Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Myofusion da çekici geldi onu alabilirim de taşıma açısından zor olur gibi geliyor. Shakerin içine tozu koyarsam 5 saat falan beklese kapalı bir alanda problem olur mu bozulma yapar mı acaba?

myofusion alma.. Kullanışlılık açısından çok çok kalitesiz

Optimum whey ile karşılaştırılmaz bile zaten..

myofusion alma.. Kullanışlılık açısından çok çok kalitesiz

Optimum whey ile karşılaştırılmaz bile zaten..
kullananlar övmüş baya. bir de şimdi bu optimum BCAA miktarı yüksek olduğu için genelde antrenman sonrası kullanıyor insanlar. myofusion kompleks proteinler içerdiği için düşündüm ben de sonuçta ara öğün olarak kullanacam.

@mma-,bu konulara pek vakıf değilsiniz sanırım.optimumun oylandığı yer neresi,usa ve bb.com.buralarda ne reklamlar neler dönüyor.ayrıca optimum f/p açısından verimli olduğundan dolayı çok fazla tercih ediliyor.yoksa izole,hidrolize veya cfm kalitesiyle yarışamaz hiçbir zaman.

Bende ******** den bu ürünü almıstim ürün bügün elime ulaştı yalnız kutusunda %100 whey diye bir ibare yazmiyor bir de kendi sitesinde ki resminde kutunun üzerinde 80 servings yaziyor benimkinde 71. Bir sıkıntı olmaz işallah.

Ürünün Resmi

http://a1209.hizliresim.com/11/q/d8st6.jpg

100% kısmının üstünde bir bant var o bantı çıkarın ama yine de 71 servis yazıyor 74 olması gerek.

protei7den aldım bndede 71 servıs yazıo arkasında yakamız gıda yazıosa ıthalatcı fırma olarak sıkıntı yoktur zaten tr ye gelenler amerıkadan gelmıo irandan gelıyor suplament aldıgım yerın sahıbı soylemıstı zaten barkot numarasına baktınmı cıkıo hersey :) ulke kodu ıranın

sağolun sorumu yanıtladığınız için. Birde ürünün kullanımıyla ilgili sorum olacak bugün siparişi verdim çünkü sizin referansınızla :) ürünü antrenmandan önce ve sonra ne kadar kullanmalıyım off günlerinde ne yapmalıyım. Aslında önceki sayfalarda yazıyordur ama biraz sayfalara rastgele tıkladım bulamadığım baktığım sayfalarda malum bir sürü sayfa olmuş :D hem bu ürünü benim gibi yeni alacaklara da sayfanın sonunda yeniden bir hatırlatma niteliğinde olur. teşekkür ederim iyi günler.

Yaklaşık 3 aydır evde kendim spor yapıyorum ve 1 aydır sadece spordan sonra bu ürünü kullanıyorum ciddi anlamda gelişme oldu optimum alınabilecek en uygun fiyatlı ve en iyi protein tozudur bence..thums:

sağolun sorumu yanıtladığınız için. Birde ürünün kullanımıyla ilgili sorum olacak bugün siparişi verdim çünkü sizin referansınızla :) ürünü antrenmandan önce ve sonra ne kadar kullanmalıyım off günlerinde ne yapmalıyım. Aslında önceki sayfalarda yazıyordur ama biraz sayfalara rastgele tıkladım bulamadığım baktığım sayfalarda malum bir sürü sayfa olmuş :D hem bu ürünü benim gibi yeni alacaklara da sayfanın sonunda yeniden bir hatırlatma niteliğinde olur. teşekkür ederim iyi günler.

Öncelikle alınacak ürün özellikleri içim bu linki okuyunuz
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/protein-oran-m-protein-kalitesi-t48325.html

sonra aşağıdaki linkleri okuyarak sentezleyiniz.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/protein-tozu-kullan-m-t54459.html
https://www.bodyforumtr.com/makaleler/supplements/protein-tozu-nasil-kullanilmali.html
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/aminoasit-ve-protein-tozu-kullan-t59877.html

http://www.sporcugidalari.com/protein_tozu_dogru_kullanimi.htm
http://www.***************/Protein-Tozu-Nasil-Kullanilir-,DP-10.html

arkadaşlar ürün bugün elime geçti dediğim gibi ******adlı satıcıdan gitti gidiyordan aldım. kutuyu açtığımda ürünün ağzını koruyan jelatinin çokda iyi olmadığını anladım çevirdim hemen açıldı ve ürünün iç kısmında havadan koruması için konulan koruyucu yarısına kadar açıktı. bende çok kuşkulandım. ve ürünün 2/3 ü dolu acaba standartı mı böyle ben ilk defa kullanıyorum. aldığım ürün 2273grlık olan ve shakerlı olan ürün.

ya beyler protein tozu alıcam ve herkezin dilinde ayrı bir marka ayrı bir yorum ayrı bir bakış açısı..onu da geçtim aranızda uygun fiyata protein satan bir site ya da bir yer var mı ??..lütfen yardım edin..adamlar fiyatları uçurmuş bu nedir arkadaş ya..

2 kutu optimum bitirdim on numara protein.fiyat/performans açısından bir numara bence.140 liraya peşin fiyata alabiliyorum gidip hardlineye vs neden para vereyim ki?

arkadaşlar ürün bugün elime geçti dediğim gibi ******adlı satıcıdan gitti gidiyordan aldım. kutuyu açtığımda ürünün ağzını koruyan jelatinin çokda iyi olmadığını anladım çevirdim hemen açıldı ve ürünün iç kısmında havadan koruması için konulan koruyucu yarısına kadar açıktı. bende çok kuşkulandım. ve ürünün 2/3 ü dolu acaba standartı mı böyle ben ilk defa kullanıyorum. aldığım ürün 2273grlık olan ve shakerlı olan ürün.

2/3 dolu durumu bir çok markada mevcut tartın var ise tartarsan gramajı tutacaktır. almış olduğum 2,23kg BSN syntha 6 da 2/3 doluluk oranına sahip ancak tarttım ve gramaj neti ile tutuyor (dara hesabı ile). Doluluk oranından şüphelenmene gerek yok. Optimumun 24 lük poşetini aldım (69 tl) memnunum kapak kutu derdi yok . Kapağını açarken içteki koruyucu çıkmış olabilir. Dış jeletinkonusunu ise onu kargocunun yanında iken açarsan olası kargoda zarar konumundan tutanak tutturabilirsin aklında olsun. Kargocular taşıma konusunda rezalet maalesef.

kuskulanmana gerek yok zaten cevırmeyle uzeındekı poset koruyucu bant yada koruyucu jelatın herne dıosan arktık onlar kapakla beraber cıkıo + olarak 4 kutu optımum whey bıtrmıs bırı olarak 2/3 dolu oda normal ıcındekı hava almaz dedıgın sey oyle yapısık gelmıo zaten oda normal yanı ıcını ferah tut arkadasım bıde bıdaha alırken drek proteın7den sparıs et gıttı gıdıyor uzerınden alma sonuc olarak proteın7 yetkılı dstrbutoru onun sıtesınden alırsan ıcınde rahat olur gonlunde basarılar :)

dün sipariş ettim bu gün elime geçti kapıda ödemeli 160tl ******den aldım hemen tadına baktım biraz garip geldi . daha önce ultimate iso 93 kullanmıştım tadı nefis ti. umarım etkisi tadınındaki açığı kapatır önüzmüzdeki günlerde daha net konuşabilirim.

arkadaşlar bendede karamelli var fakat 1 kg kadar kaldı ve son kullanma tarihi agustos 2012 , yani 1-2 ay geçmiş üzerinden ,acaba o 1 kgyi kullansam sıkıntı olur mu yoksa çöpemi atayım :/

arkadaşlar ben yukarıdaki yazımı o anlık sinirle ve size hemen danışmak için yazmıştım. gerekli açıklamayı ******yani ****** şirketi benimle telefonla görüşerek yaptı. iç kısımdaki açıklığın kapağın direk açılmasıyla birlikte kalktığını ve bunun üretici firma tarafından kendilerine bildirildiğini söyledi. gramaj hakkında da tartarak bunun sipariş boyutunda olduğunu göreceğimi söylediler. bir firma sattığı şeyin arkasında olmasaydı aramazdı diye düşünüyorum. çikolatalısı tat olarak mükemmel ayrıca :)

arkadaşlar bendede karamelli var fakat 1 kg kadar kaldı ve son kullanma tarihi agustos 2012 , yani 1-2 ay geçmiş üzerinden ,acaba o 1 kgyi kullansam sıkıntı olur mu yoksa çöpemi atayım :/

Back
Yukarı