Ben, çalışmamdan yakşalık 30 dk önce ve çalıştıktan 20 dk sonra 1'er doz 350ml sütle karıştırıp alıyorum. Sizce Kardiyo günlerinde de almalı mıyım ?
bende ********.com dan düşünüyorum önerl alabilrmiymForumda bazı arkadaslar 145 tl ye 5 lbs sını aldıklarını soyluyorlar ( zamdan sonra) nerden aldıklarını soyleyebılırler mı acaba? hepsi buradaa 188 ***********.com da 169 tl.... ben bunlardan daha ucuz bulamadım ... bıde bana bu urunu alabılecegım guvenılır daha once alısverıs yaptıgınız (malum kredı kartı sıfresı fılan verıcez) bı sıte onerebılırmısız? ıstanbul avrupa yakasında mecıdıkoyde oturuyorum satan bıyer bılıyosanız ordan da alabılırım nereye sorsam bu urun yok ? sımdıden tesekkurler
Ben, çalışmamdan yakşalık 30 dk önce ve çalıştıktan 20 dk sonra 1'er doz 350ml sütle karıştırıp alıyorum. Sizce Kardiyo günlerinde de almalı mıyım ?
bende ********.com dan düşünüyorum önerl alabilrmiym
kesinlikle almalısın ...
Antremandan yarım saat önce alman antreman sırasında sıkıntı yaratmıyormu?
Hele de sütle.
Suyla minimum 1saat önce,sütle 2 saat önce alman senin için daha faydalı olur.
yalnış öneri vermişsin belki bana inanmassın diye kaynak aradım ve buldum bu forumun sponsorunda bile yazıyor okuysankesinlikle almalısın ...
yalnış öneri vermişsin belki bana inanmassın diye kaynak aradım ve buldum bu forumun sponsorunda bile yazıyor okuysan
[FONT="]UYARI[/FONT]
[FONT="]Çalışmaya başlamadan hemen önce kesinlikle protein desteği içmeyin! [/FONT]
[FONT="]Bazı insanlar kendilerine bir enerji artışı ve çalışmadan sonra da kendilerine gelmeleri için bir yarar sağlayacağını düşünerek çalışmaya başlamadan hemen önce içerler. Aslında, bu sadece midelerine oturur ve onları şişirir. Çalışan kaslarına gitmesi gereken değerli kan tekrar sindirim sistemine döner ve sindirim sistemi de bunu sindirmeye çalışır. Aynı uyarı antrenman sırasında protein almak konusunda da geçerlidir. Bunu kesinlikle yapmayın! [/FONT]
[FONT="]Protein tozu almak zayıf bir diyeti ya da kötü bir programı telafi etmeyecektir. Ancak kuşkusuz antrenman çalışmalarınızda sizi desteklemeye yardımcı olur. Doğru zamanda alın ve emeğinizin karşılığını gelsin.
protein tozu en iyi kullanımı sabah kalkar kalkmaz whey alırsın su ile içilcek antrenman sonrası gene whey su ile içilcek gece yatmadan öncede kazein proteini içilcek sütle veya kazein destekli besinler yenmeli lor peynir süt vb. antrenman öncesi bir kere kullandım antrenman yarıda kestim kuscak gibi oldum iyice bıraktım ama antrenman sonrası alınca bir sorun olmuyor
[/FONT]
Forumda bazı arkadaslar 145 tl ye 5 lbs sını aldıklarını soyluyorlar ( zamdan sonra) nerden aldıklarını soyleyebılırler mı acaba? hepsi buradaa 188 ***********.com da 169 tl.... ben bunlardan daha ucuz bulamadım ... bıde bana bu urunu alabılecegım guvenılır daha once alısverıs yaptıgınız (malum kredı kartı sıfresı fılan verıcez) bı sıte onerebılırmısız? ıstanbul avrupa yakasında mecıdıkoyde oturuyorum satan bıyer bılıyosanız ordan da alabılırım nereye sorsam bu urun yok ? sımdıden tesekkurler
Bir dönem spora ara vermiştim ama yaklaşik olarak 1,5 yildir tekrar yapiyorum ilk başlarda koşu ile başladim 79 kilo idim şimdi 71-72 değişiyor ve o zaman dan bu zamana sürekli barfik şinav mekik kol çalişmlari uyguladim eskiden olduğundan daha formdayim yalniz artik hacim geliştirmek istiyorum ve bgn itibariyle whey protein araştiyordum baktiğimda fiyati kilosuna göre çok uygun bir ürün almak istiyorum öneriniz nedir? Ayriyetten de 9 haftadir tony hortonun p90x programini uyguluyorum evde yorum yaparkmisiniz?