Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Şuan Myfusıon elite kullanıyorum biraz daha param olsaydı bu protein tozundan alcaktım ama myfusıon bitince ilk işim optimum almak olcak.

çok bir beklentim yok zaten 7-8 kilo ise gayet iyiymiş :) evet o kadar hızlı yağlanmaya hiç gerek yok. :) ben ufaktan başlıyım protein tozu + şınav mekik ağırlık :)

Kesinlikle yerinde olsam oyle yapardım. yagsız kutle keskin hatlı bir kas yapısı demek calıstıkca hosuna gidecektir ama en az 1 seneni ayır oyle hemen olmaz.

sınıfındaki eşdeğer çoğu markayı kullandım ama optimumun double rich chocolate'ı kadar zayıf tadı olanı görmedim. double böyleyse single nasıl oluyor acaba :)

anladım. peki bir seneden önce hiç fark olmaz mı her gün çalışsam? mesela bir ay sonra falan?

Olmaz olur mu elbette olur. heleki ilk ay en hızlı gelişim olur cunku vucut alısık değil reaksiyon gostericek. ancak zamanla vucut alıstıkca kas gelişimi yavaşlıyor. ilk bir ayda 1 senede yapabilceğin ortalama kasın %20-%30unu yapabilirsin.

Olmaz olur mu elbette olur. heleki ilk ay en hızlı gelişim olur cunku vucut alısık değil reaksiyon gostericek. ancak zamanla vucut alıstıkca kas gelişimi yavaşlıyor. ilk bir ayda 1 senede yapabilceğin ortalama kasın %20-%30unu yapabilirsin.

bu reaksiyonu her gün düzenli 50 şınav, 100 mekik ve 5 er kilo dambılla çalışmayla da verir mi? :) senin gibi salonda çalışmayla muhakkak olur da evde bu çalışmayla olur mu reaksiyon? :) senin vücut da iyiymiş bu arada baktım profil resminde herhalde 2 sene harcatmıştır kafadan. :)

çok para vermediysen dymatize de iyidir. :) İlk zamanlar bizde bu evrelerden geçtik deneye deneye doğrusu öğreniliyo

Bizim sorunumz ilk zamanlar değill aslında:Türekiyedeki bilgi kirliliği yurtdışında böyle sorunlar yoktu. Sanırım yurtdışından alışverişe mümkün olduğunca devam etmeye çalışacağım. Senin de yazdığın gibi'' kandırmışlar sizi hahaha''' gibi bir yaklaşım var. supplement satan yerler yurtdışında çok yardımcı oluyorlar. Herneyse sonuç Optimum yurtdışında severek kullandığım bir markaydı.

Bir öğünde alınması gereken protein miktarı için 30-40 gr deniyor. Peki bu doğal besinler için mi geçerli yoksa her ikisi içinmi? Mesela sabahları 1 ölçek whey ile 5 yumurta beyazı yesem bunun bir kısmı boşa mı gider?

Bizim sorunumz ilk zamanlar değill aslında:Türekiyedeki bilgi kirliliği yurtdışında böyle sorunlar yoktu. Sanırım yurtdışından alışverişe mümkün olduğunca devam etmeye çalışacağım. Senin de yazdığın gibi'' kandırmışlar sizi hahaha''' gibi bir yaklaşım var. supplement satan yerler yurtdışında çok yardımcı oluyorlar. Herneyse sonuç Optimum yurtdışında severek kullandığım bir markaydı.

Benim hep forumda söylemek istediğim ürünleri ithal edenlerden veya çok güvendiğiniz yerlerden alın.Zor bela bir mağazayı işletmeye çalışan yerlerden alırsanız o adamlar çok kar ettiği ürünü satmaya çalışır.Ve optimum Weider bsn muscletech gibi ürünlere de yok bulgar yok çin yok dubai derler.Burası Türkiye belkide bundan avrupalı değiliz :)

bu reaksiyonu her gün düzenli 50 şınav, 100 mekik ve 5 er kilo dambılla çalışmayla da verir mi? :) senin gibi salonda çalışmayla muhakkak olur da evde bu çalışmayla olur mu reaksiyon? :) senin vücut da iyiymiş bu arada baktım profil resminde herhalde 2 sene harcatmıştır kafadan. :)

50 şınav-100 mekik az. başlangıc için cok uygun ama zaten sende farkediceksin ki zamanla daha kolay gelcek. Sende her zaman vucudu zorlaman gerektiği,ni unutmamalısın. Her antrenmanda arttıra arttıra devam etmelisin. 5 kilo dambıl ise yetmeyecek) bence barfiks cubugu ve agırlıkları dusurup arttırılabilir dambıl al. bir çift dambıl ve vucudunla tum vucudunu cok iyi çalıştırabilirsin. hatta aramayı kullanırsan cok guzel bilgiler mevcut bu konuda.

salonda calısmada tum aletler ve motivasyon farkı var ancak evde de iyi bir vucut yapılabilir hele ki baslangıc seviyesi için illa da salon olmalı demiyorum ben.

Vucudum için soylediklerinden dolayı teşekkur ederim. 7-8 ayda yaptığım bir vucut o uzerine 4 ay daha ekledim ;) Ama bu konuda hızlı geliştiğimi dusunuyorum. benden daha iyi beslenip çalışan biri belkide bu dereceye ulaşamayadabilir herkesin genleri vucut reaksiyonları farklıdır. zman gostericek pes etme.

Son düzenleme:
50 şınav-100 mekik az. başlangıc için cok uygun ama zaten sende farkediceksin ki zamanla daha kolay gelcek. Sende her zaman vucudu zorlaman gerektiği,ni unutmamalısın. Her antrenmanda arttıra arttıra devam etmelisin. 5 kilo dambıl ise yetmeyecek) bence barfiks cubugu ve agırlıkları dusurup arttırılabilir dambıl al. bir çift dambıl ve vucudunla tum vucudunu cok iyi çalıştırabilirsin. hatta aramayı kullanırsan cok guzel bilgiler mevcut bu konuda.

salonda calısmada tum aletler ve motivasyon farkı var ancak evde de iyi bir vucut yapılabilir hele ki baslangıc seviyesi için illa da salon olmalı demiyorum ben.

Vucudum için soylediklerinden dolayı teşekkur ederim. 7-8 ayda yaptığım bir vucut o uzerine 4 ay daha ekledim ;) Ama bu konuda hızlı geliştiğimi dusunuyorum. benden daha iyi beslenip çalışan biri belkide bu dereceye ulaşamayadabilir herkesin genleri vucut reaksiyonları farklıdır. zman gostericek pes etme.

söylediklerin aklımda kalacak usta. :) 50 şınav 100 mekik şu an yapabildiğim üst limit :) ama üçer beşer arttırırım sorun değil. dambılımın teki 10 kiloya kadar arttırabiliyor zamanla onu da arttırırım. pes etmicem belki 1-2 ay sonra salona da giderim kendimde bi gelişme görürsem kayda değer :)

arkadaşlar bende whey protein tozu alıcam fakat dediğiniz gibi 150 tl aşırı pahalı nasıl ve nerden ucuza alabilirim bi arkadaş almanyadan felan demişte illa yurtdışındamı getirmemiz lazım ?

Bir öğünde alınması gereken protein miktarı için 30-40 gr deniyor. Peki bu doğal besinler için mi geçerli yoksa her ikisi içinmi? Mesela sabahları 1 ölçek whey ile 5 yumurta beyazı yesem bunun bir kısmı boşa mı gider?

Bunu ben de az önce farklı bir konuda sordum yardımcı olacak var mı?

Bunu ben de az önce farklı bir konuda sordum yardımcı olacak var mı?

Bir olceği boşa gideceği gibi o boşa giden de yağa donusuyor :) Aman siz siz olun kalkınca bir olcek whey alıp bir sure sonra kahvaltı edin. protein vucutta depolanamadığı için bir anda yuklenirseniz fazlası yağa donusur protein olarak kullanılamaz.

Bir olceği boşa gideceği gibi o boşa giden de yağa donusuyor :) Aman siz siz olun kalkınca bir olcek whey alıp bir sure sonra kahvaltı edin. protein vucutta depolanamadığı için bir anda yuklenirseniz fazlası yağa donusur protein olarak kullanılamaz.

Hocam ben sabahları 200 gram lor ile ki bu 38 gram protein ediyor, 6 yumurta (4'ü sadece beyazı olmak üzere) yiyorum. toplam yaklaşık 64 gram protein alıyorum. Faydası var zannederken zararlı mı acaba?

Yorumlara saygım sonsuz her yiğidin farklı yoğurt yiyişi vardır.
Bir sporcunun günlük vücut kilo ağırlığının gram cinsinden 1,5-2 katı protein alması gerekir bir gelişim kat edebilmesi için yani 80 kg ağırlığında bir kişi 120-160 gram arası protein almalı.Eğer body sporunda yüksek hedefleri varsa bu gram 200 leri bulmalı.Spor aktivesi olmazsa yüksek alınan protein tabiki yağa çevrilecek..özellikle whey protein tozu üreticileri proteinin spor öncesi ve spor sonrası alınması önerir ve kutuların üzerine kullanımı bu şekilde yazarlar.bazı ticaret amaçlı satıcılar sabah kahvaltıdan önce veya yatmadan öncede whey proteini öneriyorlar.Whey protein kana hızlı karışan proteindir eğer sabah spor yapmıyorsanız hiç bir işe yaramaz.Spor dışında normal besllenmeniz önemlidir eğer yapamıyorsanız karışım protein (Syntha-6 gibi) veya yatarken kazein protein kullanılmalıdır.

Idmandan 30 dk once mı yoksa sabah kalktıktan sonramı içmeyi önerirsiniz ? Sonrası zaten içiyoruz.
1 kutu bitirdim idmandan 30 dk once aldım ve sonrası bı faydası cok olmadı gibi sanki.

Back
Yukarı