İyi günler,
Protein tozlarının en iyi antreman öncesi ve sonra ve de sabah uykudan sonraki zamanda alınmasının en etkili olacağı bilinen bir gerçektir. Ama benim asıl sorum, kaç gr protein tozu kullanımının yeterli olacağı ve ne sıklıkla kullanılması gerektiğidir.
Örneğin ben 3 günde 1 bir program uyguluyorum. Belki bir çok insanın programına göre daha hafif bir program olabilir. Yine de kilomun 1-1.5 katı protein almam gerekir mi? Ayrıca Antreman yapmadığım günler sadece sabah almam yeterli olur mu protein tozunu?
Bir başka örnek 7 günde 1 program uyguladığımızı varsayarsak, sırf bir gün antreman yapılıyor diye haftanın her günü protein tozu alınmalı mıdır? Protein tozunun 3 günde 1 veya 4 günde 1 alınması gibi bir durum söz konusu mudur? Devamlılık isteyen bir ürün müdür?
Not: bahsedilen protein türü Whey'dir.
kara bulgur,tam buğday ekmeği,kepekli pirinç,yulaf,mercimek,fasulye türevleri.Tesekkurler.Komplex k.hidrat olarak ne öneriyosunuz peki ? Ve yüklemeyi nasıl yapmalıyım ?
Optimum TÜrkiye Distribütöründen aldığım bir maili sizlerle paylaşmak istedim ,
Döviz kurundaki yükseliş sebebiyle ürünlere 27.08.2011 tarihinde zam yapacaklarmış , haberiniz olsun bir gün sonra verirseniz siparişinizi daha pahalı öderseniz![]()
Aynen banada mail geldi.
Birkaç ay önce (yanlış hatırlamıyorsam) 115 liraya giden ürün bakalım şimdi kaç lira olacak...
Ufak bi hesapla dolar kurunun 1.60 dan 1.70 e çıkmasının bi kutu da kaç tl artış yapacağını hesaplayabilirsiniz.Ve ben iherb fiyatına göre hesapladım en fazla 7-8 tl değişir ama toptan alan adam için daha az değişmesi lazım.
Bu artış dolar yüzünden değil doların bahanesiyledir.Zaten kazıklıyoruz tam kazıklayalım bari demişler heralde.