Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
selamlar bu spora yeni başlamış biri olarak sizlerin bilgi tecrübelerine güvenerekten bu ürünle başlangıç yapmayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz ? anket sonuçlarına baktığımda %62 ile başarılı görünüyor yine öğrenmek istediğim bu ürünün markası nedir üreticisi ? başlangıçta tavsiye edermisiniz ? spordan öncemi sonramı ne zaman kullanayım ?

selamlar bu spora yeni başlamış biri olarak sizlerin bilgi tecrübelerine güvenerekten bu ürünle başlangıç yapmayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz ? anket sonuçlarına baktığımda %62 ile başarılı görünüyor yine öğrenmek istediğim bu ürünün markası nedir üreticisi ? başlangıçta tavsiye edermisiniz ? spordan öncemi sonramı ne zaman kullanayım ?

Yeni başladıysan bence ürün kullanmana gerek yok. En azından 3 ay sonra başla. Bu arada yine de heves edip de ürün kullanırsan şunu bilmeni isterim. Bu spora ilk başladın zamanlar güç artışı, yaptığın hareketlerde kilo arttırma oranı çok hızlı olur. Örneğin ilk hafta 40 kilo ile bench press yapıyorsan 1 ay içinde 60 kilo basacak hale gelirsin. İlk aylarda güç artışı, vücudundaki olumlu değişim çok hızlı olur. Ama bastığın kilolar öyle hep hızla artmaz. Bir limitin vardır ve oraya geldikten sonra zor ileri gidersin. Öyle bir ayda bench press'te 29 kilo birden ağırlık arttırmalar tarih olur. İşte o zamanlar için uygundur bu ürünler. Ürün kullanarak spora başlarsan ilk aylardaki müthiş değişimi bu ürünlerin mucivezi sonuçlarına bağlama.

Yeni başladıysan bence ürün kullanmana gerek yok. En azından 3 ay sonra başla. Bu arada yine de heves edip de ürün kullanırsan şunu bilmeni isterim. Bu spora ilk başladın zamanlar güç artışı, yaptığın hareketlerde kilo arttırma oranı çok hızlı olur. Örneğin ilk hafta 40 kilo ile bench press yapıyorsan 1 ay içinde 60 kilo basacak hale gelirsin. İlk aylarda güç artışı, vücudundaki olumlu değişim çok hızlı olur. Ama bastığın kilolar öyle hep hızla artmaz. Bir limitin vardır ve oraya geldikten sonra zor ileri gidersin. Öyle bir ayda bench press'te 29 kilo birden ağırlık arttırmalar tarih olur. İşte o zamanlar için uygundur bu ürünler. Ürün kullanarak spora başlarsan ilk aylardaki müthiş değişimi bu ürünlerin mucivezi sonuçlarına bağlama.

gittiğim spor salonundaki hoca da protein kullanımının zararı yok spor yaptıktan sonra kaslarında zedelenme oluyor çalıştırıyorsun bunla onları geliştirmene yardımcı olacak gereken proteini alıyorsun diyor başlayalı 2 hafta oldu hangi marka alayım kullanayım mı vs. derken zaten 1 ay geçecek gibi görünüyor forumda çok bilgi var hepsini okumaya çalışıyorum vakit buldukça tşkler iyi forumlar..

Ustalar bu ürünü Ankara'da güvenilir ve ucuza satan biyer söyleseniz. Bende alacağım bunu, 3 aydır yapıyorum vücut geliştirmeyi, artık toza başlayayım.

Bayağıdır amatör olarak yapıyorum bu sporu şimdi ilk defa protein tozu kullanacağım. Bakalım nasıl etki gösterecek :)

5lbs

selamlar p7den geçtiğimiz hafta satın aldığıdım ürünü satmak istiyorum hiç kullanılmadı açılmadı nakte sıkısmıs durumdayım.ilgilenenler varsa msj atabilirler.

PM: forumda bu gibi bi msj yazıp yazılamadığı hakkında bilgim yok.satısla alakalı yazılamıyosa affola.saygılar.

Arkadaşlar ürünün kullanımı ile ilgili çok soru sorulmuş. Spor hocası ya da uzman değilim ama uzun süredir bu sporu yapıyorum. Benim bu sorulara yanıtım şudur: Kutusunun üzerinde günde 2 ölçek alın yazıyor. Bir kere asla bu oranı geçmeyin. Kullanım şekliniz salona gittiğiniz saatle de ilgili aslında. Ben akşamları, iş çıkışı gidiyorum. Siz de salona akşam gidiyorsanız, 1 ölçek sabah uyandığınızda, bir ölçek de spordan hemen sonra alın. Spordan hemen sonra kullanmanız şart zaten. Spor yapmadığınız of günlerinizde ise bence 1 ölçek almanız yeterli olur. Zamanla deneyim kazandıkça alternatif kullanım yolları da uygulayabilirsiniz. Doğrusu budur gibi bir iddiam yok ama ben şöyle kullanıyorum: Spora gitmeden yarım saat kadar önce yarım ölçek kadar alıyorum. Spor yaparken sıcağı sıcağına kana karışsın istiyorum. Spordan hemen sonra da 1 ölçek alıyorum. Sulandırılmış meyve suyuna karıştırıyorum ürünü. Yani spor yaptığım günler 1 buçuk ölçek kullanmış oluyorum. Of günlerimde ise ürünü kullanmıyorum. Aslında of günlerinde de 1 ölçek kullanılabilir (Ama 1 ölçek 2 değil) ama ben ürünümü ekonomik kullanmak adına of günlerimde kullanmıyorum.
Haftada 4 gün salona gidiyorum. İdeal olan haftalık antreman sayısının da 4 olduğunu düşünüyorum. Örneğin ben asla 3 gün üst üste spora gitmem. 2 gün spor bir gün dinlenme idealdir bana göre. Bazı günler hiç ağırlığa girmeden sadece kardiyo ve karın çalışacaksanız o başka. O zaman haftada 6 güne de çıkılabilir.

Son düzenleme:
128'e alanlar olmuş arkadaşlar nerden buluyorsunuz acaba ? :) sabahtan beri araştırıyorum 141 liradan aşağıya bulamadım :)

Bu urun fiyat performans acisindan gayet uygun oldugu ortada.

101 sayfa yorumu tek tek okumak tabii kii mumkun olmadigi icin buradan bir soru soruyorum;

Her urunde oldugu gibi yeni baslayanlar,orta seviye,ileri seviye kullanim miktarlari farkli oluyor.

Sabah 1 spor sonrasi 1 olcek olarak kullandigi zaman,sabahtan kasit her sabah midir yoksa spor gunlerinin sabahi midir?

Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum, önceden Weider whey kullanıyordum. Weider kadar olmasada fiyat performans açısından öneririm.

Back
Yukarı