Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Weider, muschletech ve bu ürünü kullandım toplamda 3 çeşit whey kullandım.

Bu ürünü her açıdan çok begendim. Etki bakımından faydasını gördüm. Ama en güzel tad kısmı. Tadı nerdeyse yok gibi birşey. Weider falan çok şekerli tatlı geliyordu.

Bitince tekrar bundan almayı düşünüyorum. Yanlız sizce hacim için idman öncesi ve sabahlarıda karbonhidrat kullanmamı önerirmisiniz ? 183 boy 76 kiloyum. Sabah kahvaltıyı pek sağlam yapamıyorum. Öğünlerdede yine tıka basa beslenemiyorum. Bu aralar iştahım kapalı. Şu anda hiç göbegim yok karın kasları belirgin. Bu şekilde devam mı etmeli yoksa karbonhidrat protein dengeli bir ürün mü kullanmalı ? Ne önerirsiniz ?

Arkadaşlar bu aralar zayıfladım ya . 183 boyum vardı bodye başlamadan önce 74 kiloydum. %18 yağ oranı vardı. Anlıyacağınız kemik yapım ince olduğundan kilom az ama yağlı bir vücuttum göbek falan çıkmaya başlamıştı . Şu an %7 yağ oranım var geçen hafta 70,8kg iken bugün bir ölçtüm şok oldum 68.8kg 'ye düşmüşüm 1 haftadır aşırı iştahsızlığım vardı da 2 kg kaybetmem ilginç değil mi.Bana 74-75kg kaslı bir görünüm çok yakışır. 70'ten 68,8kgye inmem kötü oldu.Daha önce Hardline 3matrix kullanıyordum hala öyle bitmek üzere ama. Şimdi değiştireyim diyorum 5 aydır aynı protein sıktı artık. Şimdi Optimum ile amino asitte alıcam kilo düşüşn öününe geçmek istiyorum bir an önce. Umarım Optimum iyidir memnunsunuzdur inşallah. Bir de çikolata falan yiyeyim diyorum arada bir karbonhidrat olarak takviye almam lazım galiba , hiç yemiyorum çünkü ekmekte çok çok az.Gün içerisinde efor sarfedip yemek yemeye fırsatım olamıyor meslek gereği bunun etkisi büyük farkındayım ama önerilere açığım.

Son düzenleme:
3. kutumu dün sipariş ettim ilk kez netten aldım aldıgım sitedede ithalatcısı ******dan aldım daha önce aldıklarım ise izmirden tanınmış bi dükkandan alıyordum bişey dikkatimi çekti dün gelenin kapagındaki jelatinin üzerinde bondrol vardı daha öncelerde aldıgımda yok diye biliyorum hiç dikkatimi çekmemişti ama tadları aynı farklılık yok acaba yeni üretimlerde bondrollümü çıktı yoksa ithalatçıdan geliyor diyemi vardı ?

Muscletech, Dynamatize İso 100, Myfusion kullandıktan sonra bir pazar günü açık yer bulamadığımdan GNC'den aldığım bir ürün.

Optimum'un kazeinini de kullanıyorum 4-5 aydır. Memnunum kazeinden. Bu ürün ise ufak ufak sivilce yaptı arkadaş. Koktum karaciğer mi sorunlu diye ki hepatit B taşıyıcısıyım. Bir dünya test yaptırdım, tüm enzimlere baktırdım sadece "üre nitrojeni" çok az yüksek çıktı o da suyu son 1 haftadır az tüketiyorum diye. Yani sonuçlar normal.

Demek bana uymadı optimum, bitsin tekrar myfusion a geçecem.

merhaba arkadaslar bende bu üründen aldım ama daha kullanmaya baslamadım bu ürünün en ideal kullanma şeklini bilenler yardımcı olabılır mı tesekkurler

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:46 ----------

merhaba bende bu üründen kullanıyorum. en ideal kullanım şeklined bilgi alabılır mıyım tesekkurler

merhaba arkadaslar bende bu üründen aldım ama daha kullanmaya baslamadım bu ürünün en ideal kullanma şeklini bilenler yardımcı olabılır mı tesekkurler

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:46 ----------

merhaba bende bu üründen kullanıyorum. en ideal kullanım şeklined bilgi alabılır mıyım tesekkurler

genelde günde 2 defa kullanılır.biri spor sonrası hemen 250-500 ml arası su veya sutle 1 olcek karıştırılıp ve sabah kalkınca olmak üzere..vücut ağırlığı yani vücudun ihtiyac duyduğu protein seviyesine göre bu doz artırılabilir..kilo probleminiz yoksa sütle almak daha lezzetli oluyor.fakat definasyon yada zaıflamak isstiyorsanız suyla kulllanınn.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:57 ----------

gaspari myofusion ve on whey arasında kaldım arkadaşlar fiyatları ve ağırlıkları birbirine çok yakın daha önceden 2 kutu gaspari bitirdim faydasını da gördüm daha sonra spora ara verdim şimdi tekrar başlıyorum insan bian evvel eski haline dönmek istiyor. Hızlı gelişmek için whey proteini daha yararlı olur diye düşünüyorum sizinde fikrinizi alayım bu konuda, teşekkürler.

optimum daha eski ve içeriği belli bir ürün ..son günlerde gaspari hakkında pek iyi haberler dolaşmıyor..daha tescilli ve kendini kanıtlamış olan marka olan tercihininz optimumdan yana kullanın bence

genelde günde 2 defa kullanılır.biri spor sonrası hemen 250-500 ml arası su veya sutle 1 olcek karıştırılıp ve sabah kalkınca olmak üzere..vücut ağırlığı yani vücudun ihtiyac duyduğu protein seviyesine göre bu doz artırılabilir..kilo probleminiz yoksa sütle almak daha lezzetli oluyor.fakat definasyon yada zaıflamak isstiyorsanız suyla kulllanınn.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:57 ----------

optimum daha eski ve içeriği belli bir ürün ..son günlerde gaspari hakkında pek iyi haberler dolaşmıyor..daha tescilli ve kendini kanıtlamış olan marka olan tercihininz optimumdan yana kullanın bence

ben antremandan once mı sonra mı antreman yapmadıgım gunler nasıl kullanacam onu ogrenmek ıstıyorum tesekkurler ...

elimdeki twinlab protein tozu tükenmeye yüz tuttu da şu hard line ın whey 3 matrix i gözüme sempatik gözüktü kafamı karıştırdı açıkçası...Optimum alırım derken şimdi ne alsam diye düşünür oldum

yağsız kas kütlesi yapmak için casein zorunlu mudur sizce
yoksa günde 4 öğün whey alsam yeterli olur mu
çünkü casein çok pahalıya geliyor

Zorunlu diye bişey yok bu iş doğa şartlarına adapte olmak gibi kendi şartlarını kendin oluştur 4 ölçek içince yağsız kas kütlen olmucak. Diyetine destek olarak kullan bu tip ürünleri yemek yerine değil.

elimdeki twinlab protein tozu tükenmeye yüz tuttu da şu hard line ın whey 3 matrix i gözüme sempatik gözüktü kafamı karıştırdı açıkçası...Optimum alırım derken şimdi ne alsam diye düşünür oldum

Bence Hardline al içinde creatin de var. Creatine vereceğin 40 tl yerine de hardline arginin yada Zma alabilirsin boylece optimumda sadece protein kullanıcakken diğerinde hem protein hem creatin kullanıcaksın artı bir urun de alabilirsin.

2 günlük araştırmalarımın sonucu optimum whey ile başlamaktan yana oldu..şimdide hangi siteden alacağıma karar veremedim? siteler arası sanırım ithalat yeri farkediyormuş, sizce nerden almalıyım ?

Merhaba arkadaşlar, ben hardlinenın power prosunu kullanıyorum ancak yağlanma ve kilo yaptı o yüzden memnun değilim.İçtikten sonra kan şekerimde ani değişiklikler olup ani açıklıklar hissediyorum...sizce bırakmalıyım ve bi arkadaşım optimumun diyetini alıp süperset girmemi tavsiye etti,ancak süper set yapacak kıvama geldiğimi düşünmüyorum..sorum optimum ne kadar yağlanma yapar,sizce ne yapmalıyım?

Back
Yukarı