Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
ama bak Bebeto eck ilaçtan bahsetmiş.ve gnc'deki kutulara baktığımda eck ilaç yazıyordu ithalatçı firma olarak.

optimumun sitesine bakıyoruz

****** Kuyumculuk Ic ve Dis Tic Ltd Sti
+90 216 323 93 36
www.******-gida.com

ve

(216) 635 46 00
*Official Retailer

yazıyor.ECK ilaç falan yazmıyor.nerden çıktı bu ECK ilaç??

Olaya farklı bir boyut katmak istiyorum GNC deki ECK ilaç ithalatı kutular ve çogu satan magazada ECK ilaç ın malzemelerini görüyorum(****** bunlara bir örnek) bu durumda türkiyeye ithal eden başka bir firma daha var ve bizde bunu bilmiyormuyuz nedir bu şimdi açıklık getirmek lazım

1. GNC
2. ******
3. ECK İlaç Doğal Beslenme

şimdi optimum sitesinde 2 tane yetkili gözükürken ECK nerden çıktı ******ve GNC dışında sport angels dede optimum satışı var ve kendi ithalatları...

Beyler merhaba
******** de extreme milk chocolate alayım mı ? Hala extrem milk chocolate ürünleri USA çıkışlı mı ?

Bir de hangi amino ile kombin etmemi önerirsiniz ? uzun süredir yapıyorum aralıklarla ama hiç amino kullanmadım daha önce protein tozu ve sıkı beslenme ile geçiştiriyordum.

Beyler merhaba
******** de extreme milk chocolate alayım mı ? Hala extrem milk chocolate ürünleri USA çıkışlı mı ?

Bir de hangi amino ile kombin etmemi önerirsiniz ? uzun süredir yapıyorum aralıklarla ama hiç amino kullanmadım daha önce protein tozu ve sıkı beslenme ile geçiştiriyordum.

extreme milk chocolate satan yer varmıki?

ya arkadaşlar okuyorum yorumlarıda ne kara cahil adamlar var ya..Biraz düşünme biraz saksıyı çalıtırmak lazım :) adamlar sitelerinde resmi açıklama yapıyolarlar bulgaristanda üretim tesisi yok biz bulgaristan dstribütörüyüz zaten diye hala okumadan yorum yazıyosunuz.Bir diyeride ECK İlaç Doğal Beslenme diyorsunuz hem GNC ithal ediyor hem onlar hem ****** diyorsunuz Türkiyede GNC markası sahibi hangi firma bi bakın bakalım..GNC bir markadır türkiyedeki marka sahibi bir firma vardır ve o ithal eder GNC mağazısnda satar GNC bu ithalatı yapmaz.Türkiyede gnc markasına sahip firma GNc nin anlaşmalarından yararlanır.Aynı örnek ****** hiç ürünün arkasında ithalatçı firmaya baktınızmı..****** sporcu gıdaları ve kuyumculuk ltd şti yazıyor ama nerden satıyorlar p r o t e i n 7 . c o m ve p r o t e i n 7 s h o p .. ve ben o kadar güveniyorum ki bir kaç ofislerine gidip muhabbet etme şansım oldu adamlar distribütörken bu işlere kesinlikle girmezler.Bir de en sevdiğim özellikleri farklı firmalar markalarla ilgili bişey soruyorum yorum yapmam etik olmaz diyo adamlar hangi firma bu kadar oldun bu sektörde

he birde dostlar aldığınız ürünlerdeki türkçe etiketi okuyun bunu bakanlık bizim için türkçe yaptırıyo gnc nin üzrinde de ithalat yeri ingiltere yazıyor amerika filan değil

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ürünün satıcılarda amerikan ve irlandadan gelme iki türü var, hangisini tercih ediyorsunuz bir farkları varmı?

protein yapısı ve amino asit profili olarak hiç bir farklılık yok. farklılık tatlandırıcı, kıvam arttırıcı gibi şeylerdir. Bu yüzden iki ürünüde kullananlar tadı diğerine göre hafif geldi, daha çabuk karıştı gibi yorumlar yapıyor. Etki olarak hiç bir farklılık yok. şahsen ben avrupa için üretilen ürünleri tüketiyorum, çünkü en basitinden gdo amerikada serbest avrupada yasak. daha bir çok mevzuat var farklılık olarak. bunları biyokimya üzerine eğitim alan biri olarak söylüyorum.

Beyler merhaba

Bildiğim kadarıyla USA çıkışlı.

Optimum toz BCAA ile kullanıyorum ben.Oldukça memnunum.

gnc 64 yıllık bir kuruluş öyle sahte mallarla falan uğraşmaz.bizim mallarımız usa'den değil ingiltereden gelmektedir.usa'de gdo olayı çok fazla olduğu için ingiltere üretimini satıyoruz biz dedi.

bulgaristan ve irlanda da üretim var mı diye sordum hayır cevabını aldım.

Arkadaşlar Gnc de eski ürünler bulunuyor.. Eski kutu optimumlar

Optimum alacaksanız ******dan alın extreme milk chocolate diye geçiyor yeni kutular büyümüş ve yenilenmiş.

almıyorum arkadaş ya!

yemin ediyorum şu 1 haftadır herkes farklı bir şey söylüyor kafam çorba oldu.almıcam gold whey falan.dymatize alıcam bu nedir ya!

almıyorum arkadaş ya!

yemin ediyorum şu 1 haftadır herkes farklı bir şey söylüyor kafam çorba oldu.almıcam gold whey falan.dymatize alıcam bu nedir ya!

Hocam en mantıklı whey şuan Ultimate :) bence onu alın

3 kutu optimum bitirmiş biri olarak söylüyorum. Ultimate 150-160 tl gibi rakamlara düşmüşken bence optimum alınmaz.

Ha optimum alınacaksa da ******dan yeni ambalajlı yeni üretim tarhili ürün alınır fiyatı da 145 tl.

Hocam en mantıklı whey şuan Ultimate :) bence onu alın

3 kutu optimum bitirmiş biri olarak söylüyorum. Ultimate 150-160 tl gibi rakamlara düşmüşken bence optimum alınmaz.

Ha optimum alınacaksa da ******dan yeni ambalajlı yeni üretim tarhili ürün alınır fiyatı da 145 tl.

ultimate isocool mu?

Back
Yukarı