Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Bugun Forum istanbula yolum düştü düşmüşken dedim bi Gncye giriyim.Girmez olaydım 219.90 krş dedi optimuma dedim sizin sitenizde cok daha uygun falan anlık indirimlermiş güldüm kaçtım hemen :D

Bugun Forum istanbula yolum düştü düşmüşken dedim bi Gncye giriyim.Girmez olaydım 219.90 krş dedi optimuma dedim sizin sitenizde cok daha uygun falan anlık indirimlermiş güldüm kaçtım hemen :D
devremülk alıyoruz sanki

Optimum Whey i Ankara kızılay vitamin dünyasından aldım daha önce buradan alışveriş yapan varmı güvenilirmi kapağında jelatin kapağın altında beyaz kağıdı vardı.Ürünün karışmasında yada kokusunda bir problem yok

almanyada tanıdığım varda ordan almayı düşünüyorum fiyatı 110 liraya geliyor burda 150 lira. değer mi sizce 40 lira fark için ordan buraya getirmeye? birde içerik olarak herhangi birşey farkeder mi acaba? sonutça burda satılanlar sağlık bakanı onaylı oluyor? yorumlarınızı bekliyorum..

almanyada tanıdığım varda ordan almayı düşünüyorum fiyatı 110 liraya geliyor burda 150 lira. değer mi sizce 40 lira fark için ordan buraya getirmeye? birde içerik olarak herhangi birşey farkeder mi acaba? sonutça burda satılanlar sağlık bakanı onaylı oluyor? yorumlarınızı bekliyorum..

Icerikte herhangi bir degisiklik yok.Ambalaj degisir :) 40 lira az para degil imkan varsa getirt.

yurt dışında tat olarak ne kadar değişik seçenekleri var yahu :)

Doğru mu yaptım sizce?

Bugün bir mağazadan bu ürünü aldım. 908 gr olanı. Ancak şimdi farkettim ki üzerinde "Tarım ve Köy İşleri Bakanlığının izni ile ithal edilmiştir" etiketi yok. Sadece kullanım talimatı, son kullanma tarihi ve içerisindeki aminoasit profilleri var. Sizce geri mi iade etmeliyim? Hiç kullanmadım.

herkese merhaba ve iyi sporlar.100 küsür sayfanın tamamını okuyamadım okuduğum bazı yerlerinde kimi yağlanıyor kimi yağlanmıyor filan yazmış.bu ürünü kullanmaya karar verme aşamasındayım ve sizlere danışmak istediğim bir sorum var.bu ürün ciltte yağlanma yapıyor mu?özellikle yüz bölgesinde.bir de tavsiye edeceğiniz ekonomik kreatin var mı?hardline kreatin iyimidir?

vpx syngex ile daha evvel 2 kutu kullandığım optimum nutritionun arasında kaldım.vpx beni cezbediyor çünkü karbonhidrat oranı sıfır

arkadaşlar merhaba öncelikle. bu ürün GNC nin sitesinde indirimde şuanda. GNC'de sahte ürün olma şansı yoktur değil mi ? İnternetten getirtmeyi düşünüyorum da.

Merhaba arkadaslar, amerikadayim. Burda BSN SYNTHA-6 baya bir populer oldu. Ben daha yeni siparis verdim. Yaninda flaxseed oil bedava geldi. Powder 53 dollar. Yani trden biraz ucuz.

10 lbs lık kutusu cok ıyı ya ondan tedarık etmek lazım :D

Forumlardan birinde rastladım. 2009 yılında Türkiye distribütöründen alınmış bir ürün. Şu an bu ürün hala Amerika'da fotoğrafta gördüğünüz gibi ambalaj giydirilmiş kutularda satılıyor. Ne değişti de şu an burda satılanlar renkli fotokopi gibi kağıttan ambalajlara sahipler?

2dk0cqb.jpg

Back
Yukarı