Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Herkez protein kullanımı hakkında farklı konuşuyor bazıları sabah kalkınca 1 ölçek antremandan sonra 1 ölçek diyor bazı ları yatarkende için diyor anlamıyorum bunun doğrusu nedir yatarkende içince gelişim daha iyimi oluyor fark nedir tecrübeli birisi cevaplarsa sevinirim yeni başlıycam protein tozuna spor geçmişim var sadece proteine yeni başlıycam bide nitro tech muscletech bölümünde okuduğum bi yorumda 6 hafta kullanıp 4 hafta bırakılması gerektiğini söylüyordu bu bütün protein tozları içinmi geçerli doğrusu nedir yardımcı olursanız sevinirim

Dymatize'in izole olması , vucutda gereken kasalara gerektiği kadar karışır ,diğer tozlar proteinin %10 unu kullanır gerisi boşa gider gibi bir yorum okumuştum.
ON da bu izole özelliği var mı ?

Whey Protein Isolate, Cultured Whey Protein Concentrate, Whey Peptides karışımıdır ON.

Yani epey iş görürür :)

Ayrıca % 10 kullanılır diğeri atılır abartılı bir söylem, konsantre, hidrolize, izole wheylerin sindirilme süreleri değişikilik gösterir. En hızlı sindirilen izoledir

Son düzenleyen: Moderatör:
O.N Gold Standard Whey
Dymatize Iso 100 Whey Protein Isolate

Sizce hangisi ?

İkisinide kullandım, şuan dymatize iso 100 kullanıyorum. ikiside güzel ürünler.

Dymatize de 100gr da 1gr soya yağı var ve bu yağ gdolu.

Şunuda unutmamak lazım dünya üzerindeki soyalar %90 oranında gdolu.

Optimum fiyat olarak da uygun, gdo konusu kafana takılırsa optimum tercih edilebilir. fakat ben onun içeriğinde de gdolu soya olduğunu düşünüyorum. hatta tüm protein tozlarında var.

İkisinide kullandım, şuan dymatize iso 100 kullanıyorum. ikiside güzel ürünler.

Dymatize de 100gr da 1gr soya yağı var ve bu yağ gdolu.

Şunuda unutmamak lazım dünya üzerindeki soyalar %90 oranında gdolu.

Optimum fiyat olarak da uygun, gdo konusu kafana takılırsa optimum tercih edilebilir. fakat ben onun içeriğinde de gdolu soya olduğunu düşünüyorum. hatta tüm protein tozlarında var.

Aranel icinde soya katkisi olsa yazmak zorunda yoksa FDA dan gecer not almasinin imkani yok, yoksa sence Dymatize yazar miydi boyle bir kotu gundem olusturulmusken soyaya.

Aranel icinde soya katkisi olsa yazmak zorunda yoksa FDA dan gecer not almasinin imkani yok, yoksa sence Dymatize yazar miydi boyle bir kotu gundem olusturulmusken soyaya.

FDA, genetiği degiştirilmiş soya yağının kullanımını onaylamış yıllar önce, yani üstünde yazsada olur yazmasa da olur..

FDA, genetiği degiştirilmiş soya yağının kullanımını onaylamış yıllar önce, yani üstünde yazsada olur yazmasa da olur..

FDA onayladi ancak icerik de bulunan herseyin paket ustunde yazilma zorunlulugu var, musteri koruma yasalari geregi bunlar cok ince eleneip dokunan konular USA ve AB 'de

GMO-Free de yazmıyor sayın brhmcr..

Neyse bu uzar gider böyle, ben fikrimi söyledim.

Soya yok ki iceriginde GMo- free yazsin, soya olsaydi ve GMO olmasaydi yazardi muhakkak, bu akdar suphecilikl ile tum protein tozlarinda soya var denilmeli diye dusunuyorum.

Soya lecithini var buda soya yağından elde ediliyor zaten.

Bir bilgiye göre 2013 yılı itibariyle USA da ki soya yağlarının %91'inin genetiği degiştirilmiş, yani kullanılan lecithinin de soya yağından aşağı kalır yanı yok.

Soya lecithini var buda soya yağından elde ediliyor zaten.

Bir bilgiye göre 2013 yılı itibariyle USA da ki soya yağlarının %91'inin genetiği degiştirilmiş, yani kullanılan lecithinin de soya yağından aşağı kalır yanı yok.

Soya lecitini ile direk soya yagi bulunmasi ayri bir konu olsa da baska bir konuda dusuncemi belirtmistim.

Ben soyaya karsiyim ancak ON daki lecitini ki az miktarda var, Iso daki yaga tercih ederim :)

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/beslenme/soya-lesitini-62419.html#post622397

wadaw

ben yenı basladım gnc ye gıttım bu urunu verdı nasıl kullanan varmı ssalondada full gaıner var o nasıl hangısını alım ? bılgılendırırsenız sevınırım

ben yenı basladım gnc ye gıttım bu urunu verdı nasıl kullanan varmı ssalondada full gaıner var o nasıl hangısını alım ? bılgılendırırsenız sevınırım

Bu sayfaya kadar yorum yapan herkes kullanmis bir kere okumayi dene, ayrica yeni baslamissin supplement senin neyine, yeni baslayanalr sabit basliklarini oku, beslenmeyi filan biraz ogren 3-4 ay sonra konuya bekleriz.

optimumdan çok verim aldığımı düşünüyorum yada verimli dönemime denk geldi :) ama optimum ve bunun gibi bir iki tane protein tozları yüzünden 3-4 ay göbeğim var sandım ve karbo yemeyi çok kısmıştım...Meğer optimumu bırakınca anladım gaz olduğunu göbeğin yarısının...(bu arada kilolu deildim kola içsem göbek cıkıyor)...
lafın kısası gaz yapıyor haberi olsun bilmeyenlerin

Arkadaşlar Kullanıcam ama 1.77 85 kiloyum bıraz fazlam var ama urunu kullanıcam ama yediklerime dikkat ediyorum biraz kilo vermeye çabalıyorum ürün kilo aldırmaz değilmi?

Back
Yukarı