Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
arkadaşlar bu ürünü ve optimum kreatinini aldım ******den dün havale yaptım ama hala ödeme yapılmadı diyor nasıl olacak :S

arkadaşlar bu ürünü ve optimum kreatinini aldım ******den dün havale yaptım ama hala ödeme yapılmadı diyor nasıl olacak :S
aynı olayı bende senden 1 oncekı gun saat 4 de yaptım eft yaptıktan sonra aradım bole bole dedım .ertesı gun yanı dun elımde ıdı gayet hızlı sekılde. bence arama yapmalısın

ve su exteme mılk choclate olanı sımdıye kadar sadece su ıle ıctıgım en guzel tada sahıp proteın tozu ama proteın yuzdesı dıgerlerınde dusuk

Arkadaşlar, ben de 1 hafta önce bi siteden sipariş verdim ve bugün kapıma geldi Optimum Whey 100% Whey Gold Standart proteinim. nasıl kullanmam gerektiği yazıyor ancak bir konuda kafam karışık. ben 75 kilo 1.86 boyundayım bana kilo aldırıcı etki yapar mı fitnessdan sonra kullansam veya bu bitene kadar bana bir etkisi olur mu? 2.3 kg aldım proteini.

bugun optımum almaya gıttım dıstrıbutorden degıl bagdat caddesındekınden.bana optımumun yanı turkıyedekılerın bulgarıstandan ıthal edıldıgını soyledı hanı ırlanda fln dıyorlardı ama bulgarıstan deyınce kafamda soru ısaretlerı oldu bıraktım yerıne nıtrotech aldım. dıstrıbutor amerıkan dıyor dıgerlerı bulgarıstandan ıthal dıyor...

Şu an Weider kullanıyorum ama ondan önce bu ürünü kullandım ve çok memnun kaldım.Tekrar alacaktım ama bana da dağıtıcılarıyla ilgili bir sorun olduğunu söylediler.Halloldu mu bilmiyorum şu an.

arkadaşlar havale saat 2,30 3,30 arası giriliyormuş hemen kargoya verdiler kesinlikle süper bi site ******valla hızı hoşuma gitti hazır paketleride tavsiye ediyorum :)

silyum: onu diyen ayıp etmiş, elinde hangisi çok varsa onu satmak için öyle demiş, nitrotech kötü bir ürün değil ama yaklaşım yanlış.

silyum: onu diyen ayıp etmiş, elinde hangisi çok varsa onu satmak için öyle demiş, nitrotech kötü bir ürün değil ama yaklaşım yanlış.

satıcı bana nıtrotechı satmaya calısmadı yanlıs anlasılmasın ben optımum alıcam deyınce bunlar bulgarıstandan ıthal dıye bı dıp not gectı konusma arasında yanı bunu alma ya da al dıye bırsey soylemedı.fıyat olarakta 5lıra fark vardı sadece.bır kac yerde okumustum bulgarıstandan ıthaller ıyı degıl fln dıye aklımda kalmıs bende bıraktım urunu.nıtrotechte aklımın bı kosesındeydı acıkcası almam ıcın bahane oldu oyle soylenmesı..

Arkadaşlar ilk mesajım buraya kısmet oldu

Sorum 1 ölçeği 32g yani 1 kaşık diyor ama kaşık var, kaşık var 32g'ı nasıl belirleyebilirim öğrenci evi sonuçta elimizde materyal kısıtlı :D

keşke ürünle beraber ölçek kaşığıda olsaymış.
şimdiden teşekkürler yanıtlarınız için.

Kaşığı buldum en dibe kaçmış :D

Tek geçerim bu ürünü ikinci kutuyu bitirmek üzreyim gözle görülür bir etki oldu tabi düzenli bir beslenme ile. salondaki hocalar önermişti önerdikleri kadar varmış.ben 72 paket olanını 155tlye almıştım 1paket:1servis

arkadaslar yaklasik 1 bucuk aydir duzenli vg yapiorum daha oncede 1 sene yapip ara vermstm hic sup kullanmadim cunku iyi besleniorm 2 3 saatte bi 20 gr protein almaya calisiorm 5 6 ogun olarak ama bu hem cebimi yoruor hemde zahmetli acaba toza baslasam mi diorm 70 kiloym bench de kendi agrligimi basabiliorm hardbi antreman oluyo bnce whey almali miyim sizce

arkadaşlar haftada 3 gün antreaman yapıyorum,elimdede bu üründen var,nasıl kullanmalıyım yardımcı olurmusunuz?

Salondaki hoca 400 ml su veya süte 2 tepeleme ölçek koyup, 200 ml'sini antremandan 45 dk önce,kalan 200 ml'yi ise spordan hemen sonra kullanmamı önerdi.Sizce bu uygun bir kullanımmıdır?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:22 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:17 ----------

arkadaşlar haftada 3 gün antreaman yapıyorum,elimdede bu üründen var,nasıl kullanmalıyım yardımcı olurmusunuz?

Salondaki hoca 400 ml su veya süte 2 tepeleme ölçek koyup, 200 ml'sini antremandan 45 dk önce,kalan 200 ml'yi ise spordan hemen sonra kullanmamı önerdi.Sizce bu uygun bir kullanımmıdır?

Elimde hem çilek-muz hemde extreme milk chocalate o.n var.Çilek muz felaket derecede köpürüyor çalkaladıktan sonra bi 10 dk köpüğün geçmesini bekliyorum ancak extreme mılk chocolate de böyle birşey söz konusu değil.Ve tat olarak da çilek muzdan fazlasıyla memnunum sütle beraber.

bir aydir kullaniyorum ve cok memnunum fakat artik yag yakmaya calisiyorum, sizce kas kutlesini korumak icin antremanlardan sonra kullanmaya devam etmeli miyim? yaglanma yaptigini soyleyenler var.
aman proteini karbonhidratı kesme hatta arttır yoksa çok kas kaybedersin sonuç hüsran olur.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:01 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:40 ----------

bende aynı durumdayım kardeşim. Ben evden çıkmadan önce antrenman sonrası supplementlerimi buzdolabı poşetine koyup ağzını sıkıca bağlayıp atıyorum çantama antrenman bittiğinde hazırlayıp içiyorum sanada tavsiye ederim :) . Yanlız dikkat et çantanda patlatma :)

bi kere patladı, 1 haftadır ben de buzdolabı poşeti kullanıyorum daha rahat oluyor :D

optimum bu kadar iyiyken yani bb.com'un ödüllerinde yıllarca en iyi protein tozu ve en iyi supplement seçilirken ayrıca bütün dünya bu ürünü kullanırken , neden insanlar başka protein tozlarına yoğunlaşıyor. Mesela nitro-tech Türkiye'de dünyanın en iyisi süper ürün olarak anlatılıyor. Gaspari NUTRITION MYOFUSION ' da aynı şekilde tartışmalar arasında. Bende bugün yarın sipariş vericem bir türlü karar veremedim. Evet 2 kutu nitro-tech kullandım memnunda kaldım. İçersindeki creatin sayesinde vücudu şişiriyor ve bu yüzden insanlar bukadar çok şişiriyo nitro-tech'i bence. Optimum + BSN cellmass daha güzel bir kombinasyon olmaz mı ? Bu protein tozu hakkındaki görüşlerini bekliyorum. Ancak optimum , nitro-tech ve gaspari arasındaki farkları ve Neden bunca yıldır dünyanın en iyisi seçildiği hakkında. Şimdiden teşekkürler.

optimum bu kadar iyiyken yani bb.com'un ödüllerinde yıllarca en iyi protein tozu ve en iyi supplement seçilirken ayrıca bütün dünya bu ürünü kullanırken , neden insanlar başka protein tozlarına yoğunlaşıyor. Mesela nitro-tech Türkiye'de dünyanın en iyisi süper ürün olarak anlatılıyor. Gaspari NUTRITION MYOFUSION ' da aynı şekilde tartışmalar arasında. Bende bugün yarın sipariş vericem bir türlü karar veremedim. Evet 2 kutu nitro-tech kullandım memnunda kaldım. İçersindeki creatin sayesinde vücudu şişiriyor ve bu yüzden insanlar bukadar çok şişiriyo nitro-tech'i bence. Optimum + BSN cellmass daha güzel bir kombinasyon olmaz mı ? Bu protein tozu hakkındaki görüşlerini bekliyorum. Ancak optimum , nitro-tech ve gaspari arasındaki farkları ve Neden bunca yıldır dünyanın en iyisi seçildiği hakkında. Şimdiden teşekkürler.

Senin kafan bir hayli karışmış anlaşılan.Daldan dala atlamışsın her ürünün başlıgında aradıgın soruların cevapları mevcut,başlıklardaki mesajları okusan yeter.
Optimum bb. de yüksek oy almış olabilir bu onun ençok satan ürün oldugunu göstermez,
Muscle techinde idaası ençok satan oldugu yönünde.Türkiyeye giriş yapan ürünlerle amerikada satılanlar arasında da ciddi farklar var.Bundanda forumda çok defalar bahsedildi.
Saydıgın 3 üründe kendi klasmanlarında iyi ürünler bunları kendi içlerinde kıyaslamak güç.

Daha önce muz çilek kullandım ve memnun kaldım.. Fakat şu aralar bu aromadan bulamadigim için caramel olanindan aldim.. Fakat bu tozun kıvamı digerlerine göre farkli geldi bana.. Nescafe tozu gibi hemen dağılıyor digerleri daha farkliydi.. Daha birlesik daha kati duruyordu.. Caramel kullanan varsa ayni sekilde mi elindeki toz bilgi verebilir mi acaba?

Back
Yukarı