Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Kutular küçülmüş eski kutulara göre,yanlışınız olmasın ?

Enine daralmış ancak boyuna büyümüş :)

Hemen fotoğraf çekip koyuyorum buraya iki kutunun farkını anlamamız açısından iyi olur

20130219192558.jpg

Sağdaki yeni kutu (******** de satılan ****** un ürünü) , soldaki ise eski kutu gnc ve piyasada satılıyor şuan

Son düzenleme:
Aromalarda kutu farkı oluyor sanırım.Ben uzun süredir Extreme Milk Chocolate kullanıyordum,geçenlerde yanlışlıkla Double Rich Chocolate aldım.Kutunun boyutu soldakiyle aynı.Eski kullandığım aromanın kutusu ise sağdaki gibiydi :)

Üç farklı aroma ve aynı ambalaj, Polonya'da elimde bulunan ürünler.Yardımcı olacaksa.

Eklentiler

• suple.JPG
    suple.JPG
    135,4 KB · Görüntüleme: 455
Yeni üretimler yukarıda fotoğrafını koyduğum sağdaki uzun ve parlak siyah kutu..

Eski üretimler aroması farketmeksizin bodur ve mat siyah kutulu olanlar

Arkadaşım ben anlamıyorum seni ikna etmek için ne yapabilir bu firmalar extreme milk chocolate ürünü amerikadan ithal ediliyor etiketini barkod scanner ile tarattığımızda zaten çıkıyor amerika menşeili olduğu double rich chocalete ve diğer gnc ürünleri ingiltereden ithal.Yani bulgaristanda bir fabrika falan yok, bunun yanı sıra sahtecilik dediğin şey eğer ağzını açıp sahte tozlar koymaksa bunu diğer satıcıların da yapma ihtimali bu ürünü satanlardan ne eksik ne fazla.Diğer bir konu doğru sölemiş gnc deki satıcı gdo kısmını bilemeyeceğim ama amerika ve avrupa ülkelerinin gıda mevzuatı farklıdır.Ürünün içeriğinde senin gelişiminde fark yaratmayacak farklılıklar olabilir.

3.5 ay önce extreme milk aromalısını almıştım p7 den, @Duratec'ın paylaştığı resimdeki sağdaki kutu ile aynı, kutular yenileneni ne kadar oluyor ki?

ikiside güncel kutu. bodur olan avrupa için üretilen, uzun parlak olan amerika için üretilen ambalajdır. bodur kutu pont plastikten alınıyor. uzun kutu şu an elimde yok ama muhtemelen alpha plastik üretmesi lazım. ikiside ''Güncel'' üründür. amerikada ki unpacking videoları ile twitter da optimumnutritionUK sayfasında ki fotolarda iki kutuyu da görürsünüz.

Benim anlamadigim, yeni seri olsa ne olmasa ne, aralarinda 1-2 gram birsey oynasa ne olacak, Hayatta boyle ayrintilara takilmam, ama takilan varsa saygi duyarim tabi.

Bu arda bendekiler eski seridir gecen senenin mallari.

Hardline 3Matrix aminoasit değeri olarak yazılanlara dayanarak söylüyorum tabi daha ileride gözüküyor. Kısaca bir ürün karşılaştırması yapabilir miyiz..

uzun parlak kutu amerikan ürünü bodur mat kutu ingiltere üretim kutu eski yada eni diye bi durum yok.bundan sonra ******da gnc gibi ingiltereden getiricekmiş.bence hem kolay ithalat hemde avrupa birliği mevzusundan dolayı

Arkadaşlar ürünü kullandım bitti. 200-300 gr arası kas aldım. hastanede ölçtürdüm. öğrenci olduğumdan yine en uygunu bu geldi tekrar gnc den almayı düşünüyorum.. bu sefer yememe dikkat edeceğim.

1 ay bekleyeyim mi yoksa devam edeyimmi? ona göre alacağım.

Arkadaşlar ürünü kullandım bitti. 200-300 gr arası kas aldım. hastanede ölçtürdüm. öğrenci olduğumdan yine en uygunu bu geldi tekrar gnc den almayı düşünüyorum.. bu sefer yememe dikkat edeceğim.

1 ay bekleyeyim mi yoksa devam edeyimmi? ona göre alacağım.

Whey kullanırken kreatin gibi dönem dönem bırakmana gerek yok.

GNC'ye attığım maile gelen cevabı da paylaşıyorum.

[FONT=&quot]İnternetten yapmış olduğunuz geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.[/FONT]

[FONT=&quot]Optimum Nutrition firmasının Türkiye’ de iki distribütörü bulunmaktadır. GNC Türkiye, firmanın resmi distribütörleri arasında yer almaktadır. [/FONT]

[FONT=&quot]Detaylı bilgi için 444 0 462 nolu telefon numaramızdan bize ulaşabilirsiniz.[/FONT]

[FONT=&quot]Sağlıklı günler dileriz.[/FONT]

Whey kullanırken kreatin gibi dönem dönem bırakmana gerek yok.

GNC'ye attığım maile gelen cevabı da paylaşıyorum.

[FONT=&quot]İnternetten yapmış olduğunuz geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.[/FONT]

[FONT=&quot]Optimum Nutrition firmasının Türkiye’ de iki distribütörü bulunmaktadır. GNC Türkiye, firmanın resmi distribütörleri arasında yer almaktadır. [/FONT]

[FONT=&quot]Detaylı bilgi için 444 0 462 nolu telefon numaramızdan bize ulaşabilirsiniz.[/FONT]

[FONT=&quot]Sağlıklı günler dileriz.[/FONT]

diğer distürbütör de ******o zaman?

Evet ******sitesinin sahibi olan ****** diger distribütör.Bunu optimum nutrition ın resmi sitesinden de teyit edebilirsin adamlar tum dunyadaki distribütörlerini ilan etmisler sitelerinde.

******de extreme milk chocolate bitmiş sanırım ya.ne zaman gelir bilen var mı?geçen hafta vardı sanırım stoklarında extreme milk protein 7'nin yanlış mı hatırlıyorum?

Back
Yukarı