Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Arkadaşlar spora 2 ay önce başladım. Ağırlıklı olarak kardiyo ve giriş seviyesi b.b. yaptım. Boyum 1.75 civarı, 84 kilodan 75 kiloya düştüm. L-carnitine ve cla kullandım. Şimdi ise kardiyo miktarını biraz azaltıp, ağırlık çalışmalarını arttırmayı düşünüyorum. Protein tozu olarak dymatize iso 100 alacaktım ama onun içinde GDO soya yağı olduğu için ikilemde kaldım. Sizce dymatize iso 100 mü yoksa ON whey mi almalıyım?
Not: Bel ve göğüs bölgesinde biraz yağ var.

Arkadaşlar spora 2 ay önce başladım. Ağırlıklı olarak kardiyo ve giriş seviyesi b.b. yaptım. Boyum 1.75 civarı, 84 kilodan 75 kiloya düştüm. L-carnitine ve cla kullandım. Şimdi ise kardiyo miktarını biraz azaltıp, ağırlık çalışmalarını arttırmayı düşünüyorum. Protein tozu olarak dymatize iso 100 alacaktım ama onun içinde GDO soya yağı olduğu için ikilemde kaldım. Sizce dymatize iso 100 mü yoksa ON whey mi almalıyım?
Not: Bel ve göğüs bölgesinde biraz yağ var.

Bildiğim kadarı ile protein tozlarının büyük çoğunluğunda soya var. Dymatize'ın bunu kullanıcıyı uyararak belirtmesi, öbürlerinde yok demek değil.

Az yada çok, orta/üst kalite tüm tozlar aynı işlevi görür. Ben uzun süre Gaspari Myofusion kullanmıştım ancak benim beğendiğim serinin üretimi kalkınca ON aldım.

Sen de damak tadına ve bütçene göre birini seç ve kullan.

Arkadaşlar kimisi Antremandan Önce ve Sonra kimisi, Antremandan sonra 1 ölçek diyor bunun nedenini sölermisini?
Bu arada sporum çok ağır değil

Supplementsizde olur diyenlerinde samimiyetinden şüphe duyarım bu işi hobi olarak yapmıyorsanız supplementsiz yapamazsınız bu işi

En iyi kombineleri yapsan bile edeceği etki %10u bulmaz, mucize besin zannetmeyin supplementleri ve bu kadar bağlanmayın adı üzerinde "ek besin".

En iyi kombineleri yapsan bile edeceği etki %10u bulmaz, mucize besin zannetmeyin supplementleri ve bu kadar bağlanmayın adı üzerinde "ek besin".

Yapmayın allah aşkına bu suplemetleri bu kadar küçümsemeleyim.Şahsi görüşler tabiiki ama supplementin verdiği etkiyi doğal gıdalardan almak için çok sıkı diyet yapmak gerekir.Bu sporu ciddiye almak demek hayatımız vg olacak anlamına gelmiyorki çoğumuz çalışan okuyan insanlarız ve bizim gibi insanlarda beslenme eksik olunca suplementli ve suplementsiz antrenmanlarda dağlar kadar fark oluyor.En basitinden bir preworkoutun yarattığı etkiyi gösterebilen doğal bir gıda bilmiyorum ben

Yapmayın allah aşkına bu suplemetleri bu kadar küçümsemeleyim.Şahsi görüşler tabiiki ama supplementin verdiği etkiyi doğal gıdalardan almak için çok sıkı diyet yapmak gerekir.Bu sporu ciddiye almak demek hayatımız vg olacak anlamına gelmiyorki çoğumuz çalışan okuyan insanlarız ve bizim gibi insanlarda beslenme eksik olunca suplementli ve suplementsiz antrenmanlarda dağlar kadar fark oluyor.En basitinden bir preworkoutun yarattığı etkiyi gösterebilen doğal bir gıda bilmiyorum ben

Ben supplementler faydasız demiyorum whey protein creatin nox ürünleri vs bunlar güzel takviyeler bende kullandım preworkout ürünleri dediğin gibi noxlardan alınan etkiyi normal yemeklerden alabilmen mümkün değil ama sen supplementsiz olmaz diyorsun yanlış bulduğum nokta bu.

Yani kullanmayana göre çok farklı etkileri olmuyor, mucizevi ürünler değiller ufaktan destekliyolar sadece ve supplementlerden "en iyi verimi" alabilmek için de önce beslenmenin sağlam olması gerekir.

Son düzenleme:
merhaba bende önceden bodye gittim bırakalı 5-6 ay oldu suplement kullanmadım. şuan yeniden baslamayı hedefliyorum bu ürünü kullanmak istiyorum yasım 17 kilom 55 bu ürünün faydasını görebilir miyim acaba

arkadaşlar optimum soya içeriyormuş bugün içeriğinde okudum. soya biliyorsunuz östrojen hormonu etkisi bırakıyo vücutta. herkesin kullandığı bi ürün olmasına rağmen kullanmamaya karar verdim. Benim sorum içeriğinde soyanın s si olmayan bir whey protein çeşidi var mı ?

arkadaşlar optimum soya içeriyormuş bugün içeriğinde okudum. soya biliyorsunuz östrojen hormonu etkisi bırakıyo vücutta. herkesin kullandığı bi ürün olmasına rağmen kullanmamaya karar verdim. Benim sorum içeriğinde soyanın s si olmayan bir whey protein çeşidi var mı ?

içeriğindeki soya vücudunuza etki edecek kadar östrojen hormonu içermez.korkmadan kullanabilirsiniz.ama yinede 1-2 tane yazayım.
dymatize - elite gourmet
muscletech - nitrotech
musclepharm - combat powder
vs
vs
vs

Arkadaşlar iyi günler bir sorum olacak uzun yıllardır vucut geliştirme sporu yapmaktayım. Bu sporu hiçbir zaman profesyonel bağlamda yapmadım. Beslenme konusuna gelince yeri geldi çok abarttım yemek yemeği hiçbir zaman stabil olmadım. Aşırı kilo aldığım zamanlar oldu sonra kilo vermeye başladım diyetle askere gittim geldim o 5 aylık sürede de sağlam bir diyetle 8 kilo daha verdim kilom boyuma oranla kabul edilir sınıra ulaştı. Soruma gelecek olursam geçen gün protein ve creatin takviyesine karar verdim uzun araştırmalar sonucunda fakat protein tozu kullanımında anlamadığım birşey var kullanım önerilerinde hep antrenman öncesi ve sonrası denilmiş peki antrenman yapmadığımız günlerde de alacak mıyız proteini?Benim çalışma programım 1 gün çalışıp 1 gün dinlenme şeklinde 3 programdan oluşuyor.haftanın 7 günü protein almalı mıyım yoksa sadece antrenman günleri mi? Creatini de sadece antrenmandan 1 saat önce kullanmam gerekiyor diye biliyorum onun için antrenman olmayan günlerde kullanmaya gerek yok sanırım doğru mudur? Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.

Arkadaşlar iyi günler bir sorum olacak uzun yıllardır vucut geliştirme sporu yapmaktayım. Bu sporu hiçbir zaman profesyonel bağlamda yapmadım. Beslenme konusuna gelince yeri geldi çok abarttım yemek yemeği hiçbir zaman stabil olmadım. Aşırı kilo aldığım zamanlar oldu sonra kilo vermeye başladım diyetle askere gittim geldim o 5 aylık sürede de sağlam bir diyetle 8 kilo daha verdim kilom boyuma oranla kabul edilir sınıra ulaştı. Soruma gelecek olursam geçen gün protein ve creatin takviyesine karar verdim uzun araştırmalar sonucunda fakat protein tozu kullanımında anlamadığım birşey var kullanım önerilerinde hep antrenman öncesi ve sonrası denilmiş peki antrenman yapmadığımız günlerde de alacak mıyız proteini?Benim çalışma programım 1 gün çalışıp 1 gün dinlenme şeklinde 3 programdan oluşuyor.haftanın 7 günü protein almalı mıyım yoksa sadece antrenman günleri mi? Creatini de sadece antrenmandan 1 saat önce kullanmam gerekiyor diye biliyorum onun için antrenman olmayan günlerde kullanmaya gerek yok sanırım doğru mudur? Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.

antrenman öncesinde kullanılan protein tozu gereksizdir.bunun yerine antrenmandan sonra ve sabah kalkınca alabilirsiniz.
off günlerde isteğe bağlı olarak kullanılabilir.ama doğal yollardan(yumurta,tavuk vb) beslenmeniz daha iyi sonuçlar verecektir.
kreatine gelince.kreatini günde 5gr olarak antrenmandan hemen sonra almanız makuldür.

arkadaşlar ben ON whey protein tozu kullanıyorum. off on günlerde her sabah kalktığım gibi kahvaltıdan 45 dakika önce 1 ölçek alıyorum. ağırlık çalıştığım günlerde extradan antrenman sonrası 1 ölçek daha kullanıyorum . sormak istediğim soru şu. kardiyo çalıştığım günlerde de protein tozu almalı mıyım ? sabah veya antrenmandan sonra ?

arkadaşlar ben ON whey protein tozu kullanıyorum. off on günlerde her sabah kalktığım gibi kahvaltıdan 45 dakika önce 1 ölçek alıyorum. ağırlık çalıştığım günlerde extradan antrenman sonrası 1 ölçek daha kullanıyorum . sormak istediğim soru şu. kardiyo çalıştığım günlerde de protein tozu almalı mıyım ? sabah veya antrenmandan sonra ?

kardiyo günleri sabah alman yeterli olacaktır.

Bu ürünün içerdiği glutamin ve bcca yeterlimidir extradan almak gerekirmi glutamini_?

Salı günü 1 adet Aldım ancak çogu eleman sahte oldugunu söyleyip duruyor anlamış degilim ancak ürünümün sahte olmadıgındanda eminim

ayrıca içerik olarak BCAA vs vs baya fazla fiyat olarakta bütçeyi yormayan güzel bir ürün carnivordan sonra bakalım nasıl gelecek :)

GNC den Optimum Gold Standart aldım 2.300 gr lık olanlardan Ama sanki resmen Nesquick gibi Tadı var sizce Sahte olma ihtimali varmı ?
Birde bunu Sütle mi Yoksa suyla mı alsam daha yararlı olur ?
Yardım ederseniz sevinirim

GNC den Optimum Gold Standart aldım 2.300 gr lık olanlardan Ama sanki resmen Nesquick gibi Tadı var sizce Sahte olma ihtimali varmı ?
Birde bunu Sütle mi Yoksa suyla mı alsam daha yararlı olur ?
Yardım ederseniz sevinirim

suyla daha iyi olucaktır süt geç sindirilir ancak bu sahte olup olmama konusu benimde kafamı kurcalıyor herkes kutuyu görse hah bu sahte diyor...

tadıda şekerinin azlıgından dolayı zaten garip şekersiz ürünlerin tadı bile daha iyi olmuştu.

Back
Yukarı