aynı olayı bende senden 1 oncekı gun saat 4 de yaptım eft yaptıktan sonra aradım bole bole dedım .ertesı gun yanı dun elımde ıdı gayet hızlı sekılde. bence arama yapmalısınarkadaşlar bu ürünü ve optimum kreatinini aldım ******den dün havale yaptım ama hala ödeme yapılmadı diyor nasıl olacak :S
silyum: onu diyen ayıp etmiş, elinde hangisi çok varsa onu satmak için öyle demiş, nitrotech kötü bir ürün değil ama yaklaşım yanlış.
Kaşığı buldum en dibe kaçmış![]()
aman proteini karbonhidratı kesme hatta arttır yoksa çok kas kaybedersin sonuç hüsran olur.bir aydir kullaniyorum ve cok memnunum fakat artik yag yakmaya calisiyorum, sizce kas kutlesini korumak icin antremanlardan sonra kullanmaya devam etmeli miyim? yaglanma yaptigini soyleyenler var.
bende aynı durumdayım kardeşim. Ben evden çıkmadan önce antrenman sonrası supplementlerimi buzdolabı poşetine koyup ağzını sıkıca bağlayıp atıyorum çantama antrenman bittiğinde hazırlayıp içiyorum sanada tavsiye ederim. Yanlız dikkat et çantanda patlatma
![]()
optimum bu kadar iyiyken yani bb.com'un ödüllerinde yıllarca en iyi protein tozu ve en iyi supplement seçilirken ayrıca bütün dünya bu ürünü kullanırken , neden insanlar başka protein tozlarına yoğunlaşıyor. Mesela nitro-tech Türkiye'de dünyanın en iyisi süper ürün olarak anlatılıyor. Gaspari NUTRITION MYOFUSION ' da aynı şekilde tartışmalar arasında. Bende bugün yarın sipariş vericem bir türlü karar veremedim. Evet 2 kutu nitro-tech kullandım memnunda kaldım. İçersindeki creatin sayesinde vücudu şişiriyor ve bu yüzden insanlar bukadar çok şişiriyo nitro-tech'i bence. Optimum + BSN cellmass daha güzel bir kombinasyon olmaz mı ? Bu protein tozu hakkındaki görüşlerini bekliyorum. Ancak optimum , nitro-tech ve gaspari arasındaki farkları ve Neden bunca yıldır dünyanın en iyisi seçildiği hakkında. Şimdiden teşekkürler.