Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Hepimizin bildigi yabancı bi siteden almaya karar verdim, ama ürün fiyatı kadar kargo bedeli var. hemen hemen h.burada fiyatına geliyor. hatta bazen geçiyor bile. yurt dışında başka nasıl bir yolla getirebiliriz? varsa tabi?

Artık yurtdışından supplement siparişlerinde belli şartlar geldi diye biliyorum yani her isteyen artık yurtdışından kargo ile sipariş veremiyor. En son bildiğim kadarıyla milli sporcu yada doktor reçetesi istiyorlardı ama tam emin değilim. Forumda bu konu çok tartışılmıştı...

Fiyatı gerçekten inanılır gibi değil.Bugün supp almaya gittim twinlab 110 lira, myofusion 135 lira, MUSCLETECH hardcore pro series 150 lira, Optimum 160 lira.Bu kadar alternatif varken kimsenin tercih edeceğini zannetmiyorum.

Fiyatı gerçekten inanılır gibi değil.Bugün supp almaya gittim twinlab 110 lira, myofusion 135 lira, MUSCLETECH hardcore pro series 150 lira, Optimum 160 lira.Bu kadar alternatif varken kimsenin tercih edeceğini zannetmiyorum.
normal whey'de twinlab'ın optimumdan geri kalır yanı yok. kullandım çok kaliteli bir ürün. optimum devri benim açımdan kapanmıştır.buyursunlar antrenmana başlayıp kendileri tüketsinler o fiyata.a32

gökhan sana kesinlikle katılıyorum sene başında 125 tl ye aldım ben inanabiliyor musunuz?

bende twinlab kullanıyorum şu sıralar , 115 tl ye aldım hemde 3 taksit ;)

optimum un sadece hatıraları ve boş kutuları kaldı elimde :D

160 tl olan bir ürünün 3 tane boş kutusunu versek , depozito olarak bir şeyler vermezler mi :D :D

double rich chocolate'ın tadı benim hoşum gitmedi. bende içerken bir ölçek ON chocolate bir ölçekte hardline progainer vanilya karıştırıyorum gayet başarılı bi tat oldu . tavsiye edilir.

Arkadaşlar ben mocha cappucino aromasını kullanıyorum . Tadı bana çok güzel geldi . Nitro-tech'in çikolata karamel tadına yakın bir tad . Tavsiye ederim .thums:

---------- Post added at 09:11 ---------- Previous post was at 09:09 ----------

Ben geçenlerde ******den 135 tl ye aldım . Kartla 145 idi tabi zam gelmişse bilemem ben eylül başı almıştım.

Optımum kullandım ama ucuza almıstım bu kadar verıceksem ya nıtrotech ya da myofusıon alırım .. ****** optımum dıstrıbutoru ama sadece whey protein satıyor keske dıger urunlerını de getırse de onlardan da faydalanabılsek ee tabı bıraz daha dusuk kar ıle satsa herkes kolaylıkla faydalansa .. optımumu 160 lıra verılmez bence ..

Nitrodan sonra bu ay optimum almayı düşünüyordum hesaplı olsun diye ancak fiyatları okuduktan sonra vazgeçtim.

bb başlayalı 4 ay oldu ilk lez protein tozu siparişi verdim o da optimum whey. bugun gelcek ama daha ürün elime geçmediği için kullanışı üstünde yazar mı bilmiyorum..nasıl kullanacağım hakkında bilgi verir misiniz? (sütle mi suyla mı kaç kaşık kaç lt olmalı falan)

bb başlayalı 4 ay oldu ilk lez protein tozu siparişi verdim o da optimum whey. bugun gelcek ama daha ürün elime geçmediği için kullanışı üstünde yazar mı bilmiyorum..nasıl kullanacağım hakkında bilgi verir misiniz? (sütle mi suyla mı kaç kaşık kaç lt olmalı falan)
4 ay protein tozu için erken aslında ama kullanacaksan da sabah aç karna 30-40 gram,antrenman öncesi 20 gram ,antrenman sonrası 40 gram ve gece yatarken 20-30 gram(sütle karıştır) unutma antrenman sistemine göre ayarlamalısın ki fazla proteinde yağ olarak sana geri döner hem de paranı çöpe atarsın

En asgari kullanım ıdmandan 20 30 dakka sonra 1 ölçek(suyla) olarak .. buna extra olarak sabah uyandıgında ac karnına tekrar 1 ölcek (suyla) kullanabılırsın..

4 ay protein tozu için erken aslında ama kullanacaksan da sabah aç karna 30-40 gram,antrenman öncesi 20 gram ,antrenman sonrası 40 gram ve gece yatarken 20-30 gram(sütle karıştır) unutma antrenman sistemine göre ayarlamalısın ki fazla proteinde yağ olarak sana geri döner hem de paranı çöpe atarsın

dostum hem erken demişsin hemde arkadaşa 6 posta toz at günde demişsin:) ben bile 110 gr toz almıyorum günde:)

gökhan sana kesinlikle katılıyorum sene başında 125 tl ye aldım ben inanabiliyor musunuz?

bende twinlab kullanıyorum şu sıralar , 115 tl ye aldım hemde 3 taksit ;)

optimum un sadece hatıraları ve boş kutuları kaldı elimde :D

160 tl olan bir ürünün 3 tane boş kutusunu versek , depozito olarak bir şeyler vermezler mi :D :D
bi denemek lazım.:D:D:D

twinlab yurtdışında optimum'un rakiplerinden. kaliteleri bence aynı. şu an 110 tl. türkiye'de bir marka beğenilirse bir süre sonra fiyatına ŞAN parası ekliyorlar weider gibi. twinlab diye diye bunu da meşhur ederiz diye korkuyorum . sonra ona da şan parası istemesinler de.:p

Kalite olarak aynı oldukları konusunda katılıyorum ;)
Bu fiyatla artık kimse optimum u tercih etmez , o kadar para verdikten sonra çok daha iyi markalar alabilirim ;)

Haklısın ,o zaman twinlabı övmeyelim :D zam gelmesin :D :D

bi denemek lazım.:D:D:D

twinlab yurtdışında optimum'un rakiplerinden. kaliteleri bence aynı. şu an 110 tl. türkiye'de bir marka beğenilirse bir süre sonra fiyatına ŞAN parası ekliyorlar weider gibi. twinlab diye diye bunu da meşhur ederiz diye korkuyorum . sonra ona da şan parası istemesinler de.:p

Bizde ondan korkuyoruz,sadece sen firmanın satışlarını rahat bi yüzde 5,10 arttırdın şimdiden forumda yazdıklarınla :)

Back
Yukarı