE. BU FİYAT FARKI NEDEN BÖYLE BUNU BANA AÇIKLAYABİLİR MİSİNİZ? SİMDİDEN TEŞEKKÜRLER. AYRICA OPTİMUMUN TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ HANGİ FİRMA?..
Son kullanim tarihi yaklastikca da fiyat duser ayrica. 157 lik olan muhtemelen subat 5 falan olabilir

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
Yukarı