2273 gr lıgını aldım ama ölçek çıkmadı kaç yemek kaşığı kullanmam gerekir bir de demir zarar verir mi ? şimdiden teşekkurler
merhaba arkadaslar bende bu üründen aldım ama daha kullanmaya baslamadım bu ürünün en ideal kullanma şeklini bilenler yardımcı olabılır mı tesekkurler
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:46 ----------
merhaba bende bu üründen kullanıyorum. en ideal kullanım şeklined bilgi alabılır mıyım tesekkurler
gaspari myofusion ve on whey arasında kaldım arkadaşlar fiyatları ve ağırlıkları birbirine çok yakın daha önceden 2 kutu gaspari bitirdim faydasını da gördüm daha sonra spora ara verdim şimdi tekrar başlıyorum insan bian evvel eski haline dönmek istiyor. Hızlı gelişmek için whey proteini daha yararlı olur diye düşünüyorum sizinde fikrinizi alayım bu konuda, teşekkürler.
genelde günde 2 defa kullanılır.biri spor sonrası hemen 250-500 ml arası su veya sutle 1 olcek karıştırılıp ve sabah kalkınca olmak üzere..vücut ağırlığı yani vücudun ihtiyac duyduğu protein seviyesine göre bu doz artırılabilir..kilo probleminiz yoksa sütle almak daha lezzetli oluyor.fakat definasyon yada zaıflamak isstiyorsanız suyla kulllanınn.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:57 ----------
optimum daha eski ve içeriği belli bir ürün ..son günlerde gaspari hakkında pek iyi haberler dolaşmıyor..daha tescilli ve kendini kanıtlamış olan marka olan tercihininz optimumdan yana kullanın bence
elimdeki twinlab protein tozu tükenmeye yüz tuttu da şu hard line ın whey 3 matrix i gözüme sempatik gözüktü kafamı karıştırdı açıkçası...Optimum alırım derken şimdi ne alsam diye düşünür oldum